• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LALINASeverní město - život na severu Prahy
    ANCHATON
    ANCHATON --- ---
    No je fakt ze se par srazu delalo, ale ze by to bylo jen o tom, tak to ne. mame spoustu rozlicnych temat a siroke spektrum prispevovatelu s ruznymi nazory :) To byh mohl rict ze tady to je jenom klub o informovani, kde se rusi jakej travnik. Mozna jsem to trosku vyhrotil, promin.
    LALINA
    LALINA --- ---
    ANCHATON: tak to upřesni, já jsem kdysi do jednoho nejakýho severniho chodila, ale o nicem to nebylo..jen samy srzay na chlast, tak jsem udelala tuten. Pokud se tamty kluby zmenily, je to jenom dobře.
    ANCHATON
    ANCHATON --- ---
    LALINA: nelzi prosim
    J_A_N
    J_A_N --- ---
    No a hned kousek nad tim mezi, Bohnicema a Trojou, ted zrajou tresne. Uz jsem je byl testnout. Da to trochu prace najit strom kde nejsou cervavy, ale ta atmoska, ty stary pokrouceny stromy, ten vyhled... A kdo se neboji v Praze sbirat houby, roste tam spousta zampionu.
    Tady.
    LALINA
    LALINA --- ---
    TURBO: jojo, tam bejvaj noc dobry veci... loni nebo už predloni jsem tam fotila krásnou instalaci STROM :-)

ja ty fotky zkusím najít, stály za to..
    TURBO
    TURBO --- ---
    tuhle jsem tlačil kolo botanickou hore a nějaká partička tam pracovala na novejch "instalacích"
    (kůň a nějaký další sochy, v oblasti s vyhlídkou, kde je plechovej žirafák s žirafou či co jsou zač :))

Ať žije Troja! ;)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    LALINA: Jenže on si nejenže chce zahulit, on se navíc nechce ani moc nachodit :)

DAN9K: Pár gramů je o ničem, já jedu jenom ve velkým.
    LALINA
    LALINA --- ---
    :-))))))
    vy jste ale drsní:-))))))))

DARKY: jestli tím myslíš mě, tak jsi vedle. nehulím, ostatním to nezazlívám, ale vesměs si s huličema nemam co říct a rozhodně nechci, aby tenhle klub skoncil jako nejakej jinej severni (nebo spís to byl Praha 8 ? ) kde se neřešilo nic jinýho, než kde jak a s kým se ožrat případně si zahulit.

To pochopte.
    Proste jsou tu kluby pres hulení, přes místa, kde se dobře hulí apod.. tak at si jde Jirka somrovat tam, žejo.
    DAN9K
    DAN9K --- ---
    Potřebuju prodat pár gramů opia, od kámoše Abdula, najde se někdo?

Kdyžtak kontaktujte Lalinu, která se pohybuje v terénu (Park přátelství).
    DARKY
    DARKY --- ---
    Jo jsou tu lidi, co to nehulí, což chápu, ale i hůř, co to nesnáší a dokáží být i pěknými pokrytci :-))) Takže tady bacha :-(
    LALINA
    LALINA --- ---
    JIRKA8: hele, s touhle inzerci si běž příště někam na ptřičnější místa
    JIRKA8
    JIRKA8 --- ---
    jsem svorc a dal bych si brko. najde se nekdo na severu kdo by venoval? (krome darkyho, toho jsem se uz naotravoval dost a pak vsechno zazdil :()).
    KILLERT
    KILLERT --- ---
    Tak další rok je tu a já zase pomáhám organizovat hudební festival porta tak si vystřihnu reklamu:-)

Porta 2009 ŘEVNICE

Festival se koná v Řevnicích 26. až 28.6.2009. Jedná se o hudební festival, který zahrnuje trampskou, folkovou, bluegrasovou a county muziku ale najde se zde i více dalších žánrů. Všeobecně se jedná o písně a hudební styly spjaté s přírodou, které do Řevnické lesní scény perfektně zapadají. Program a další informace o festivalu můžete najít zde: http://www.porta-festival.cz/program-porta-revnice-2009-2.html Porta má též svou prezentaci na Youtube http://www.youtube.com/user/portafestival kde si posluchači mohou poslechnout několik interpretů z minulého ročníku.

vstupné 200Kč na den a 450Kč permice
    LALINA
    LALINA --- ---
    a sever roztál a sever žije!

http://www.kristalka.cz/

MIKROKLIMA 4.6. PODVINI

bejvá to dobrý a minimalne Cormalen stoji za to se tam ukázat:-) ma-li kdo rád stredovekou čarodejnou hudbu a tak...

vstupné volné

SEVER!
    J_A_N
    J_A_N --- ---
    wow, takova akce, jeste to nemam podchyceny co se tu vsechno deje. prosek - pupek sveta.
    LALINA
    LALINA --- ---
    mno, kdyby tam clovek sel jenom na divadlo, asi by ho to moc neuspokojilo..jedine divaldo jedny herecky me chytlo u srdce... o operu jsem prisla s brachou a klobásou... tu jsme prokecali jinde..Hospoda na mytince bylam mila, ale clovek by bez toho jiste prezil:-)

ZATo dneaska prosecky maje, to byl nařez!!! tedko jsem se vratila a jsem plna neutuchajících dojmů. (A 5ti Klášterů:-))))
    J_A_N
    J_A_N --- ---
    LALINA: ja jsem nakonec zustal jen na 2 songy - vracel jsem se z behani, byl jsem zpocenej, a tak na me hned zacaly utocit hejna komaru a musek. ale ty dva songy byly prijmne lehce teatralne hravy. bez tech musek bych jich dal i 4 nebo 5 :-) a co ostatni komedianti?
    LALINA
    LALINA --- ---
    J_A_N: tak co Lemura, jak se ti libila? me docela jo, docela dost:-)
    J_A_N
    J_A_N --- ---
    dik, tu Lemuru Lepou asi testnu, kdyz uz to mam za barakem :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam