• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CAJACajin hrbitovni pokojicek

rozbalit záhlaví
    KFF
    KFF --- ---
    CAJA: To jsou ty "bytovky" V Kralikach pod klasterem, co? Na ty se vzdycky nemuzu vynadivat:)
    CAJA
    CAJA --- ---
    a orlicka architektura..

CAJA
    CAJA --- ---
    Orlicka lady

HELOUN
    HELOUN --- ---
    CAJA: Jo, jo, právě Madla nás nalákala! Takže jdeme! :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    HELOUN: tyjo super :-) to mam radost !
    a jdete pak na predstaveni ?
    HELOUN
    HELOUN --- ---
    CAJA: My se s Filipem stavíme, tak se po dlouhé době uvidíme! Těším se! :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    POZOR HLASENI !

Tento patek v Divadle na Pradle,
    konam sitotiskovy workshop, od 18h, v prostorach kavarny. Bude se tisknout hlavne Tomina, ale taktez budu mit sebou i svoje osobni sita, vcetne noveho motivu Vlciho maku.

Takze jste vsici srdecne zvani ! Prijdte pozdravit, podivat se a nezapomente si prinest tricko anebo trenky na potisk ! :)

A jako bonus mne budou doprovazet moje deticky. Tak kdo je uz dlouho nevidel, je o to vice zvany nas prijit pozdravit .)

CSD
    http://www.divadlo-leti.cz/csd/news/show/id/514
    KFF
    KFF --- ---
    CAJA: Tak dej vedet kdy a kde si je predame - uvidis, jak to bude vypadat, bud skvele nebo preplacane, to je ve hvezdach zatim:)
    KAAKA
    KAAKA --- ---
    CAJA: vlčí mák je bomba :-)
    CAJA
    CAJA --- ---
    KFF: jo to by byla moc hezka kombinace ! to by bylo pekne nafotit :)
    KFF
    KFF --- ---
    CAJA: Aha, ja myslela, ze jemne prosvita kuze, tak to jo, staroruzova, taky pekna. Hele mam docela pekne letni saty, tmavomodre, vazou se za krk a na sukni maji makovici, kdyby se ti hodily k modylkum, tak dej vedet, moc je nenosim:)
    CAJA
    CAJA --- ---
    KFF: to je starorůžová prosim :)
    a to jsem ten motiv vymyslela vlastně jen kvůly tomu, že se mi doma válej spousta těchto světlých punčoch a potřebovala jsem tisk, který by se mi na ně hodil, abych se jich konečně zbavila .)
    KFF
    KFF --- ---
    CAJA: Krasny, na tech bilych je nejlepci:)
    CAJA
    CAJA --- ---
    DINE: YES :-)
    DINE
    DINE --- ---
    CAJA: best!!! fakt super. maybe i begin to wear tights ;)
    CAJA
    CAJA --- ---
    a samozrejme vlčí mák na punčošky :)

vlčí mák ve společnosti Bubo Bubo

a jednou s Krysou

CAJA
    CAJA --- ---
    Nove sito !

Vlčí mák. tisk na knizni platno, vazba na stary pouzivany sesit

CAJA
    CAJA --- ---
    vlastne si rikam, jestli ty negativni tendence nasich sny, bychom nemeli brat positivni ( ve stejnem smyslu, jako porodni bolesti, ktere jsou hrozne, ale vedou k necemu positivnimu, a pomahaji telu porodit dite. Jako takovy fyzicky pud sebezachovy a pomoci. Bez bolesti by telo nemelo zadne indikatory k tomu, ze se neco deje. Podle bolesti clovek zbystri a zacne vnimat potreby sveho tela. Chci rict, ze jasne ze je bolest strasna, a to jsem absolvovala jak porod, trojklanny nerv tak strasne bolesti zubu. Takze jsem si uzila dost a obcas to opravdu bylo zuviel...Ale jak bych bez bolesti poznala, ze ma zub kaz ? az by se uplne rozpadl na padrt ? bolest mi dava sanci to jeste v cas zachytit a spravit. Telo holt se opotrebova a potrebuje kontrolni ukazovacek..
    Mozna kdyby clovek nesnil, tak ho emoce, ktere by jinak ve snu ventiloval a snasel, vnitrne sezerou. Mozna ze sny jsou fyzicky obranny mechanismus tela, jak udrzet psychiku cloveka pri ruznych tezkych zivotnich situacich nad vodou.

nevim no, asi nic noveho pod sluncem, ale jako takovy vecerni zamysleni, naivni blabol, dobry ne :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    Doporucuju clanek o snech, v poslednim aktualnim cisle Respektu. Zrovna jsem ho docetla a musim rict, ze me to prekvapilo. Vzdycky jsem sny brala jako ty hrozny svine, co mi deptaj zivot. Mela jsem obdobi, kdy jsem mela fkat desny mury a kazdy den jsem se probouzela uplne prevalcovana a jeste pul dne jsem nebyla schopna se z toho vzpamatovat. Strasne me to trapilo a brala jsem to jako hrozny podraz, protoze se tomu nemuzu branit. Clovek neovlivni, o cem se mu sni. Bojovala jsem proti svym snum a nenavidela je.
    A ted jsem si precetla, ze nejen, ze vetsina lidi ma negativni sny (positvni sny jsou vyjimecne), ze dokonce je to tak naschval a ma to i nejaky smysl.
    Musim rict, ze v tomto ohledu, kdyz se zpetne podivam na ty hrozne vyjevy, co se mi zdalo, je to mnohem snazsi, to prijmout a akceptovat.

Tady je prepis maleho kousku clanku:

Rosalind Cartwrightová ve sve predloni vydane knize Ctyriadvacetihodinova mysl popisuje zajimavy zaver - casty vyskyt snu a urcite snove vzorce predjimaji, jak se clovek s dusevnimi potizemi vyporada. Kdo nesní, má horší prognozu, i když to někdy vypadá paradoxně. Opuštěný manžel, jemuž se zdá o bývalé manelce, nebo abstinující alkoholik, který ve snu neodolá dvojité whisky, se ze svých potíží mnohem pravděpodobněji snáze otřebe.
    Co to znamená ? Bizarní obrazy produkované vybuzenými emočními centry našeho mozku pravděpodobně nemají za ůčel nás zdeptat, vyděsit nebo rozplakat, jak by se mohlo na první pohled zdát. Sen svým tajuplným způsobem emoce zřejmě také zpracovává, třídí a pomáhá nám se přes ně přenést.

KFF
    KFF --- ---
    CAJA: :) Ja prave z tyhle party znam spis dalsiho Tominu-Indiana-Kavecko:)
    CAJA
    CAJA --- ---
    KFF: Mame ted na kramku dotisk prvniho vydani knihy Kmeny.

Kmeny / Art books @ eshop.INTER-ZONE.cz :: komiks / fashion / street art shop
    http://eshop.inter-zone.cz/product/Kmeny-Street_art

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam