NAVARA: imho nejdulezitejsi ficura v tehle momentech je dead man switch, zadas heslo, ktery nesedi, ukaze to neco [ano slozity verohodny stav] a smaze, potazmo prepise to zbytek... to same plati pro zabavene telefony a pod. idealne i na celem os na kterem delas neco, treba ten Liberte Linux co jsem sem daval, tak ma tu vlastnost, ze kdyz zavres notebook nebo vyndas flashku, tak proste spande bez ulozeni dat... to je imho dobry aspon, pokud se nemusis bat, ze kdyz uz nic nereknes, aspon te umuci k smrti...
mmchodem, mel jsem doma policejni staru, presne v den, co jsem psal, ze mam pocit silneho PWN na oba me pocitace... imho to nebylo nic s tim, ale buh vi
jinak ve firme se ted stava zajimava vec. nekdo neco vlozi do schranky, vypozorovali jsme, ze se jedna o homogenni sit s windows, linux to nepostihuje... otevreny je firefox, redmine, skype... nekdo jini udela ctrl c ctrl v a vlozi se mu do schranky cizi obsach schranky.... neprisli jsme na to, co to zpusobuje, i kdyz kamarad popsal podobny hack uz driv
http://hysteria.sk/~niekt0/ohm/