LALINA: Děkuji za přivítání :-)))
A slušnost se vyplácí, na to stále věřim.
Jojo dneska je zajímavá a těžká doba. Svět kolem sebe nevidím jenom v mlze zhulenosti, ale máš pravdu, že je to pak daleko lepší a příjemnější. Ale co, já jsem stejně optimista, a všude kde jsem hledám nějaký pozitiva, a snažim se život žít podle svých zásad. Mám zkrátka svojí filosofii. Nikdo mě extra nesere, pokud nedělá něco špatnýho. A když mluvíš o těch maminách s psama a podobně, jojo, to se spíš zasměju, a mít nějaký kecy na mě, tak tam stojim ještě půl hodiny a směju se.
Rusáci, turci apod., je jich tu čím dál víc a je to problém celý Prahy. Holt jdou po práci, po který my ne a je jí tu dost. Nelíbí se mi to, je jich tu prostě moc, a chovat se tu taky často neuměj, což je problém za kterej bych je hned vyhostil, kdyby se po druhý opakoval.
Mafiáni a rádoby podnikatelé, Arabáci to tady taky začínají rozjíždět ve velkym, Rusáci si otevřeili na Újezdě tak před měsícem až dvěna první ruskou banku u nás. Turci k nám nikdy v takovým množství taky netáhli, nevim proč se jim tu zalíbilo. Nemám rád, když někdo v cizí zemi dělá bordel, na to nemá právo, ať si to dělá doma. Jenže takhle to bylo vždycky a vždycky bude, mafie a podivný podnikatelé si budou moct furt dělat kdekoliv cokoliv. Bohužel, je to součást života na světě odjakživa.
Jsem sice vlastenec, ale skinhead ne, ať si je kdo chce, kde chce, ale nemá právo dělat bordel a už vůbec mě otravovat. Takový bych vyhazoval, tohohle se některé země držej a je to fajn to trošku vytřídit. Odpad poslat domů a zbytek ať si tu je, když tu má práci a bordel nedělá.
Zas kecám a kecám, stejně to moc neřešim, mám svý idei, ale já s tim udělám je to, že jdu k volbám a svym hlasem stvrzuju, že mi to není jedno, co stát s naší zemí dělá. Ostatní je na nich a já si žiju svůj živůtek, kde si snažim vytvářit svůj vlastní příjemnější prostor.