• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LALINASeverní město - život na severu Prahy
    LALINA
    LALINA --- ---
    tak takhle řáděj u nás v parku pri jeho devastaci, pardon, rekonstrukci...divala jsem se z okna..mix jel po ceste...pak se zastavil , pak neznamo proc sjel prednima kolama na trávník. zastavil. dal zpatecku, predni kola se protaceji, nejde to... a zase... trávník mizí v bahnité kaši... auto za nim prijelo, nahodili lano a tahalo se... auto mix vytáhlo, ale mix při tom predkem udelal elegantní obloucek po svahu dolů a zanechal po sobe velmi efektní bahnité rýhy... nechapu, proc tam sjizdel, takhle od podhledu nebyl nejmensi duvod....

ANCHATON
    ANCHATON --- ---
    pro me bydlite vsichni na krakove :)
    NONAME44315
    NONAME44315 --- ---
    odra here:)
    FNUKII
    FNUKII --- ---
    SHMAIDA: jo už se to jednou řešilo, taky sem z mazurský...
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    nooo, myslím, že už se to tady řešilo :))) ale třeba já sem z mazurský
    GEG
    GEG --- ---
    hele kde vy bohnicky vsichni bydlite? ja v baraku kolmo k solu (Trojskej vrch)
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    WANAH: jojo, to je Liďák :))) byla sem tam jen jednou a nijak mě to teda nenadchlo... když už pizza tak Trojský Vrch :)))
    WANAH
    WANAH --- ---
    NONAME44315: jj co je tam ta pizzerka byl sem tam zatim jenom jednou ale moc hezký to tm je i když krpet drahý ...
    NONAME44315
    NONAME44315 --- ---
    WANAH: Jo taaak:) bezva, hned jsem o něco chytřejší... tak tam se mi to líbilo, no
    WANAH
    WANAH --- ---
    GEG: No právě že tam bylo ranec lidí kdyby to uměli s penězma tak sou tam doteď
    GEG
    GEG --- ---
    WANAH: proc? lidi tam bylo furt plno, kdo to me ved je mi fuk kdyz maj dobry pivko...
    WANAH
    WANAH --- ---
    GEG: ono to ani jinak nemohlo dopadnout vedli to tam takový mamlasové ...
    GEG
    GEG --- ---
    Jo to je lidak, vsechny mistni obyvatele vcetne me to nasralo pac to byla driv nejlepsi hospoda v bohnicich s velkou zahradkou, platno na prenosy, proste pohoda...a udelaj z toho, jak jinak, zase picosku...nic proti mam je rad...ale proste me mrzi starej dobrej Lidak :)
    WANAH
    WANAH --- ---
    NONAME44315: jinak je fakt že v bohnicích toho moc neni
    WANAH
    WANAH --- ---
    NONAME44315: To je ten lidovej dům:)
    NONAME44315
    NONAME44315 --- ---
    hele, na Bendovce je prrima pizzerie, včera jsem se tam byl mrknout a tam se mi to líbilo... Znáte to? Jmenuje se to, tuším, San Marino...
    GEG
    GEG --- ---
    aha koukam ze sem to nejak nedocet... no jesi myslis v solu Ten vrch tak vo gothaji nic nevim, v tom pripade bych rek ze ses asi hodne narocnej zakaznik pac tohle mi osobne na urovni prijde... no ale tak otazka pristupu :)
    GEG
    GEG --- ---
    NONAME44315: jesi ti neva Pizzerie...tak Trojskejs vrch viz. http://www.trojsky-vrch.cz/ docela pekny cisty na urovni, jidlo dobry, ceny jako v pizzerce ..a hlavne to mam 20m vod vchodu :P takze se sikne...
    NONAME44315
    NONAME44315 --- ---
    V Bohnicích nic není? Já se stydím, ale:) nevím, co je bohnický "lidák"...:) jakože Krakov? Myslíš tu pizzerku v Solu? brrrrrrrrrrrr............ místo šunky gothaj? ne-eee... Proč jsou dobrý podniky jen v centru. Mě by stačila úroveň Kobyly na Kobylisích, ale radši bych něco v Bohnicích.
    LALINA
    LALINA --- ---
    WANAH: jo, na zlaty vyhlidce me uz parkrat tezce zklamali a uz tam nepujdu... sla jsem tam vzdycky vylozene kvuli ty vyhlidkový terase, ale ona je porad zavrena..je prej malo lidi a tak se vejdou dole...na to jim pecu, kolik tam je lidí, ja chci vyhlížet :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam