• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LALINASeverní město - život na severu Prahy
    LALINA
    LALINA --- ---
    jojo, taky mám zavřeno:-]] včera jsem detekovala anglického krále, dneska jsem to neznala. prý román pro muže. zítra nebudu doma, a potom už to snad skončí .-))
    IDLE
    IDLE --- ---
    Sakra, takže i zítra zavírat okna, až budeme chtít poslouchat muziku. :)
    LALINA
    LALINA --- ---
    sever!
    zítra v úterý v parku přátelství na Proseku KINOBUS 21:30 Habermannův mlýn.

Je to dobrý, doporučuju.
    MIKZ
    MIKZ --- ---
    Vyměním obecní byt v Čakovicích za jiný obecní byt v Praze. 3+1, 82m2

pošta
    KATIA
    KATIA --- ---
    mně by teda spíš zajímalo jestli někdo nemá brzo ráno volné místo v autě směr centrum/florenc ideálně :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    SEVER !!

jelikož je zítra stávka a já jsem si vzala dovolenou, ptám se, zda někdo ze severu neudělá to samé a třeba nechce ten den využít nějak netradičně...

je tady celostátní iniciativa
    [ Stávka Klaunů 16.6.2011! / partyparty / 16.6.2011 / Evropa - Praha,Brno, Plzeň, Ostrava, Liberec, Hradec, Ústí.... ]

tak možná bychom se - kdo by měl chut a zájem - mohli sejít v Parku přátelství na pikniku.... nebo máte někdo jinej nápad? (mimochodem myslím, že ty masky nemusej bejt nutně jenom klaunovské, ale vůbec jakékoli, hlavně bláznivé.....
    LALINA
    LALINA --- ---
    dneska jdu semhle, nejdete někdo taky?

Homepage - Noc literatury
    http://www.nocliteratury.cz/2011/cs/praha/homepage
    LALINA
    LALINA --- ---
    tak tady pár fotek z Troji:

lalina4 | 2011_04_30_demonstrace Troja – rajce.net
    http://lalina4.rajce.idnes.cz/2011_04_30_demonstrace_Troja/
    LALINA
    LALINA --- ---
    DNES !!! ve 14:00 sraz někde nahoře v Troji u botanický a půjde se dolů k zahradě a ke skleníku...... PROTESTNÍ DEMONSTRACE PROTI PLOTU v lese !!!!

BUDTE TAM !!!;)

RAV
    RAV --- ---
    inak statut TP je uplna hovadina, uz by sa mal zrusit...
    RAV
    RAV --- ---
    KONOPASLIK: z TP teraz uz neplynu ziadne zavazky...
    RAV
    RAV --- ---
    PATISLAV: nemam dovod si viazat na nohy tehlu v podobe bytu... zmenil som pracu a namiesto dochadzania zo Stodulek do Brandysa som sa lahko presunul do Vysocan... a namiesto 4000 mesacne za benzin som platil 1000...

z pohladu ekonomiky: tato schiza vlastnit byt je velka zataz obecne, pracovna sila je nepohybliva a ludia ostavbaju nezamestnani namiesto tooho aby sa presunuli za pracou...
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    KONOPASLIK: tak normálně si člověk byt kupuje, když v něm chce bydlet dlouho a ne se za rok stěhovat. Pokud potřebuju bejt mobilní, tak samozřejmě jdu do nájmu.
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    LALINA: Ale co jsem se tak různě poptával teď, když jsem sháněl ten nájem, tak to majitelům většinou nevadí. Někteří se radí s realitkama, právníkama, ale když jim řekneš, že nemáš problém podepsat nějakou občanskoprávní dohodu o tom, že ti nemusí zajišťovat náhradní bydlení (ne že by to bylo opodstatněný, ale často se toho bojí), tak s tím většinou problém nemají.
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    Jj, když jsem tam nastupoval, tak mu to nevadilo. Je to rusák, asi ani nevěděl o co jde. Pak jsem se s ním nerozešel v dobrým, takže jsem se neobtěžoval s ním řešit ukončení TP. Za ten rok, co jsem tam bydlel, jsem za jeho byt v dezolátním stavu utratil na havarnijních opravách dost peněz, navíc mi ani nevrátil kauci... No, nerad vzpomínám. Ale TP si tam nechváám - pošta mi tam nechodí, není kam (žádný jméno na schránce ani na zvonku), ale trvalý v tom domě mám (konkrétní byt nejde identifikovat), takže mi parkovačku vydávaj.
    LALINA
    LALINA --- ---
    KONOPASLIK: to máš s majitelem dohodnutý, jo? neptám se zbytečně, zkoumám, jestli majitlé dávají pronájemci TB ...
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    Ne, na jednom z minulých nájmů... Praha 7 kvůli parkovací kartě.
    LALINA
    LALINA --- ---
    KONOPASLIK: a trvalej pobyt máš pořád u rodičů, jo?
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    PATISLAV: Já třeba 5 let ještě nikde nebydlel, když nepočítám dětství u rodičů. Stěhuju se cca po dvou-třech letech a zkušenost, kterou mám teď, že už od ledna se snažím prodat byt a na konci dubna ho pořád ještě mám, opakovat nechci. Nemluvě o tom, že si ani letos nevyjedu na dovču, protože jsem už 15 dní z letoška utratil za to, že jezdím domů dělat prohlídky. Zlatá výpovědní lhůta z nájmu, kde si člověk může sbalit kufry, nahlásit to trošku s předstihem a když je vstřícnej majitel, tak to pořešit prakticky obratem.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    RAV: to je asi pravda, akorát že ten nájem cpeš do chřtánu někomu cizímu, takže po pěti letech žití v nájmu jsi třeba o půl milionu chudší a pořád ti vůbec nic nepatří.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam