• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LALINASeverní město - život na severu Prahy
    LALINA
    LALINA --- ---
    navrhuju udelat kolaudaci parku pratelstvi, teda az bude dokoncena rekce... to uz bych mohla bejt uschopnená a takova lehka prochazka parkem by mi mohla prospet :-) co vy na to, severani?
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    RAV: Vítej!SEVER RULEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    LALINA
    LALINA --- ---
    RAV: Konecne:-)) Tak vítej tady na severu!
    Severu zdar! :-)
    RAV
    RAV --- ---
    * sa hlasi, ze uz bydli na Pha9
    LALINA
    LALINA --- ---
    LULLABY: Lalina je na neschopence, tak se nic nekonalo, no... neni organizátor:-/
    LULLABY
    LULLABY --- ---
    Nemel byt nejakej ten sraz? :))
    LALINA
    LALINA --- ---
    tedy jedna aktivita ohledne bezpečnosti na Proseku. Pozvánka k verejnemu setkání a taky dotazník.

http://www.spolecnekbezpeci.cz/
    RAV
    RAV --- ---
    LALINA: vsetko sa vyriesi ked budeme mat zdroj energie velky ako tuzkova baterka a s vykonom ako Temelin...
    LALINA
    LALINA --- ---
    PATISLAV: ten nazor o svobode je težce demagogickej a je to novoveka povera, vyrobena pro ucely automobilismu:/
    DAN9K
    DAN9K --- ---
    PATISLAV: zničej "jenom" obůrky...
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    DAN9K: Taky jsem si oddychl. Tohle není až tak hrozné.
    RAV: Díky za info ;)

LALINA: Na zániku civilizace se intenzivně pracuje, s tím teleportem už je to horší :). Každopádně jsem teď někde četl názor, že svoboda je spojena se svobodou pohybu - a tedy jeho individualismem. Tedy, nepovedlo-li se zhromadnit dopravu ani totalitám, dnes to nepůjde už tuplem. Při ceně výstavby a provozu železnice je nějaký pokles automobilové dopravy vskutku nereálný. Můj takový skromný sen, je dožít se Maglevu mezi Prahou a Brnem. Nemyslím si, že by to bylo v našich podmínkách reálné :(
    LALINA
    LALINA --- ---
    dopytle, copak nikdy nevynaleznou vznasedla? takovejch novejch objevů, o kterejch jsem v detstvi jenom cetla ve sci-fi... a glidery porad NIKDE !!!!! nebo teletransport... nebo zanik civilizace.. proste neco...;-))
    LALINA
    LALINA --- ---
    DAN9K: no to uz by bylo prilis, potahnou to mezi vinori a Jenstejnem...
    DAN9K
    DAN9K --- ---
    RAV: tak tohle je ještě dobrý, měl jsem strach, že to potáhnou mezi vinořskou a satalickou částí obory...
    LALINA
    LALINA --- ---
    no potěš..to je tesne za lesem:-//
    fakt to vidim na to odjebať sa odtialto nekam na venek:-/
    RAV
    RAV --- ---
    bude to blizko, ale zase nie tak tesne... (ak za teda bavime o tom lese za zamkom...)

RAV
    RAV --- ---
    LALINA: jo tade pojde spojka medzi R10 a D8
    RAV
    RAV --- ---
    PATISLAV: dik za info
    DAN9K
    DAN9K --- ---
    LALINA: já myslím, že to má být něco jako ten pražský okruh....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam