• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LALINASeverní město - život na severu Prahy
    J_A_N
    J_A_N --- ---
    ELESDY:
    LALINA:
    A hotel step znate? Cena lehce nadprumerna, ale zase tam byva poloprazdno, obzvlast v plavacich drahach, je tam pekne cisto, masazni proudy, virivka, para... jen sucha sauna mi tam chybi.
    LALINA
    LALINA --- ---
    MONI: jo, díky, už jsem se tam dívala, ale je to moc brzo... to nestiham..Olsanka zacina od 18:00...takže to asi nakonec stejne bude Olšanka...
    MONI
    MONI --- ---
    LALINA: v Duu se cvičí každé úterý a čtvrtek od 17h, je to hodina za 140, výhoda je že tam můžeš přijít libovolně jak chceš a nemusíš mít předem předplacený hodiny. Jinak se vůbec nemusíš bát, je to pohoda:) Kdyžtak víc info v poště...
    LALINA
    LALINA --- ---
    MONI: jo? ja se zrovna odhodlavam na akvaerobik a nasla jsem v hotelu Olsanka... on je i v Duu? e musim podívat a porovnat termíny a ceny.. jinak místně by Duo bylo urcite lepsí...
    MONI
    MONI --- ---
    LALINA: tam je suprovej aqua-aerobic, ale na plavání mi připadá malý. Spíš doporučuju bazén na Výstavišti, http://www.incheba.cz/bazen, je větší a levnější...
    BAHI
    BAHI --- ---
    v duu to ujde, je to tam prima
    LALINA
    LALINA --- ---
    LALINA
    LALINA --- ---
    ELESDY: hotel DUO..aspon co vim - Střížkov
    LALINA
    LALINA --- ---
    BAHI: to rikaj šici:-))))
    BAHI
    BAHI --- ---
    LALINA: já na lyžích umim :)
    LALINA
    LALINA --- ---
    ELESDY: to rozhodne ne...připomnělas me vetu nejaky uspešný managerky nebo umelkyne nebo nevim, kdo to byl:. Ríkala: " žena, aby uspěla mezi muži, musí být 2x lepší, než oni. Naštěstí to není žádný problém." ;-)))
    SCARF_23
    SCARF_23 --- ---
    ELESDY:no, jak se to vezme.. hodlam se zucastnit, kze do toho precejenom neco je :-)
    SCARF_23
    SCARF_23 --- ---
    ELESDY: hh uz to zacina.. a jaky pak uplatek nabizis? :-P
    LALINA
    LALINA --- ---
    ELESDY: tak to se teším až něco hodíš do klubu
    LALINA
    LALINA --- ---
    ELESDY: to nebudeme řešit vůbec, neboj, nikam svoje fotky nedám:-) jenom semka je občas házím... nejsou soutežní...myslím, že na to jsou prilis amaterský .-)))
    ANCHATON
    ANCHATON --- ---
    ale jaj nikde nepsal ze to budem resit v poste :) jsem psal v porote...
    LALINA
    LALINA --- ---
    ne, to bych radsi nerizikovala..

a trebas pristí kolo /rok se zucastnim jako soutežící, tak abych mela svoje trumfy pripraveny:-))))
    ANCHATON
    ANCHATON --- ---
    tot otazka...ale urcite jen tak pro inspiraci tam hazet muzeme
    LALINA
    LALINA --- ---
    jo, mas pravdu.....

no ja bych neco hodila hned, ale kyz jsem porotec, tak nemuzu .-)))
    ANCHATON
    ANCHATON --- ---
    to zalezi na nas jak se dohodnem v porote...ale nejdriv bych pockal az ne tam vubec nejaka fotka objevi :) navrhni neco klidne
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam