• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LALINASeverní město - život na severu Prahy
    SEVER, místo nahoře=Prosek, Střížkov, Ďáblice, Kobylisy, Bohnice, Kbely, Letňany, a dál, Chabry, Čimice a tak....Je to klub nejen pro ty, kdo tady bydlej, ale i pro ty, kdo tu pracujou nebo se prostě cejtěj bejt cele nebo částečně seveřany :-)
    KULTURA
    KULTURNÍ PROGRAM PRAHY 9
    CAJOVNA ROMANTINKA
    Salesiánské divadlo Kobylisy
    MEZI PLOTY
    DDM Přemyšlenská
    Dům dětí Měšická-Prosek
    Multikino Ládví
    Divadlo za plotem
    Lidový dům Kbely-music klub
    BOBOVÁ DRÁHA
    KOUPALIŠTĚ STÍRKA
    HOSPODY, KLUBY, KALENI atp.
    Hospoda Vyhlidka - zahradka, skvele vari, dobry pivko, klidek v prirode
    Hospoda Na staré cihelně - podnik tří sester
    Hospoda U Hofmanů - dobrá hospoda se zahrádkou u Stírky. Bacha na podmíráky ;)
    Bar-On-Bar klub
    Mahagon (též Dřevák)
    Restaurace U Felixe
    Rest.-pivnice Nad Šutkou
    Pátá kolona
    RESTAURACE BELLA
    INSTITUCE
    OFICIALNI STRANKA MESTSKE CASTI PRAHA 9
    WEB PROSEK
    OFICIALNI STRANKA MESTSKE CASTI PRAHA 8
    Bytové družstvo Severní město
    posta praha 9 Prosek
    Bohnická léčebna neboli cvokhaus

Prazska informacni sluzba
    Naučná stezka Prahy 9

pište městu !!! posta@p9.mepnet.cz
    [ PRAHA 9 - Vysočany, Libeň, Prosek atd. ]
    rozbalit záhlaví
    LALINA
    LALINA --- ---
    KONOPASLIK: čemuu?
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    LALINA: Tomu říkám obrat o 180°.
    LALINA
    LALINA --- ---
    tyjo!!!!! já taky:-))))

hele a bomba... muj soused, jeden z asi tří (ale nejlepší) starousedlíků, s kterejma se bavím, tam byl jako první, já jdu z práce.. jdu k nemu dát řeč o tom, co se tu vyklubalo...a a z neho po chvíli vypadlo, že v tom má prsty.. že na to přišel u piva s nějakým námým (možná prfesorem VŠUP) a s Václevem Cílkem:-)))

A sotva mě uvedl pro problematiky a zákulisí, už přišel pan Cílek!! Mluvila jsem s ním, jen tak ve třech lidech... tyjo to byl pro mě zážitek, zrovna ted tahám v batohu jeho knihu MAKOM a druhou mám rozečtenou v práci... To je můj guru.-)))

Taky jsem se dozvěděla, odkud vítr fouká s tou Tanečnicí před polyklinikou ( taky od souseda.-)) a že soutěž na sochu vyhrála srtudentka VŠUP Lenka Hubená. No a pak se odhalovala ta socha,.))) moment, jdu udělat fotky:-))
    IDLE
    IDLE --- ---
    Tak už je socha odhalena, akorát jsem se cestou domů nachomýtla k slavnostnímu sundávání igelitu. :)
    LALINA
    LALINA --- ---
    IDLE: včera ráno tam nebyla, večer jsem je možná přehlídla. dneska ráno jsem si jich všimla, jsou pořád pod hadrem.
    IDLE
    IDLE --- ---
    LALINA: Ty pneumatiky tam už nějakou dobu mají, minimálně včera už tam byly, akorát přikryté nějakým hadrem či co. Ale k čemu by mohly sloužit, to mě taky zatím nenapadá.
    LALINA
    LALINA --- ---
    ráno se tam objevil stoh pneumatik... (nebo jsem si jich večer ve tmě nevšimla....)
    ty teda nevím, nač tam budou...
    IDLE
    IDLE --- ---
    Je to barevné, tak bych asi tipovala spíš plast.
    LALINA
    LALINA --- ---
    RAV: jo, taky mě to napadlo, nesmí být kovové:-))
    RAV
    RAV --- ---
    LALINA: polkial nie su medene alebo bronzove, tak vydrzia
    LALINA
    LALINA --- ---
    já jsem šla kolem až ted a jsou pořád ještě v igělitu:-))) napadlo mě, jak dlouho tam asi vydrží:-))) jestli budou přišroubovaný dostatečně:-))
    IDLE
    IDLE --- ---
    Už jsou tam i kuličky. :) Ale když jsem teď šla kolem, tak byly ještě zabalené v igelitu.
    RAV
    RAV --- ---
    LALINA: hm, zvlastne...
    LALINA
    LALINA --- ---
    RAV: tam jsem to vzdala rovnou, tam ani ten mladík nevěděl, kde tam je podatelna...:-))
    RAV
    RAV --- ---
    Mna vzdy spravne informovali kam mam ist pri pulte vpravo za vchodom...
    LALINA
    LALINA --- ---
    RAV: já taky už měla tu čest, nekladli nějakej velkej odpor, ale byli tam poněkud hloupějšího ražení, takže mě posílali odněkud někam, neměli jasno, kdo dělá to a to...(hlavně informace jednotlivých lidí si odporovaly) ale během velmi trpělivé a podrobné diskuse, (měla jsem pocit, že mluvím s dětmi z mateřské školky) se nám - uf - povedlo, abychom to všechno pochopili a nakonec to šlo velmi dobře.-)
    IDLE
    IDLE --- ---
    RAV: Já tam ještě vůbec nebyla, tak nevím (sakra, už bychom si po těch dvou letech mohli pomalu změnit to trvalé bydliště...).
    RAV
    RAV --- ---
    LALINA: to vyzera ako zabavne ozivenie, celkom rozumne ponate...
    RAV
    RAV --- ---
    IDLE: sa priznam - bol som tam parkrat - riesit parkovaciu kartu a vypis z registru a podobne - a musim povedat, ze max. spokojnost s pristupom, ochotou a komunikaciou
    HANELA
    HANELA --- ---
    IDLE: to mě taky ne, ale stejně je to takové bezútěšné, když člověk ráno klopýtá do práce, že ho ani nevnímám.....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam