• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LALINASeverní město - život na severu Prahy
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    A zas nic...
    LALINA
    LALINA --- ---
    na tyhlecty fotce je nejzajimavejší její datum:-)))

LALINA
    LALINA --- ---
    TYBLAAAAHOOOOOO...vite co?? jsem v soku !!!! tedko jsem sla kolem a TA CEDULE TAM PORAD JESTE JE !!! nafotila jsem ji znova.... no je tohlecto vubec mozny??? budto jsou ty lidi ekologisti, nebo uplne slepy...je mozny,. že by si toho nikdo nevsimnul?? blbost... tak co se deje??? a ty betonáři??? dyt jim keruju do prace, beru chleba... nebo je ndesk kazdymu uz vsechno absolutne jedno??? zitra pastnu fotky:-))
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    cheché ;)
    LALINA
    LALINA --- ---
    to je krááásná věta:-) mas na ni coopyrajt? bych ji dala do nadpisu svyho klubu o srazech:-)))
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    tak já řeknu, že dorazim a jestli dorazim, tak to i splnim. ;)
    LALINA
    LALINA --- ---
    KONOPASLIK: problem to uplne neni, ale oni vsichni jsou nesmelí..nevím, jestli by mi pomohli taky s tim Wolkerem, mozna nejsou tak veliky:-) a krome toho, severni sraz bez tebe neni sraz. to uzsme si vyjasnili.
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    LALINA: A v čem vidíš problém? Tak uspořádej akci, pokud seženeš lidi odsud, tak se pak nemusíš ohlížet na to, jestli budu mít čas já. A když ne, tak seženem naše lidi.
    LALINA
    LALINA --- ---
    jojo a zacit schanet "nase" lidi, co? :-)
    a na lidi trá z tohohle klubu nemyslis? kazdej neni v sobotu rano na netu, aby se dozvedel, kde mame za dve hodiny sraz...
    HELLEJU
    HELLEJU --- ---
    Tak jsem se octla po trech dnech na Proseku a sla kolem Delvity. Lali, ta cedule tam porad je! A je fakt vyborna, moc se ti povedla, uplne mi to zvedlo naladu a musela jsem se usmivat celou cestu domu:-)
    Ja jsem cely vikend pryc, tak se bohuzel na vyrobe dalsi cedule nebudu moct podilet.
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    LALINA: Cheché... ;)
    LALINA: Znáš mne... Nic si neblokuj a když nebudeš mít nic jinýho, tak můžem v sobotu ráno začít plánovat sobotu večer. ;)
    LALINA
    LALINA --- ---
    takže pro zichr nekde v hospě: udelame v hospe ceduli Wolkerovi? ale to musim vzit igelitovej futrál, aby nezmokla hnedko...
    LALINA
    LALINA --- ---
    no JE TOHLECTO MOZNY ??????

http://pocasi.idnes.cz/pocasi.idn
    LALINA
    LALINA --- ---
    KONOPASLIK: specifuckuj "vypada to"...nerada bych si zablokovala den a potom nyx....
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    vypadá to, že v sobotu bych měl být voln, neuděláme nějaký maidlo? ;)
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    sever každopádně
    LALINA
    LALINA --- ---
    rekl slepej hluchýmu:-))
    oka, tak jo, sever!
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    uvidíme. ;)
    LALINA
    LALINA --- ---
    nojooo, ale o to nejde, jde o to, že je ta fotka jaxi spolecensky incorrectly, vis ? politicky, proste je to buřičstvo... nejde o nic jinyho, nez o to, ze je "spolecensky nežádoucí"... ale trebas tyhlecty škváry platej nejaky osvicenci anebo alternativci ci ekologové:-))) to by potom proslo:-)
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    zájemců přispěvatelů s fotkou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam