STEMBUS: google ? :D
Tohle je asi marnej boj - ono totiž člověk by chtěl výsledky , který alespoň z části vychází z vyhodnocování metadat uživatele (jazyk, geolokace, hledání předchozí) případně mají relaci k výsledkům, které hledali ostatní (tj. pokud hledají lidé totéž ze stejného místa tak i třeba další dotazy budou stejné a tím pádem i relevantní výsledky). Druhá věc je , že DDG asi nevyhodnocuje dllouhé/krátké kliknutí (to nevím).
Prostě zachovaní anonymity resp. nesledování uživatele vede k nižší relevanci.
A druhá věc je, že si myslím, že narozdíl od google nemají vychytaný crawling jazykových verzí mimo angličtinu. (např. pokud člověk hledá něco v EN, tak ty výsledky celkem jdou, CZ je tragedie, ale i jiné jazyky třeba RU apod.).
Já jsem byl taky uživatelem DDG , ale realita je taková, že ten systém je pro efektivní hledání těžko použitelný, ale to mimochodem Google v poslední době taky (ale tam jsou vidět ty zásahy do algoritmu, že některé výsledky nejsou vidět).
Takže používám google, ale nejsem tam přihlášen, používám Ghostery, abych vyhubil Google analytics apod., používám TrackMeNot, kterej generuje vyhledávací "šum" tj. v podstatě náhodné dotazy kterými zasírám google a moje legitimní hledání se v tom ztrácí ....samozřejmě tím do určité míry možná ovlivňuji relevatnost výsledků, které z Google vypadnou , protože hádám že i v rámci shadowprofilingu se to někam ukládá a pak to nedává smysl (i když by mě nepřekvapilo, kdyby to už uměli odfiltrovat).
Takže zpět k dotazu - nevím, všechno co jsem zkoušel dávalo horší výsledky...člověk holt platí soukromím za čas při hledání.