• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LALINASeverní město - život na severu Prahy
    IDLE
    IDLE --- ---
    LALINA: To my radši větráme, ale Moonspell to jistí. :)
    LALINA
    LALINA --- ---
    IDLE: a já mám nový okna a když se zabedním, neslyším skoro nic:))
    IDLE
    IDLE --- ---
    LALINA: Ajo. My to přes hudbu ještě nezaslechli. Koukám Ztraceni v Mnichově, to už jsem naštěstí viděla, nechtěla bych si zkazit film odposlechnutím půlky dialogů.
    LALINA
    LALINA --- ---
    právě mi do mého domácího filmu začínají pouštět film v parku, začíná Kinobus, mrkněte, jaké filmy tady v parku půjdou

Kinobus 2016 | Vstup zdarma
    http://www.vstupzdarma.cz/kinobus-2016
    LALINA
    LALINA --- ---
    prosím podpořte záchranu historického hostince u Brabců

Za záchranu starého Proseka - Petice24.com
    http://www.petice24.com/za_zachranu_stareho_proseka
    LALINA
    LALINA --- ---
    Doprkynka ja do toho kopnu. Jsem marod, potrbuju se pres vykend vykuryrovat. Chci spat,!, Sakra prace. Mno kdo mate zajem, mame tu dalsi rocnik Golden 9, coz je festival swingu. Krucinalfagot
    KACIR
    KACIR --- ---
    HANELA: No, pokud budu mezi nočníma živej, zašel bych...
    KACIR
    KACIR --- ---
    LALINA: Pardon, blbě jsem to formuloval...
    HANELA
    HANELA --- ---
    naruším vám vaši debatu....

Židovská obec v Praze
    http://www.kehilaprag.cz/cs/udalost/28
    LALINA
    LALINA --- ---
    KACIR: já jsem policajty nikdy nevolala, to sis dovolil hodně, Kacíři jeden! :))
    KACIR
    KACIR --- ---
    Podviní je poměrně blízko od sídlišťátka Podvinný mlýn, tam bydlí nějakej Laliny klon, kterej volá policajty už minutu po desátý, že je tam strašnej hluk...
    LALINA
    LALINA --- ---
    LALINA: je tam řeklep: mělo být "domy daleko"
    LALINA
    LALINA --- ---
    KUBLAJ: no ty jsi opravdu TAK vtipnej...... přečti si moje psaní raději ještě jednou a pak vymyslet nějaký chytřejší návoz:)))
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    Jo takže tobě pod oknama ne. Ale jinde, to už je fuk. Áha... To se zkus někde zeptat, jestli by ti nedali nějakej čip, že v okolí tvého výskytu by se automaticky vypínaly aparatury :)
    LALINA
    LALINA --- ---
    přesně tak, tam je to vynikající.... doma daleko a stage je situovaná smětem k dráze... tam by se mělo konat všechno.
    tedy i to, co se zatím děje pod mými okny:))
    IDLE
    IDLE --- ---
    KUBLAJ: To je naštěstí Podviní, to je pod kopcem. :)
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    LALINA: To zas bude hluku co ;)
    LALINA
    LALINA --- ---
    BALANEA - já už si připadám jako potížista, ale. Sluchátka jsou fajn, ale ta používám venku na veřejnosti a pouštět si zuvuky přímo do ucha je taky po chvíli dost moc. Pobolívá mě potom hlava nebo přinejmenším v ní mám jaksi..přehuštěno :))
    Doma chci, aby Bach zněl po celým bytě a pěkně ho harmonizoval stejně jako mě:))
    Ale je fakt, že v těch kritických případech bych to mohla udělat. A hele, ono to vlastně jde i v kompu, když koukám na film, žejo? Někde je tam dírka na sluchátka.
    Tak jo, díky za dobrej nápad :))
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    LALINA: tak leda nějaký dobrý sluchátka, okolní zvuk k sobě nepustit a Bacha si pouštět přes bluetooth
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam