• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LALINASeverní město - život na severu Prahy
    SALVAJA
    SALVAJA --- ---
    SHMAIDA: jmenuje se to myslim Hospoda u Jirky - je to naproti Rotelle trochu dolejc a poznávací znamení je cedule Budvar, je to v tý samý ulici, co je hospoda U Hada.
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    WANAH: náhodou netušíš, jak se to jmenuje? a kterým směrem od písečný to je? :))
    WANAH
    WANAH --- ---
    Kousek od zastávky písečná je nová hospoda točej tam Budvar vcelku příjemná i když je tam věkovej průměr 50+ ale co je zajímavý je pingl když sme platili tak nám to nespočítal ale odhadnul :) když sem ho na to upozornil tak říkal že sme lidi tak se dohodnem, bylo mi to vcelku jedno protože to bylo víceméně v náš prospěch...
    NONAME44315
    NONAME44315 --- ---
    FNUKII: ta stránka mi hlásí chybu. Neznám, no:) Já opravdu v Bohnicích nikam nechodim. Upřímně, tam, kde se mi to jakžtakž líbí, točí hnusný pivo a někde točí hnusný pivo a ani se mi to tam nelíbí...:) já si jedu když už něco v okolí, tak tu Kobylu, no... Takže pro mě je všechno nové:) Kdyby měli někde v Bohnicích Plzničku z tanku, jsem tam od rána do večera:)
    ANCHATON
    ANCHATON --- ---
    GEG: maxim je bezva...
    FNUKII
    FNUKII --- ---
    NONAME44315: neříkej, že neznáš pátou kolonu? je to v areálu léčebny...klikni si na odkaz v záhlaví...
    THERORISTA
    THERORISTA --- ---
    jo jo žádné houpání na židlích se u maminy netrpí :) za to můžeš dostat ti přes hubu od starousedlíků :)
    NONAME44315
    NONAME44315 --- ---
    FNUKII: štoeto?
    FNUKII
    FNUKII --- ---
    GEG: no, když se nebudeš houpat na židli tak ti možná ohřejou i klobásu...
    FNUKII
    FNUKII --- ---
    NONAME44315: můžem do pátý kolony...to snad nikoho neurazí...
    GEG
    GEG --- ---
    THERORISTA: no nevim ja tam byl jednou a uz sou to tak dva roky :) a tam vaej snad? tam snad ani neni kde ne
    NONAME44315
    NONAME44315 --- ---
    Tyee já sem se včera zase vyndal v Kobyle... já tam nemůžu chodit... jdu na dvě na tři, skončim u šestnácti... A to jsme tam seděli 4 hodiny... no fuj... hele, nepůjdem radši do čajovny?:)
    THERORISTA
    THERORISTA --- ---
    GEG: jo ten výraz NA SNEZCE znám ale my sme to tam překřtili na MAMINA bo tam čepuje no prostě taková mamča jmenuje se Ivana jestli jí neznáš? je fakt super! :)
    LALINA
    LALINA --- ---
    tak jsem dneska podnikla fotovýpravu za dokumentaci rekonstrukce Proseckýho parku...žel natáhlo se to do toho alba od konce...tak to podle toho berte... ale ono je to koro jedno: postupovala jsem od pramene k dolnimu jeziku, v albu je to opacne, to nevadi...
    http://s55.photobucket.com/albums/g140/lalina_doll/2008_02_09_rekce_parku/?start=40
    FNUKII
    FNUKII --- ---
    GEG: Jo jo přesně, ten Kaštam myslim...U Krbu sem byla jen jednou moc mi nesedí ten velkej prostor, ale myslim, že to nebude špatná hospoda...

NONAME44315: No, nevim jak to popsat...je to taková spíš restaurace...vypadá to tam celkem příjemně...prej tam, ale blbě vařej...
    LALINA
    LALINA --- ---
    GEG: kam se chod cist basnicky k caji? do Romantinky ;-))
    GEG
    GEG --- ---
    jo teda kdyz sem se tak rozepsal tak koukam ze je nas tu z tech BOHNIC fakt pocetnej gang, mohli bysme si jit nekdy precist basnicky k caji nebo tak neco , co? ... no tak nic
    GEG
    GEG --- ---
    THERORISTA: mamina? to mam pred barakem :) ale myslel sem ze se tomu rika NA SNEZCE aspon tak mito rikal tata :/

No docela dobry pivo + chalku maj ted U KRBU dole v krakove kulturaku, je to nove otevreny misto NASHVILLU co tam byl, naproti je jeste nonstop herna štýlově zarizena ale moc me to nevzalo teda :) Nicmene ten KRB je v klidu, dost mista,velky platno na prenosy coz je + :)
    GEG
    GEG --- ---
    FNUKII: Kastan je to jak tam toci Maxim?
    GEG
    GEG --- ---
    Nevite nekdo co je s Vlachovkou? sem se tam vcera zastavil jakoze poprve navstivim abych dal sanci jinejum nez Hofmanum a Zakladne a na dverich "RESTAURACE ZAVRENA" wtf? jako ja zadna rekonstrukce nic...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam