• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LALINASeverní město - život na severu Prahy
    LALINA
    LALINA --- ---
    RAV: můžeš třeba hloubat o tom, proč se ta koule na svahu neskutálí dolů ....
    LALINA
    LALINA --- ---
    IDLE: ajo, já jsem to přehlídla:-))
    IDLE
    IDLE --- ---
    LALINA: Kudla v zádech byla evidentně ještě před odhalením, v článku se píše o středě. Teď, když máme v parku kuličky, už se určitě takové ohavnosti dít nebudou.
    LALINA
    LALINA --- ---
    hm, tak hned po odhalení kuliček kudla v zádech.....zdalipak ten človek govoril po rusky?

Policisté našli v pražském parku muže s bodnou ranou v zádech - iDNES.cz
    http://praha.idnes.cz/policiste-nasli-v-prazskem-parku-muze-s-bodnou-ranou-v-zadech-pth-/praha-zpravy.aspx?c=A110901_115952_praha-zpravy_ab
    RAV
    RAV --- ---
    HELLEJU:
    IDLE:
    jojo, tiez som si myslel, ze z povodneho nezmyslu a smeti sa zjavilo teda nieco rozprestrete do sirky a do hlbky :-))))
    RAV
    RAV --- ---
    LALINA
    LALINA --- ---
    IDLE: to v každým případě.-))
    IDLE
    IDLE --- ---
    LALINA: jako ideu, jo, ale musí člověk zapnout tu představivost :) To je asi dobře.
    LALINA
    LALINA --- ---
    IDLE: já měla tred na myslá kouli jako geometrický a sférický tvar... jako typ formy.-))
    IDLE
    IDLE --- ---
    LALINA: Pěkně řečeno, i když teda ta kulatá dokonalost... ony zas tak dokonale kulaté nejsou, jestli jsem se dívala dobře. :)
    LALINA
    LALINA --- ---
    IDLE: jo, hra v kuličky.... nějak mě napadl titul Cílkovy knihy Krajiny vnitřní a vnější -- jak se taková vnitřní, dávno zapomenutá krajina dětství, krajina kulatá a barevná, přátelská a hravá prolnula do krajiny vnější, ven, na prosecký trávník a ted když půjdu kolem, můžu si ji připomenout, můžu se jí každý ráno nechat odnést do vnitřní krajiny kulaté dokonalosti, barev a hravosti:-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    ten bezdák byl skvělej. Hlavně střízlivej:-) a měl na krku vychytávku na vajgly a taky rolničky, aby se neztratil, na ruce barevný korálky...takovej starej potulnej kowboy nebo indián (však měl taky stračí pero ve vlasech:-)
    LALINA
    LALINA --- ---

Když jsem se bavila s autorkou, řekla, že ji ty kuličky napadly při pohledu na jiný důlek v parku. Je to taková pravidelná proláklina. snad je dole nějakej vstup do podzemí k rourám nebo co. Nakonec zase na jiným místě bezdomovec prohlásil, že on spí v jiném důlku - a to by opravdu mohl být ten u stanice busu:-)) kruh se uzavřel. .-)))
    HELLEJU
    HELLEJU --- ---
    IDLE: Aha, ja myslela, ze to ma nejaky hlubsi vyznam:-))
    IDLE
    IDLE --- ---
    HELLEJU: Hru v kuličky, neznáš?
    HELLEJU
    HELLEJU --- ---
    A co teda maji ty kulicky znazornovat?
    IDLE
    IDLE --- ---
    LALINA: dík
    LALINA
    LALINA --- ---
    IDLE: to je velmi rozprostřený člvoěk... do šířky i hloubky...

popularizátor vědy, ale i spirituality bez nějakýho věroučnýho omezení...
    A propojovatel toho všeho dohromady...
    je to jeden z opravdických učitelů, které jsem měla...
    mám ho ráda, i když v něčem s ním nesouhlasím, ale možná se pletu .-))
    IDLE
    IDLE --- ---
    LALINA: Když já nevím, kdo je Cílek. :) Ale takovýhle ptákoviny mám ráda, a ten nápad s kulichem se mi taky líbí. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam