PROFOR: mam i cryptovane partisny i jednotlive soubory, navic na ruznych mistech ne jen ve svem pocitaci. systemovou partisnu pravda aktualne sifrovanou nemam.
NYX: tohle je jedna z VELMI dulezitych informaci, proto jsem sem daval tu starou pravdu o TrueCryptu, ze treba word a spol umej obnovit soubory, ktery jsou zavreny v partisne, ktera je zamcena
PROFOR: muzes celou tuhle ideu rozsirit? co znamena ne-blbuvzdornost v jakem bezne uzivanem softu ji je malo, jak si hrat na blbeho [priklad]? rozhodne by mi to pomohlo pri premysleni pri implementaci i propagande
PROFOR: zkousel jsi to nekdy bypasnout tuhle antitheft ochranu? ja si s tim hral u jednoho IBM a je to docela snadne, ale musis o tom vedet, to je pravda
PROFOR: tohle je kruta pravda, ze neni dulezite samotne decryptovani dat ale pochopeni vzorcu chovani cloveka, jak jsem rikal statisticka analyza je svine. cet jsem na arstechnice treba, jak chtali anon grupu a oni necetli tor trafic, proste hledali odkud jde, kdyz to dohledali, zjistili mac adresu usera, pak cekali pred barakem a koukali se kdo je ten user. samo to byly neprime dukazy, ale kdyz se to spoji se socingeneeringem kteremu se rika policejni vyslech...
PEPAK: ano, tohle je taky dobra zminka - zkartovat data na disku, ke kteremu se nedostanes kvuliva vane elektronice nebo tak neco a zaroven nechces data hodit do kose, to je docela orisek... ja planuju vyzkouset termitovou reakci kterou jsem zahlid na youtube & hack-a-day ;]