• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    PHONO
    PHONO --- ---
    ZATAMOKO: jo mame, jenom pozitivni, rychly, levny a pokud jsi platce dph, tak este bez dph :)
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    mate nekdo zkusenosti s http://megafoto.cz/shop/ ???
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    Reference:
    http://www.sambarsport.cz
    - eshop s prevazne outdoorovym zbozim
    Nákup zbozi za 3.200,- (trekk. batoh, kamenný obchod v centru C.Budejovic mel ten samy za 4.000,-)
    Dodací lhůta do 4 dnů, platba dobírkou, vse v poradku
    malým mínusem (z meho pohledu) je nemožnost platby plat. kartou
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    reference:
    http://www.e-kosile.cz
    NAKUP do 500,- (testovací :-)

Bez problémů. Shop má problém s firefoxem.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    FIFAS: třeba student agency, ticketpro, když si vybavím ty, které jsem používal naposledy.
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    FIFAS: a nemuzes tim udelat platbu na paypal treba?
    FIFAS
    FIFAS --- ---
    nene to prave nemuzu, nemam ani tu kartu u sebe fyzicky, mam akorat udaje ktere jsou potreba k nakupum na internetu, karta je na moje jmeno a je vydana v USA.

Mam na ni dost penez a proto shnaim nejakej eshop (ceskej nejlepe) kde bych sni mohl platit. zatim jsem nic nenasel :(
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    FIFAS: a to si ty penize nemuzes prevest nekam na ucet, kde to jde vybrat?
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    ebay.
    FIFAS
    FIFAS --- ---
    mno mam platebni kartu vydanou v zahranici a mam na ni nejake penize a chtel bych ji vyuzit na nakup zbozi tady v CR, nutno rici ze se jedna o virtualni platebni kartu (jedna sluzba z USA), karta je urcena specialne pro online nakupy, zrovna jsem zkousel vltavu.cz tam se da platit kartou ale docasne maji pozastaveny platby plat. kartou ktera byla vydana v zahranici, fuck... :]
    Nevite kde to maj povoleno? popripade muze byt i nejaky zahranicni e-shop kde neni problem s dorucenim tady do CR, uz sem par baliku ze zahranici prijimal a obcas byl problem se clem apod.
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    jako s ni chces zaplatit a je ti jedno, za co to bude, nebo jak? .]]]
    FIFAS
    FIFAS --- ---
    hey hola, nevite o nejakem ceskem int. obchode kde se da platit klasickou platebni kartou (embasovanou, treba zlata visa) ? at hledam kde hledam tak nic nemuzu najit.
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    nenarazil už někdo na www.dekadu.cz ???
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    hm ,rad bych reklamoval vyrobek na pixmania.com, ale nejsem si jisty jestli mi ji uznaj, tak bych rad s nekym mluvil "idealni pres telefon", v obecnych podminkach stoji
    - telefonicky : na úvodní stránce klikněte na odkaz " zákaznický servis - klikněte zde ", vyplňte Vaše telefonní číslo a my Vám zdarma zavoláme zpět.

no at klikam jak klikam nic se nedeje, zkouseno pod IE a FF, delaj si ze me srandu nebo ten link funguje jen v rozmezi co tam pisou ? (9-17 hod)
    ZELENY
    ZELENY --- ---
    mate nekdo nejake zkusenosti s http://www.ab-com.cz ?
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    A to, ze jsou u nas bankovni sluzby zpoplatnene zpusobem, ktery by treba Brit popsal pravdepodobne za hojneho uzivani odvozenin slova "fuck", to asi nema cenu zminovat...
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    myslim elektronicke platby celkem, jejich zabezpeceni, pojisteni, rozsireni, vnimani verejnosti, stejne tak jako vstricnost bank a jejich sluzby jsou u nas s "bohatym imperialistickym zapadem" nesrovnatelne...

Kdyz se treba podivam na e-banking komercky, tak mi nezbyva, nez se hlasite chechtat. To same se da rict o rychlosti operaci u CS treba...
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    JENIIK: hmmm, a ktery el. bankovnictvi mas konkretne na mysli???
    Internetbanking - ktery se tak bezne oznacuje ANEBO eshopy, ktery se bezne oznacuji jako e-commerce?? :)
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    elektronicky bankovnictvi...
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    elektronicky neembos karty jsou socialni edice normalnich VISA karet, nevim, proc by se mel nekdo snazit o jejich vetsi protlaceni, kdyz vsichni amici maji embos.

Bankovnictvi u nas je v plenkach, si to priznejme...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam