• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LALINASeverní město - život na severu Prahy
    LALINA
    LALINA --- ---
    AE35: :-)) jakej mas prizvuk? ;-)))
    AE35
    AE35 --- ---
    LALINA: hmm, a do toho se mame v zari pristehovat?! .^)
    LALINA
    LALINA --- ---
    no poteš sever... rusáky už tam máme, ale araby zatim jeste moc ne e :-]
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    Sallam alejkum, inšalíh, allíh na bar!
    LALINA
    LALINA --- ---
    KONOPASLIK: a co teprve kdybys sel a pritom se vznasel !!!
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    Jj, po chodníku už jsem se taky projel, je to úžaný pocit... Jdeš, i když jedeš a jedeš, i když jdeš. A přitom sedíš. ;)
    LALINA
    LALINA --- ---
    na severu se vesele betonizuje, auta skotacej po chodníku a chodci levitují, protože chodník je mimo provoz :-)) obcas se tu střílí a běhaj tu psi a sportovci, po pešinách v parku se prohání motorová čtyřkolka a kvetou tu šípkový růže... proste pohoda...
    LALINA
    LALINA --- ---
    sever, ne?
    LALINA
    LALINA --- ---
    no jo, ale je to zase jako vzdycky: pro me je dulezity prijemne stravenej cas nekde s prateli / známými / a na vzduchu /vzruchu/, nez jenom kvalita hudby a piva.....mam zkusenost, že v dobrý spolecnosti muze oboje bejt o patro níž a vůůůbec to nevadí... a naopak....
    RAV
    RAV --- ---
    hm, z tych kapile Dick O Brass je fajn... ostatne netusim alebo nic pre mna... a nepisu ake bude pivo... keby mal byt staropramen tak je to na fuj... :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    sever!
    jsem zrovna tuhle rikala, že by tam mohla bejt nejaka stabilní, tak aspon takhle..i s kyvadloffkou a muzikou

http://www.praha3.cz/article.asp?id=5904 nejdete nekdo?

sever!
    RAV
    RAV --- ---
    mas to vesele :-)

ja som bol dnes v zoo
    LALINA
    LALINA --- ---
    tak to ne..kolem treti jsem se jeste cákala v Jinolickým rybníku v Ceskym ráji:-))

tak to asi byl ohnostroj:_)

btw: máme tedko v parku novou atrakci... nejaky stupidove (tipuju na VIP kolem Heliosu) tam zacali jezdit na čtyřkolce.. to vám je randál, že vám jde z toho hlava kolem... vcera vcer kolem pul desátý, romantika, ptáčkové, západ slunce, konecne preslo vedro, uleva a pohoda.. a do toho neodolatelný zvuk 4kolky.... nemá to chybsona ///
    sever
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    někdy kolem třetí...
    LALINA
    LALINA --- ---
    a kdy to bylo presne? v kolik hodin? ja prijela domu nekdy kolem osmy a slysela jsem rany, ale prislo mi to spis jako ohnostroj...teda ja takovy rány slýchám docela casto a vzdycky si rikam: tak bud je to ohnostroj nekde daleko nebo strilecka nekde blíž
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    LALINA: Kla je nepochybně držitelkou útlého pasu, ale že by byl černý? ;)
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    PATISLAV: To fakt potěš sever ... jel jsem do školy, když jsem to slyšel a nebylo mi z toho 2x ...
    LALINA
    LALINA --- ---
    KONOPASLIK: :-)))

Kla je totiz drzitelna cerneho pasu, vime? ;-)))
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    To je děsný, Kla se ubrání a dva policajti se nechají obrat o kvéry. ;)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    já jsem tamtudy projížděl o pět minut později - právě natahovali policejní pásku, tak jsem musel poprvé autem otestovat tu novou ulici, kde bydlí Kla :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam