• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    CODE: díky, v poště už vyřešeno :)
    CODE
    CODE --- ---
    KETHAMINA: no tak to je pak kazda rada draha ,-)))
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    ADAM: to je tajný .)
    ADAM
    ADAM --- ---
    KETHAMINA: co to je za eshop?
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    ADAM: psala jsem mejla, ale bez odpovědi a nenašla jsem na té stránce žádnou adrsu sídla, kam bych se mohla skočit zeptat nebo alespoň zavolat ?:(
    ADAM
    ADAM --- ---
    KETHAMINA: napiš jim to a zeptej se co s tim. pravděpodobně to pošleš zpět a oni to pošlou znovu správně
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    mám prosbu, jak probíhá reklamace věcí po netu, když jsem poslala prachy na účet, věc mi přišla, ale v jiné barvě ?
    BIRKOF
    BIRKOF --- ---
    ADAM: www.aukro.cz muzu taky plne doporucit. Vyhodou je, ze si kazdy muze zvolit, ze chce treba obchodovat pouze s lidmi, kteri maji hotovy overeni adresy. A pak uz se nejedna o tak "riskantni" prodej nekomu neznamymu. Navic je super i pridelovani vzajemnych referenci po nakupu mezi kupujicim a prodavajicim.
    BIRKOF
    BIRKOF --- ---
    Minuly tyden jsem nakupoval na http://www.elektrocoleti.cz/ a maximalni spokojenost, vsechno probehlo bezproblemu a relativne rychle.
    ANTTOSH
    ANTTOSH --- ---
    CODE: Jojo, nakonec to kaufli u bilezbozi.cz a jsou spokojeni :)
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    http://www.neckermann.cz/

po temer 2 letech (takze tesne v zaruce) jsme jim vraceli vec za 5000, pac se rozbila - uplne bez problemu temer okamzite po doruceni vratili penize, takze muzu jednoznacne doporucit pro solidnost
    M3C
    M3C --- ---
    Jedna zkušenost s www.e-outdoor.cz (NAKUP, DOTAZ, VRACENI):
    Objednal jsem si od nich spacák (do 2.000,-), který mi sice poslali, ale omylem v jiné velikosti. Všiml jsem si toho bohužel až tři měsíce po zakoupení, když jsem jej prvně použil.
    Napsal jsem jim tedy na e-mail, ale nereagovali. Kontaktovat jsem je po ICQ a s celkem příjemným člověkem jsem si domluvil, že mi ten (použitý) spacák vymění.
    Od téhle domluvy uplynul týden a vyměněný spacák na mě čeká na poště. Takže zkušenost rozhodně pozitivní, žádosti vyhověno, jednání solidní.
    TBC
    TBC --- ---
    anttosh: na spotrebice taky solidni 123shop.cz a nakupuj.com oba dva nekolikrat neco, z vetsich pracka, lednice a nikdy zadnej problem...
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    nemate nekdo info o http://www.sweb.cz/tenis.babolat/ ?
    CODE
    CODE --- ---
    Ja kupoval dvkrat lednici na bilezbozi.cz (k sobe a pak nasim) a vse OK, vcetne dovozu domu a odvodu sundanych obalu
    ANTTOSH
    ANTTOSH --- ---
    Mate nekdo zkusenosti s nakupem od kamennyobchod.cz? Rodice si u nich chteli koupit lednici a nejaky dalsi veci do kuchyne, volali k nim, zvedla to zenska, ktera po hlase nebyla vubec sympaticka, rekla ze se podiva na sklad (volali kvuli datu dodani) a ze zavola, Neozvala se vubec a pri opetovnem hovoru nevedela o nicem.
    TBC
    TBC --- ---
    podle mne celkem solidni obrat zbozi je www.pcbazar.net, ikdyz to neni aukce
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    ADAM: diky, o nem sem nevedel
    ADAM
    ADAM --- ---
    :-))). jo tak aukro je ideální. dej to od koruny a máš jistotu, že se to prodá.
    cena bude odpovídat poptávce, takže ok. jinak tu je o tom extra auditko [ AUKCE na NETU-----mate s nimi nejaky zkusenosti??? hodlate se jich ucastnit??? spojme sily... ]
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    ADAM: me nejde ani tak o skvaru ale o to zbavit se toho, mam doma u postele 40kilovej monitor a fakt me vadi :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam