• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    A to, ze jsou u nas bankovni sluzby zpoplatnene zpusobem, ktery by treba Brit popsal pravdepodobne za hojneho uzivani odvozenin slova "fuck", to asi nema cenu zminovat...
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    myslim elektronicke platby celkem, jejich zabezpeceni, pojisteni, rozsireni, vnimani verejnosti, stejne tak jako vstricnost bank a jejich sluzby jsou u nas s "bohatym imperialistickym zapadem" nesrovnatelne...

Kdyz se treba podivam na e-banking komercky, tak mi nezbyva, nez se hlasite chechtat. To same se da rict o rychlosti operaci u CS treba...
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    JENIIK: hmmm, a ktery el. bankovnictvi mas konkretne na mysli???
    Internetbanking - ktery se tak bezne oznacuje ANEBO eshopy, ktery se bezne oznacuji jako e-commerce?? :)
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    elektronicky bankovnictvi...
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    elektronicky neembos karty jsou socialni edice normalnich VISA karet, nevim, proc by se mel nekdo snazit o jejich vetsi protlaceni, kdyz vsichni amici maji embos.

Bankovnictvi u nas je v plenkach, si to priznejme...
    ALI_FRUSCIANTE
    ALI_FRUSCIANTE --- ---
    ALI_FRUSCIANTE: nejde mi o reference ale o dodavatele pro Cybex...
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    PSYSBEE: a proc bych to mela delat? - ja odpovidala na konkretni dotaz - kterej znel na tuhle lokaci - nepodavala jsem tady obecnou radu
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    ENTENTYKY: ouk, tak ale priste nahrad slovicko "vzdycky" slovnim spojenim "v USA" - coz si pokud dobre ctu neudelala, a nebude se Ti v tom nikdo rejpat..
    (stejne si myslim, ze je to jen otazka casu, nez tenhle trend smazavani rozdilu u plateb na netu mezi embos a neembos kartami dorazi i do US - nehlede na to, ze VISA pochazi ze statu, takze bylo by zvlastni, kdyby tuhle moznost nabizela v EU a ve ameru ne..)
    Tot vse, flame z my strany over)
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    PSYSBEE: ja porad tvrdim, ze v usa rozhodne budou!
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    ENTENTYKY: ouk, na amazon.com treba jo, jen prosim priste netvrd, ze el. karty mu budou VZDYCKY k nicemu - neni to pravda..
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    cybex.cz je dobrej eshop...bral sem od nich veci asi za milion a nikdy zadnej problem.
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    ALI_FRUSCIANTE: na cybex je tu dost referenci - dej si filtr na "cybex"
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    PSYSBEE: to ti vysvetlim tak, ze on se ptal na objednani z USA - a tam mu to v naproste vetsine pripadu JE k nicemu .) (mozna nekde je berou, ale osobne jsem na takovy shop jeste nenarazila)
    ALI_FRUSCIANTE
    ALI_FRUSCIANTE --- ---
    Nevie nahodou niekto dodavatela pre http://www.alfacomp.cz a http://www.cybex.cz ? dik ;)
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    ad platebni karty - male upresneni, aby meli vsichni jasno :

Embosovane karty : VISA, MC, DINNERS CLUB etc.
    Ne-embosovane karty - tzv. elektronicke : VISA ELECTRON, MC ELECTRONIC, MAESTRO

ENTENTYKY: "to, co jsem se nazila hlavne naznacit, je to, ze treba maestro nebo elektronicka visa mu bude vzdycky k nicemu " - hmmm, a jak mi teda vysvetlis, ze napr. ePROTON nebo VLTAVA nabizi platbu za zbozi i VISOU electron ci MAESTREM??
    ???
    - dobre, je to proste - oba dva pouzivaji system bezpecnych plateb tzv. 3D secure bezplatne poskytovany Českou sporitelnou, ktery placeni temito ne-embosovanymi kartami uz umoznuje.
    Neverite?? ... verte :-)
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    BEEBOY: no mi prijdou celkem naprd, protoze ten embos se nekdy hodi treba v hospode, nebo tak...
    BEEBOY
    BEEBOY --- ---
    jinak internetove platebni karty dela i eBanka, jednu takovou mam.. ale uz mi davno prosla :)
    BEEBOY
    BEEBOY --- ---
    ENTENTYKY: z tveho prispevku jasne vyznelo, ze embosovana karta je treba Visa nebo MC a to proste neni pravda, protoze tyto znacky delaji i neembosovane karty - a tos sama posleze napsala. a na tohle jsem ja reagoval. (asi jsi to proste napsala jinak, nez jsi to ve skutecnosti myslela.)
    myslim, ze jsme si nerozumeli.
    toho, kdo o tomhle slysi poprve, jsi tak mohla privest k omylu, ze kdyz ma Visu, ze je automaticky embosovana, a proto jsem rekl, ze to tak neni.
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    jj, nejen komercka - jde o to, ze to je hlavne bezpecnejsi, pac nehrozi moznost zcizeni ...
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    jeste existuji ty "internetove platebni karty" - dela to myslim Komercka. Je to proste cislo karty na nejakym papire s moznosti platit pres net a tvari se to jako visa a je to prej levnejsi. No ale nevim, proc si rovnou neporidit poradny ucet a poradnou kartu, ze... ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam