• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LALINASeverní město - život na severu Prahy
    SEVER, místo nahoře=Prosek, Střížkov, Ďáblice, Kobylisy, Bohnice, Kbely, Letňany, a dál, Chabry, Čimice a tak....Je to klub nejen pro ty, kdo tady bydlej, ale i pro ty, kdo tu pracujou nebo se prostě cejtěj bejt cele nebo částečně seveřany :-)
    KULTURA
    KULTURNÍ PROGRAM PRAHY 9
    CAJOVNA ROMANTINKA
    Salesiánské divadlo Kobylisy
    MEZI PLOTY
    DDM Přemyšlenská
    Dům dětí Měšická-Prosek
    Multikino Ládví
    Divadlo za plotem
    Lidový dům Kbely-music klub
    BOBOVÁ DRÁHA
    KOUPALIŠTĚ STÍRKA
    HOSPODY, KLUBY, KALENI atp.
    Hospoda Vyhlidka - zahradka, skvele vari, dobry pivko, klidek v prirode
    Hospoda Na staré cihelně - podnik tří sester
    Hospoda U Hofmanů - dobrá hospoda se zahrádkou u Stírky. Bacha na podmíráky ;)
    Bar-On-Bar klub
    Mahagon (též Dřevák)
    Restaurace U Felixe
    Rest.-pivnice Nad Šutkou
    Pátá kolona
    RESTAURACE BELLA
    INSTITUCE
    OFICIALNI STRANKA MESTSKE CASTI PRAHA 9
    WEB PROSEK
    OFICIALNI STRANKA MESTSKE CASTI PRAHA 8
    Bytové družstvo Severní město
    posta praha 9 Prosek
    Bohnická léčebna neboli cvokhaus

Prazska informacni sluzba
    Naučná stezka Prahy 9

pište městu !!! posta@p9.mepnet.cz
    [ PRAHA 9 - Vysočany, Libeň, Prosek atd. ]
    rozbalit záhlaví
    KORAL_9
    KORAL_9 --- ---
    LALINA: já bych se klidně sešel ... takže pokud mi vyjde čas tak přijdu ... (i když jak se znám ani to s tím časem není tak jednoduché)

HELLEJU: já jsem taky nesmělý, ale léčím se ... sever mi k tomu pomáhej ... :-)

LALINA: to je DOBRÝ !!! ... :-)))
    HELLEJU
    HELLEJU --- ---
    LALINA: To klido muzeme, ja od 1.6 menim praci, tak nevim, jak moc budu chodit silena domu, ale jedno dve piva snad zvladnu:-) Upozornuju, ze jsem nesmela a tak bych byla rada, kdyby se pridal i Kublaj, ackoliv je to zradce nejvetsi, protoze se prestehoval do Strasnic:-)
    LALINA: Super napad:-))
    LALINA
    LALINA --- ---
    třebas dát Wolkerovi na krk ceduli s nápisem : "Jít na rande do proseckyho parku? No tak to bych nešel!" :-)))
    LALINA
    LALINA --- ---
    KONOPASLIK: no ale ty ses dulezita, reknemez pilířovitá persona, clovece, to takhle jen tak bez tebe nejde:-))
    LALINA
    LALINA --- ---
    je, tedko me napadl napad na entity, ktery by ale mely nejakou funkci :-)) napred me napadlo, ze bys, Kony, mohl slozit papirovej parnik na jezirko a potom me napadla protestni lod nebo dokonce transparent... nebo popsat ten parnik necim jako "opravte jezirko" a tak podobne... je tedko v tak strasnem stavu, jak ho sned jeste nepamatuju.... a vubec, udelat nejakou tajnou kampan, že by se davaly různě do parku papíry s heslama... fantazii se meze nmekladou, a pri pivu by se dobre vymejslely...
    LALINA
    LALINA --- ---
    co kdybysme se pokusili aspon nejak se sejit trebas jen na jedno po praci tuhle s Helleju a lidma, který sem do klubu chodej, ale vubec je jeste neznam(e) ??
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    Udělejte, ale mne se to v nejbližší době moc týkat nebude...
    LALINA
    LALINA --- ---
    už jsme dlouho neudelali severní sraz.
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    Sever!
    LALINA
    LALINA --- ---
    KONOPASLIK: no tak to musim souhlasit, to je fakt ! dobra, tak stul entita neni. Sever tobě.
    LALINA
    LALINA --- ---
    HELLEJU: TAK...takhle se vladne lidu, vis? nikoho se na nic neptaj a delaj kraviny.. a my co? zanadavame si na netu a z toho je hlava bolet nemusi...
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    LALINA: Správná entita není užitečná, správná entita jen JE.
    HELLEJU
    HELLEJU --- ---
    LALINA: Jses muj clovek, mam na to uplne stejny nazor, dost me to zklamalo:-( Pripada mi, ze ten placek u pizzerky vydlazdickovali jen kvuli pizzerce, aby tam mohla mit zahradku:-( A taky jsem si rikala, ze ty prachy meli nejdriv vrazit na obnovu parku a ne na tohle, vzdyt tam nebylo nic tragickyho, co by jeste par let nepockalo, kdezto ten park je uplne o nicem, jak tam nefungujou ty vodni kanaly atd.
    LALINA
    LALINA --- ---
    jinak jsem jeste fotila vznik "pěší zony kolem delvity, fotky se mi samou hanbou nekam ztratily... to vam je desny... ale dalo se to cekat, zeano :-///
    tam, kde byla louka se stromama, zbudou ctverecky travniku kolem stromu a jnak vsude jinde dlazba..peklo, no, nakopala bych jim vsem prdel, tohlecto!!!
    LALINA
    LALINA --- ---
    HELLEJU: no na ty krajni stolky teda slunicko svítí i tak, nevím, jak to dela, ale odpoledne je uz asi níž...
    HELLEJU
    HELLEJU --- ---
    LALINA: Hezky, jen je skoda, ze celou terasu zastresili, ja bych nechala kousek bez pevny strechy, treba jen se slunecnikem, aby si clovek na jare a na podzim mohl uzivat slunicka. V lete to chapu, lepsi byt ve stinu:-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    KONOPASLIK: funkční, no:-) a proc ten smutnej smajl? ta entita, cos delal s karlosem na konecny, byla taky funkční, ne? a jak! :-))
    LALINA
    LALINA --- ---
    sever
    tak jsem zdokumentovala rekonstrukci neboli rozšíření kryté terasy pizzerie Helios. koukam, za chvili bude pokrývat cele jezírko:-))

KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    Jenže on je funkční... :-/
    LALINA
    LALINA --- ---
    KONOPASLIK: stůl je dobra entita:-)
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    No jako jo, no... Třeba teď o víkendu jsem vytvářel stůl, na entity mi moc času nezbylo.
    LALINA
    LALINA --- ---
    anebo kdykoli trebas pri koupani nekde, nebo behem vyletu... proste at seš, kde seš, mužeš vytvářet entity:-)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam