• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LALINASeverní město - život na severu Prahy
    LULLABY
    LULLABY --- ---
    A jinak si taky nekupujte nic v tom Asia Bistru (rozumej klasickej ekl stanek) u Plusu, pokud se nechcete pos*at a zkazit si chut. Slunce v dusi!
    LULLABY
    LULLABY --- ---
    clovek aby byl proti nim nejak obrnenej uz pomalu, nejradsi by cloveka tim kocarem prejely
    JIRKA8
    JIRKA8 --- ---
    LULLABY: ano taktez miluju radoby luxusni domy od skansky kde se vsechno sere a kde bydlej opravdu jenom povedene mlade rodinky s detma. jeste vic mam rad radoby "balkony", uzky chodby jako na kolejich a dalsi vymozenosti tehle domecku. zlaty stary panelaky.

jinak maminky s detma jsou super hlavne v obchodech kam se naserou i s kocarkem a cekaj ze jim asi kvuli tomu ze vyprdli fakana nalezi nejaky privilegia. nasrat.
    LULLABY
    LULLABY --- ---
    DARKY: Kazdej mame jiny predstavy o bydleni, ale z osobni zkusenosti te varuju - tyhle baraky, co se tvarej, ze jsou novy bytelny a buhvijak dokonaly (a hlavne podezrele rychle postaveny) maj vetsinou nejakou docela neprijemnou vadu, kterou zjistis az po delsi dobe uzivani :))) Ja v necem podobnym bydlela pet let a ted znovu a opet jsem si to bohuzel potvrdila... Nevim, jaky prasata to stavej.... Teda vim no :(

Ale treba je tohle svetla vyjimka :)

Kadopadne "mladi lide a rodiny" me vazne potesily:) Nesnasim ty kupy fakanu a jejich dulezity matky, co jim musi clovek furt uhybat, protoze ony si dulezite (nejlepe jeste s nejakou jinou chutnou a rozkydanou maminou) valej ty svoje ratolesti po chodniku, jakoby to byla nejaka podelana zasluha nebo co. Hnusny tlusty rozdrbany a dulezity matky s fakanama, jak ja je nesnasim!

Pardon, musela jsem si ulevit....:)))
    DARKY
    DARKY --- ---
    LULLABY: Já bydlim v novostavbě, u bodu nula, v předešlém příspěvku na mapě, kde je takovej obrys. Tak tam stojí barák, kterej ještě není na mapě zakreslenej. No a zdi jsou tu super, ani spolubydlící neslyší vedle v pokoji hudbu, když si jí dám trochu víc nahlas. Jako sousedi s lidma z baráku o sobě přes zdi nevíme. Jsou tu vesměs mladí lidi a rodiny. Opravdu si tu nemám na co ztěžovat. A párty na těch střešních barkónech taky nikdo nedělá, takže no stres tady.
    DARKY
    DARKY --- ---
    Já jsem zjistil, že tady jsou hned čtyři u sebe: http://www.mapy.cz/#x=133246128@y=136055568@z=16@mm=ZP@dm=133252912+136061552-10864-8656@sa=s@st=s@ssq=Proseck%C3%A1%2066/93@sss=1@ssp=116085669_120391553_155014053_154453889

A co jsem koukal na stránky, vypadají zajímavě, půjdu to občíhnout.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Já tam nikdy nejed a vlastně ani nebyl, ale šel jsem okolo :-)

Ještě vpak v Chrastavský je taková mini restaurace - penzion Polly se to jemnuje, dělaj tam nějaký minutky, ale taky jsem dovnitř ještě nešel..
    LULLABY
    LULLABY --- ---
    Myslis Zlaty sele? To jsem donedavna za trochu normalnejsi hospodu povazovala, ale stavovala jsem se tam po dlouhy dobe nedavno a jidlo bylo naprosto otresny, takze never more
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Dole pod kostelem na "návsi" je taková klasická hospoda - dělaj tam i heligonky a tak..
    LULLABY
    LULLABY --- ---
    LOPIK: Ktera na starym proseku vypada normalne?
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    S hospodama na Proseku je to asi tak: Žádný tam prakticky nejsou - na starým Proseku je jedna co vypadá normálně a pak mezi těma dvěma dlouhýma tatrankopanelákama druhá, to už je taková ta "sportovka" a pak na střížkově ve výměníku - údajně si tam můžeš natočit sám pivo.. Vyhlídky jsou nějaký zase na Střížkově - celej ten svah mezi Prosekem a Libní je pěknej, jsou tam i nějaký skály/lomy, jeskyně.. Jinak je Prosek celkem dost zabitej..
    LULLABY
    LULLABY --- ---
    Bych chtela videt v ktery ty novostavbe na proseku je pohodovy bydleni? Moje osobni zkusenosti s bydlenim na proseku - zlaty stary panelaky (kdyz mam vyber z toho, co je na proseku) a to co se vseho tyce, vcetne tech lidi. Taky nesnasim pohodovy mlady lidicky nasrany v tech novokralikarnach a tvarici se jako nejvetsi honorace, ze si koupili tenhle predrazenej nekvalitni shit, kterej si denne luxujou a lestej, protoze si myslej, ze jim z toho vyroste asi hrad. Navic si nemuzou pomoct a musej neustale oblazovat svoje okoli kvalitni hudbou a skrekama na balkone, kdyz poradaj ty svy gardenparty na zacouzenym balkone. Tohle teda v tech starejch panelakach prevazne neni, i kdyz to taky neni idealni (zvedavi duchodci a spol.) Achjo, ja jsem asi taky negativni :)
    DARKY
    DARKY --- ---
    LALINA: Takové krásné přivítání, lepší jsem dostat snad ani nemohl. Nevim, kolik je v tobě negativity, ale depresivní člověk asi trochu budeš (nechci urážet). Já jsem slušně vychovanej, to že si dám brkčo, jako většina dnešní generace v mém věku (20), neznamená, že je prase a válim se furt v parku, kde dělám bordel. Mám rád pořádek, i v prostředí, ve kterém se pohybuji. Dále to, že hulim, neznamé, že jsem nějak hoper, kterej nosí pěknej rovnej kšilt s nálepkou, bez který by ta kšiltovka nebyla kšiltovkou. Nechci nikoho urážet, a mám i mezi vámi pohodový kamarády, ale můj styl to není.

Takže asi ve zkratce, přestěhoval jsem se, protože jsem musel, a líbí se mi na Proseku, a mám plné právo tam bydlet. Poslouchám rock, alternative rock, jazz, new wave, dnb, jungle, tekkno, a občas sentimentálně zavzpomínám u folku na mé časy mladé u táboráku v Posázaví. Od mala se zajímám o film a televizi, což jsem se i aktivně učil jako špunt v dětské televizi, později v tomto oboru vystudoval střední, a teď v tomto oboru dělám. Bordel nedělám, jsem otevřený člověk, a nemám rád agresivní chování, i předsudku od lidí, kteří si vezmou jednu věc a hodí tě do pytle smíšeného odpadu. Jestli nehulíš, tak ti to neberu, jestli se ráda něčeho napiješ, tak nebuď pokrytec, nic víc, nic míň. Doufám, že už spolu ve tvé diskuzi budeme výcházat v pohodě.

Tak a teď znovu, kdo mi poradí nějakou dobrou hospu, dobrý místa pro zábavu, a třeba nějakou tu vyhulídku. Děkuji

Peace and love forever and everywhere (naivní nejsem, nevěřim v idei, ale fandim tomu)
    LALINA
    LALINA --- ---
    DARKY: srocujes se v parku a delas bordel? jestli jo, tak si tu klidne bud, ale ja se s tebou nebudu bavit, protoze nemam takovy lidi ráda..Jsem zatrpkla zapruzena tuctová paní a tyhlecty frikulíni mi lezou krkem, jasny?;-) A žadny hospody ti nereknu, jeste bys tam chodil a otravoval me tam:-) a navic tu ani zadny nejsou. Ale neboj, jak se sem tedko nastehuje milion divnejch lidí nekde z řepy, tak se to tu jiste co nevidet bude klubama a hospodama a mistama na zahuleni jen hemžit.
    LALINA
    LALINA --- ---
    a jeje, dalsí nová naplavenina s brkem v hlavě .-]]]
    ty mi tady na Proseku fakt moc chybeli...
    Tedko se tu poflakuje hafo podivny mladeže s xiltoffkama mega fríkůl a s brkama a kdovicim vsim.. srocujou se a delaj bordel..achjo..
    asi se prestehuju do Řep
    DARKY
    DARKY --- ---
    Zdravim, bookuju, zrovna jsem se nastěhoval na Prosek. Nemůžu vynachválit, sockou se dostanu všude docela rychle, což jsem nečekal a bydlení v novostavbě je taky fajn.

Kdo mi poradí nějaký dobrý hospůdky na jídlo, pivo. Případně nějaká zajímavá místa, kde je nějaká dobrá zábava.

Jinak za dobrou vyhlídku na brčko budu taky rád.

Odteď Prosek forever, a samozřejmě SEVER :-))), Řepy byla fakt nuda.
    LALINA
    LALINA --- ---
    hrime, zda se, že tažení proti kultuře je na postupu!!!!
    LALINA
    LALINA --- ---
    PATISLAV: můžeme zkusit zaangažovat Arniku, pokud vím, tak jindra Petrlík bydlí někde tady na severu dokonce..snad v Kobylisích...Kamos míval sestru nekde v místnich novinách..tohle je teda fakt mazec .-//
    LALINA
    LALINA --- ---
    ECLECTICA: no to jako ten vysmech tady v Proseckým parku...revitalizace betonem tomu rikam, zrovna jsem dneska sla parkem a v duchu si zoufala... proste cim min trávy, tím mín práce, žejo, nechat revitalizovat parky betnovejma lobby, to je... ja to vnímám jako zdvizenej prostředníček do tváří nás všech...
    a nejhorsi na tom je, že lidicky po tom betonu hopsají, hrajou si, ze jsou v prirode nebo co, behaji tam, mladež se slejza, hulí a vyřvává své jarní touhy, deticky jezdej po asfaltu a vsichni jsou dokonale stastni. Pripadam si mezi nima jako ufo...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam