• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LALINASeverní město - život na severu Prahy
    ERNEST_GASKIN
    ERNEST_GASKIN --- ---
    nemáte náhodou někdo od ládví navíc VGA kabel (počítač-monitor) ?

nechce se mi kvůli němu hnát přes půl prahy..
    BAHI
    BAHI --- ---
    tak muzem udelat nejakou minikalbu
    o vikendu treba :)
    RAV
    RAV --- ---
    P9
    :-)
    BAHI
    BAHI --- ---
    sever :)
    LALINA
    LALINA --- ---
    sever, pakáži jedna!!!! kdestekdo???

už jsem zdrava, chodit moc nemuzu, ale nekam na sesn do parku a na parpivek uz JO !!!!
    LALINA
    LALINA --- ---
    sever
    WANAH
    WANAH --- ---
    Pozor!!!!

Tuto neděli od 14:30 se bude konat v Sokolnících (praha 8) v restauraci Na verandě pokrový turnaj (texas hold'em).
    Buyin=200,- Kč předpokládaný počet hráčů je cca 30 výhry se rozdělí dle běžného klíče

pro další informace do pošty stejně tak s registrací která by měla proběhnout do pátku
    KILLERT
    KILLERT --- ---
    zdar sice to sme nepatri ale udelam tu reklamu jednomu festaku kde budu jako poradatel: http://www.porta-festival.cz/program-porta-revnice-2008-2.html je to 27.-29.6.08 v Revnicich tj kousek od Prahy smer Beroun. Tak kdo ma rad country strucne receno tk se stavte.-)
    RAV
    RAV --- ---
    LALINA: *lol*
    LULLABY
    LULLABY --- ---
    A ja o to prisla :((
    LALINA
    LALINA --- ---
    smankote, jestli to tam bude pravidlo, tak me jebne!!!! Prznitelé SEVERU !!!!!
    uz nam tu zacinaj ty velkomestsky radosti, sbohem, klidné místo na střeše Prahy:-///
    BAHI
    BAHI --- ---
    LALINA: u billy byla nejaká kinder party. :)
    LALINA
    LALINA --- ---
    smanda!!! co se to tady děje? huláká tam venku Péťa kotwlad!!! POMOOOOC!!! to je nekde nejaka blba pot, volebni kampan nebo zombiewalk totáčních zpeváčků ????

hele, víte o tom nekdo neco? co se to deje, kde si muzu stezovat, kam mám poslat balicek s bombou???
    LALINA
    LALINA --- ---
    fajn zrovna jsem se vratila od doktorky, dalsi kontrola je poslendiho cervna :-////

tak klidne to nejak tady vyvěsíme a zorganizujeme, ale ja u toho asi teda jakoze nebudu... čajze.

vidí se vám nějakej vhodnej termín?
    LULLABY
    LULLABY --- ---
    LALINA: ja jsem teda jako pro :))
    RAV
    RAV --- ---
    LALINA: nooo... ja som skor tak na juhu toho severu :-) Pha9 je nielen sever :) ale dorucovaciu postu mam na Proseku :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    navrhuju udelat kolaudaci parku pratelstvi, teda az bude dokoncena rekce... to uz bych mohla bejt uschopnená a takova lehka prochazka parkem by mi mohla prospet :-) co vy na to, severani?
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    RAV: Vítej!SEVER RULEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    LALINA
    LALINA --- ---
    RAV: Konecne:-)) Tak vítej tady na severu!
    Severu zdar! :-)
    RAV
    RAV --- ---
    * sa hlasi, ze uz bydli na Pha9
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam