• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LALINASeverní město - život na severu Prahy
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    LALINA: Kla je nepochybně držitelkou útlého pasu, ale že by byl černý? ;)
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    PATISLAV: To fakt potěš sever ... jel jsem do školy, když jsem to slyšel a nebylo mi z toho 2x ...
    LALINA
    LALINA --- ---
    KONOPASLIK: :-)))

Kla je totiz drzitelna cerneho pasu, vime? ;-)))
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    To je děsný, Kla se ubrání a dva policajti se nechají obrat o kvéry. ;)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    já jsem tamtudy projížděl o pět minut později - právě natahovali policejní pásku, tak jsem musel poprvé autem otestovat tu novou ulici, kde bydlí Kla :)
    LALINA
    LALINA --- ---
    no to teda potěš sever... no na severu žijeme, no ..je to tu fakt drsny:-[
    LALINA
    LALINA --- ---
    sever

tady xip pes
    at zije beton!!!
    tak jsem sla kolem "mista s ceduli"..uz tam pochopitelne neni asi vypadala po tech lijacich pekne ubrečeně.-)) Delvita zase funguje, bez nejakych optických zmen, zatim...
    tráva dal mizí, dneska jsem si precetla, že projekt se jmenuje "revitalizace...blablabla" zaujalo me to slovo....

revitalizace=znovuoživování...no to me podržte, jaká to zvrácenost lidí s betonem místo mozku, říkat betonizaci znovuoživování....
    LALINA
    LALINA --- ---
    nekde kde je mattoni:-]]]
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    Jj, buď někde. ;)
    LALINA
    LALINA --- ---
    jo, sever. stejne se nikdo jinej taky nehlasil takze co... nikdo nikam nemuze, vsichni nekde jsou, jenom ja nikde nejsem...to je nejaky, divny, co, ze nikde nejsem.....MELA bych nekde bejt teda...
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    ne
    LALINA
    LALINA --- ---
    a jeje, takže severni sraz se rushi
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    Tak už teď zodpovědně hlásím, že zítra nedorazím.
    LALINA
    LALINA --- ---
    mela bych navrh na tvorbu funkcních (???) entit... slezeme se nekde v hospode spis mimo Prosek a budeme tam tvorit cedule a napisy... kreativite se meze nekladou.... potom se uvidi, co s nima dal...

asi bude prset, tak bych to spis videla nekam dovnitr, takovej zadni salonek u felixe by myslím šel, jsou tam velky stoly a jiny hosti by nam necumeli pod ruku...
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    LALINA: LOL!!! Uzasna reakce, asi bych mel uplne stejnou :-DDD
    LALINA
    LALINA --- ---
    KONOPASLIK: no tak vidis, co jsem rikala? jojo, par dnu... chapej, ja pocitala s par hodinama, nez přijdou betonoví mužíci a zahodej to co nejrychlejc lidem z očí..aspon ja bych to jakozto zamestnanec , kteryho zivi betonování trávy udelala:-))))

mno asi uz je dneska uplne kazdymu lautr jedno...anebo jsou to ukáčka, který ani neumej abecedu:-)))
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    Jakože to tam vydrželo pár dnů?

Mimochodem, ve 24ce jsou dneska nějaký brouci, žádná cedule. Uvidíme zítra.
    LALINA
    LALINA --- ---
    KONOPASLIK: no je tam nocni pict.. to samy - podobny jako z utery... nic novyho, jak rikam, jen datum jejiho pořízeni je neuveritelnej:-)
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    A zas nic...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam