• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LALINASeverní město - život na severu Prahy
    TURBO
    TURBO --- ---
    LALINA: a poslední dny by to zrovna lítalo samo (já sem teda byl odměně potrháním poloviny šňůr za neodhadnutí přemíry síly větru, ale do tý chvíle lítal parádně :))
    LALINA
    LALINA --- ---
    my jsme jednou jeste se "starou severni partou" draka pouštěli..přesněji řečeno snažili jsme se:-) Ale bylo nad nase technické, mentální i duševní síly ho sestavit a zprrovoznit. Už všechny moje předešlé pokusy selhaly, tak jsem si myslela, ze se severenama se to konecne podarí, ale nepodarilo. Poskládali jsme to tak nejak jak to šlo a lítali s tím chvíli po louce.. teda lítali jsme my, drak jenom padal:-))
    Jesteze jsme meli aspon to víno :-))))
    TURBO
    TURBO --- ---
    ANCHATON: proč na podzim? Teď kupříkladu funí furt :) Já už sem přerval u svýho mikrokita šňůry a na nový zatim nemám :/
    RAV
    RAV --- ---
    no tak nejako som to pochopil z toho plagatu :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    RAV: to je ska? me zmatl ten nazev:-)))
    RAV
    RAV --- ---
    LALINA: ska ne-e :-)
    ANCHATON
    ANCHATON --- ---
    LALINA: Porotcovat muzem uz ted...cekal jsem az budu mit na hlavni cenu. Jdu vybirat ty fotky
    LALINA
    LALINA --- ---
    DNES
    hle, život na severu!
    co vy na to, seveřani? ;-)

[ MACKIEE @ A) akce a pozvánky fffšude možně i nemožně - NASŤA_ ]
    LALINA
    LALINA --- ---
    jo !!!! jsem pro:-))

mimochodem, co ta fotosoutež, kdy se bude porotcovat?
    ANCHATON
    ANCHATON --- ---
    tak na podzim muzem jit poustet draky...
    LALINA
    LALINA --- ---
    ANCHATON: ja ani nevim jiste, jestli to byl zrovna jenom ten tvuj klub, mám pocit, že byly nejmín dva, ale zda se mi to jedno, nechme to spát:-)
    Tady se srazy delaly taky, (mívaly ale nějakou napln, smysl, cíl jinej, nez se jenom ožrat) ale ted nejak už nejsou lidi - doba je čím dál divočejší a lidi buď lítají jako veverky v bubnu a nemaj na nic čas anebo se nekde povalujou a hulej... nějakej střed, kterej by mel zájem podnikat něco mimo svoji vymezenou skupinku lidí/příbuzenstva/huličů jako by vymřel:-/
    ANCHATON
    ANCHATON --- ---
    No je fakt ze se par srazu delalo, ale ze by to bylo jen o tom, tak to ne. mame spoustu rozlicnych temat a siroke spektrum prispevovatelu s ruznymi nazory :) To byh mohl rict ze tady to je jenom klub o informovani, kde se rusi jakej travnik. Mozna jsem to trosku vyhrotil, promin.
    LALINA
    LALINA --- ---
    ANCHATON: tak to upřesni, já jsem kdysi do jednoho nejakýho severniho chodila, ale o nicem to nebylo..jen samy srzay na chlast, tak jsem udelala tuten. Pokud se tamty kluby zmenily, je to jenom dobře.
    ANCHATON
    ANCHATON --- ---
    LALINA: nelzi prosim
    J_A_N
    J_A_N --- ---
    No a hned kousek nad tim mezi, Bohnicema a Trojou, ted zrajou tresne. Uz jsem je byl testnout. Da to trochu prace najit strom kde nejsou cervavy, ale ta atmoska, ty stary pokrouceny stromy, ten vyhled... A kdo se neboji v Praze sbirat houby, roste tam spousta zampionu.
    Tady.
    LALINA
    LALINA --- ---
    TURBO: jojo, tam bejvaj noc dobry veci... loni nebo už predloni jsem tam fotila krásnou instalaci STROM :-)

ja ty fotky zkusím najít, stály za to..
    TURBO
    TURBO --- ---
    tuhle jsem tlačil kolo botanickou hore a nějaká partička tam pracovala na novejch "instalacích"
    (kůň a nějaký další sochy, v oblasti s vyhlídkou, kde je plechovej žirafák s žirafou či co jsou zač :))

Ať žije Troja! ;)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    LALINA: Jenže on si nejenže chce zahulit, on se navíc nechce ani moc nachodit :)

DAN9K: Pár gramů je o ničem, já jedu jenom ve velkým.
    LALINA
    LALINA --- ---
    :-))))))
    vy jste ale drsní:-))))))))

DARKY: jestli tím myslíš mě, tak jsi vedle. nehulím, ostatním to nezazlívám, ale vesměs si s huličema nemam co říct a rozhodně nechci, aby tenhle klub skoncil jako nejakej jinej severni (nebo spís to byl Praha 8 ? ) kde se neřešilo nic jinýho, než kde jak a s kým se ožrat případně si zahulit.

To pochopte.
    Proste jsou tu kluby pres hulení, přes místa, kde se dobře hulí apod.. tak at si jde Jirka somrovat tam, žejo.
    DAN9K
    DAN9K --- ---
    Potřebuju prodat pár gramů opia, od kámoše Abdula, najde se někdo?

Kdyžtak kontaktujte Lalinu, která se pohybuje v terénu (Park přátelství).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam