LALINA: Takové krásné přivítání, lepší jsem dostat snad ani nemohl. Nevim, kolik je v tobě negativity, ale depresivní člověk asi trochu budeš (nechci urážet). Já jsem slušně vychovanej, to že si dám brkčo, jako většina dnešní generace v mém věku (20), neznamená, že je prase a válim se furt v parku, kde dělám bordel. Mám rád pořádek, i v prostředí, ve kterém se pohybuji. Dále to, že hulim, neznamé, že jsem nějak hoper, kterej nosí pěknej rovnej kšilt s nálepkou, bez který by ta kšiltovka nebyla kšiltovkou. Nechci nikoho urážet, a mám i mezi vámi pohodový kamarády, ale můj styl to není.
Takže asi ve zkratce, přestěhoval jsem se, protože jsem musel, a líbí se mi na Proseku, a mám plné právo tam bydlet. Poslouchám rock, alternative rock, jazz, new wave, dnb, jungle, tekkno, a občas sentimentálně zavzpomínám u folku na mé časy mladé u táboráku v Posázaví. Od mala se zajímám o film a televizi, což jsem se i aktivně učil jako špunt v dětské televizi, později v tomto oboru vystudoval střední, a teď v tomto oboru dělám. Bordel nedělám, jsem otevřený člověk, a nemám rád agresivní chování, i předsudku od lidí, kteří si vezmou jednu věc a hodí tě do pytle smíšeného odpadu. Jestli nehulíš, tak ti to neberu, jestli se ráda něčeho napiješ, tak nebuď pokrytec, nic víc, nic míň. Doufám, že už spolu ve tvé diskuzi budeme výcházat v pohodě.
Tak a teď znovu, kdo mi poradí nějakou dobrou hospu, dobrý místa pro zábavu, a třeba nějakou tu vyhulídku. Děkuji
Peace and love forever and everywhere (naivní nejsem, nevěřim v idei, ale fandim tomu)