• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CAJACajin hrbitovni pokojicek
    CAJA
    CAJA --- ---
    a nakonec uz z unavy se chytaj i kravinky

CAJA
    CAJA --- ---
    CAJA
    CAJA --- ---
    CAJA
    CAJA --- ---
    CAJA
    CAJA --- ---
    CAJA
    CAJA --- ---
    další serie fotek

CAJA
    CAJA --- ---
    a nase Rita uz je velka holka. Umi davat pac :-)

CAJA
    CAJA --- ---
    ovsem s krasnym pocasim se objevil novy zizkovsky cyklo-gang !

vyjizdi kazde rano ze hrbitovni zdi u Zelivskeho a tahne ulicemi pres Vinohrady. Dojizdi na Mirak a tam mizi v podezrelych dverich neznameho domu. Odpoledne se opet vraci.
    Takze pozor na ne !
    Nebot jak rikame, ve zdravem tele - zdravy duch :-)

CAJA
    CAJA --- ---
    JAMINA: no jsem na nas zvedava :-)
    fandim ti tedy taky, at se prace povede !
    JAMINA
    JAMINA --- ---
    CAJA: uklidním tě, že tendle stav je naprosto normální , já ho měla teď taky. Makám na diplomce na umrumce a vubec na to nemám čas, tak to dost tahám z paty a mám chvílema dojem, že při práci to nedám, navíc profesoři mě trošku prošpikovávaj kritikou a neusnadňujou mi to. Tak místy jsem též uplně vysátá a mám chutě to zabalit, naštěstí něco v nás nás nutí to dotáhout ;)
    Ale dnes jsem měla sraz s konzultantkou z katedry teorie/dějin umění, abych získala nezaujatej pohled, bo jak se v tom hňácám strašně dlouho ale vlastně dost okrajově, tak mám dojmy že se motám v kruhu a tvořím kraviny atd. Ale ta mi řekla, že v pohodě, a že i ty "kraviny" ( slepý uličky typu věčný pokusy+omyly) maj svůj smysl a klidně ať do textu píšu o nich. Že to k tvorbě patří. A že hlavně musíme věřit, že to dobře dopadne :)

A s Kerbotem souhlasím. Ty fotky získávaj šmrnc a kvalitu, jen tak dál a přeju ať energie se vrátí, mě se s jarem naštěstí už trochu vrací, díkyBohu, jinak bych to asi letos nedala... Cajo, to dáme! Jsme dobrý!!! :))
    CAJA
    CAJA --- ---
    KERBOT: uff..diky za odezvu. dost se s tim lopotim teda. tak je fajn slyset, ze se to nekam posouva. diky !
    samozrejme, ze me to bavi, ale nevim bud mam tezky obdobi nebo je to vedlejsi produkt soustredeni. jsem uplne vysata a bez energie. Kazda fotka je fakt vypocena
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    CAJA: lepsi a lepsi!
    CAJA
    CAJA --- ---
    CAJA
    CAJA --- ---

CAJA
    CAJA --- ---

CAJA
    CAJA --- ---

CAJA
    CAJA --- ---
    CAJA
    CAJA --- ---
    pracuju na fotkach z atelieru, ale jde to hodne pomalu..

NATASHA
    NATASHA --- ---
    CAJA: Uff, to zní jako solidní drama. Ale neboj, to se nemůže stát dvakrát za sebou.
    Důležité je, že víš, co chceš; kdybys neměla tušení, nepomohly by ani ideální podmínky.
    CAJA
    CAJA --- ---
    DINE: jop, I know u have one book in shop about him :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam