• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LALINASeverní město - život na severu Prahy
    IDLE
    IDLE --- ---
    LALINA: Když já nevím, kdo je Cílek. :) Ale takovýhle ptákoviny mám ráda, a ten nápad s kulichem se mi taky líbí. :)
    LALINA
    LALINA --- ---
    tak tady jsou fotky...
    lalina4 | 2011_09_01_Prosek kulicky – rajce.net
    http://lalina4.rajce.idnes.cz/2011_09_01_Prosek_kulicky
    LALINA
    LALINA --- ---
    IDLE: jo? mno... snažím se smiřovat s tím, co nemůžu změnit, neasi:-)))) filozofie:-)) ale jak jsem psala: koule je dobrej tvar a mohli tam dát něco MNOHEM horšího přece....

Já a\le byla hlavně nadšená z toho Cílka a že se z mýho fajn souseda vyklubal jeho kamarád!!! to je super, třebas mě někdy vezmou do party, když budu mít dostatečně šílený nápady:-)))

Když mi vyprávěli o té tanečnici, jak přemýšleli, kam by ji dali, (napřed ji chtěli dát do jezírka, ale s tím nesouhlasil architekt parku) a jak je napadlo to místo před poliklinikou, že se tam na ní nikdo moc nedostane. tak jsem se potutelně usmála a potom jsem jim řekla, že to vymysleli teda MOC dobře, protože já jsem měla v zimě cuky udělat streetart a tanečnici navlíct pořádný ponožky a kulicha, ale nedostala jsem se k ní - protože tam u polikliniky pořád někdo hlídá. Oba pány to očividně pobavilo a dostala jsem souhlas od nich - a prý mluví i za autora - že to můžu v zimě provést:-))
    IDLE
    IDLE --- ---
    LALINA: Hádám že spíš jde o to, jak se vytratila tvoje původní skepse.
    LALINA
    LALINA --- ---
    KONOPASLIK: no ale čemu říkáš obrat? Tomu, že to není hra, ale "socha" ?
    LALINA
    LALINA --- ---
    KONOPASLIK: čemuu?
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    LALINA: Tomu říkám obrat o 180°.
    LALINA
    LALINA --- ---
    tyjo!!!!! já taky:-))))

hele a bomba... muj soused, jeden z asi tří (ale nejlepší) starousedlíků, s kterejma se bavím, tam byl jako první, já jdu z práce.. jdu k nemu dát řeč o tom, co se tu vyklubalo...a a z neho po chvíli vypadlo, že v tom má prsty.. že na to přišel u piva s nějakým námým (možná prfesorem VŠUP) a s Václevem Cílkem:-)))

A sotva mě uvedl pro problematiky a zákulisí, už přišel pan Cílek!! Mluvila jsem s ním, jen tak ve třech lidech... tyjo to byl pro mě zážitek, zrovna ted tahám v batohu jeho knihu MAKOM a druhou mám rozečtenou v práci... To je můj guru.-)))

Taky jsem se dozvěděla, odkud vítr fouká s tou Tanečnicí před polyklinikou ( taky od souseda.-)) a že soutěž na sochu vyhrála srtudentka VŠUP Lenka Hubená. No a pak se odhalovala ta socha,.))) moment, jdu udělat fotky:-))
    IDLE
    IDLE --- ---
    Tak už je socha odhalena, akorát jsem se cestou domů nachomýtla k slavnostnímu sundávání igelitu. :)
    LALINA
    LALINA --- ---
    IDLE: včera ráno tam nebyla, večer jsem je možná přehlídla. dneska ráno jsem si jich všimla, jsou pořád pod hadrem.
    IDLE
    IDLE --- ---
    LALINA: Ty pneumatiky tam už nějakou dobu mají, minimálně včera už tam byly, akorát přikryté nějakým hadrem či co. Ale k čemu by mohly sloužit, to mě taky zatím nenapadá.
    LALINA
    LALINA --- ---
    ráno se tam objevil stoh pneumatik... (nebo jsem si jich večer ve tmě nevšimla....)
    ty teda nevím, nač tam budou...
    IDLE
    IDLE --- ---
    Je to barevné, tak bych asi tipovala spíš plast.
    LALINA
    LALINA --- ---
    RAV: jo, taky mě to napadlo, nesmí být kovové:-))
    RAV
    RAV --- ---
    LALINA: polkial nie su medene alebo bronzove, tak vydrzia
    LALINA
    LALINA --- ---
    já jsem šla kolem až ted a jsou pořád ještě v igělitu:-))) napadlo mě, jak dlouho tam asi vydrží:-))) jestli budou přišroubovaný dostatečně:-))
    IDLE
    IDLE --- ---
    Už jsou tam i kuličky. :) Ale když jsem teď šla kolem, tak byly ještě zabalené v igelitu.
    RAV
    RAV --- ---
    LALINA: hm, zvlastne...
    LALINA
    LALINA --- ---
    RAV: tam jsem to vzdala rovnou, tam ani ten mladík nevěděl, kde tam je podatelna...:-))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam