• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LALINASeverní město - život na severu Prahy
    J_A_N
    J_A_N --- ---
    LALINA: co se tam deje? nahod prosim link
    LALINA
    LALINA --- ---
    kdo dneska míříte do Podviní na divadla?
    ANCHATON
    ANCHATON --- ---
    KAMCZA: nesnasim poitalsteny nazvy...ostuda :) tam nepudu
    LALINA
    LALINA --- ---
    a kdo dela do kvalitní české kuchyne a nezakourených hospod? martani asi...
    J_A_N
    J_A_N --- ---
    jako vietnamci. jeden si otevre vecerku se zeleninou, a vsichni ho napodobujou, az je v jedne ulici 5 vecerek se zeleninou, ksefty dou mizerne, a tak musej polevit v kvalite. no a cesi delaj do pizzerek, nocnich doupat automatama, a zastavaren. a zahulenejch pivnic s gambrinusem a krusovicema. achjo.
    HELLEJU
    HELLEJU --- ---
    LALINA: Taky bych ocenila nejakou normalni hospodu s ceskym jidlem.. Pet pizzerii na tak malym uzemi je az az..
    LALINA
    LALINA --- ---
    jsem byla vcera v ramci dovolene v Novych Zamkoch a tam nkikde nic, jenom puby a picerie...me uz picérie lezou krkem!!!
    LALINA
    LALINA --- ---
    ale smarja, dyt je to tam sma picerka, cák jsem nekde v italii nebo co, hyml...
    DARKY
    DARKY --- ---
    PATISLAV: Taky záleží, jak to tam chutná v porovnání s picérkama tady na Proseku. Pán se zdá, že ví o čem mluví, podle jeho praxe, ale taky budu muset zkusit, abych zhodnotil.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    KAMCZA: byl jsem a i když pizza byla spíš klasická (nepizzové jídlo nikdo z nás nezkoušel), ničím výjimečná, tak rozhodně byla pozoruhodná rychlost a ochota obsluhy... :)
    KAMCZA
    KAMCZA --- ---
    Zdar parto, chtel jsem se podelit o pozitivni zkusenosti z nove otevrene pizzerie Proseco http://www.ristoranteprosecco.cz/ sefuje tam Dusan Jakubec http://www.gastroucitel.cz/lektori/dusan-jakubec?lred=1 a je to tam moc prima a ceny jsou vicemene stejne, jako v ostatnich pizzeriich na Proseku, ale kvalita je uplne jinde. Vyzkousejte uvidite....

K novostavbam od Skansky - bydlim na Novym Proseku a vsechno je az na naky provozni problemy uplne cajk, takze s vama nemuzu souhlasit.
    DAN9K
    DAN9K --- ---
    Já jsem svoje sousedy vytrénoval hrou na klavír, takže když si pustím jen nějakou hudbu, i když na plné pecky, tak to zvládají bez keců :-)

ale jestli je na Proseku dobrá izolace, tak to mám asi štěstí... Litvínovská není od Rumburské tak daleko :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    :-)))))

J_A_N
    J_A_N --- ---
    a takovej mladej clovek to byl...
    J_A_N
    J_A_N --- ---
    v moji novostavbe je zvukova izolace srovnatelna s prosekem, ale to je malo platny. ze zacatku nade mnou bydlel nejakej psychous a ten cas od casu busil na okolni byty pri sebemensim naznaku hluku... lidi na nej brzo zacali busit zpatky nebo zesilili hudbu, aby to neslyseli, tak to dlouho nevydrzel a odstehoval se a je klid.
    LALINA
    LALINA --- ---
    já mám umakartovy jadro, puvodní..ale nevadi mi to... svuj byt miluju:-) a s tím zvuukem je to fakt luxus, kdyz jsem se pristehovala, malem jsem septala, jak jsem byla zmagorená s filmů a propagandy nebo co to bylo a pak jsem zjistila, ze to je uplne v pohode..akorat kdyz se presne pode mnou hadali sousedi, slysela jsem kazdy slovo, pac jsem mela postel u topení a ty trubky od topeni nesly ten zvuk presne... ale uz kousek dal to skoro nebylo slyset:-)
    J_A_N
    J_A_N --- ---
    Jojo, ja jsem bydlel na ulici Rumburska. a musim uznat, ze je to solidne postaveny sidliste. Krome koupelny nebylo nic slyset. Clovek si mohl pustit hudbu nebo udelat vecirek a sousedi nebyli nasrani. A dost zelene a celkem klid... to zas jo. Jen jsem mel pronajatej byt kterej byl zarizenej jeste ze 70tejch let, samej umakart, vsechno takovy zasly a lehce nechutny... to mi kazilo dojem. Ale bylo to levny :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    :-)))))

bacha s tím Prosekem, já bydlím hrdě v prosecký tatrance...ochcání nám pěkně obložili izolací a je ted peknej, hehe:-))
    J_A_N
    J_A_N --- ---
    LALINA:
    Na srocovani uz jsem starej a nekdy mivam podobny navaly deprese a nechuti jako ty. Ted nebydlim na Proseku, nybrz pod kopcem v Libni, v novostavbe, kde bydlej ty pohodovi mlady lidi a neni slyset zadna muzika, tam jsem se prestehoval z Pankrace, na Paknrac z tech starejch vochcanejch panelaku na Proseku, a na Prosek ani nechtej vedet odkud :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam