• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    MIZPULYN
    MIZPULYN --- ---
    prosim narazil jsem na netu na internetovy obchod kde nabizi digitlalni projektor o 15.000 levneji nez autorizovany distributor pro CR...

jde o nejaky fake nebo je todle bezne a jestli ano JAK TO PROBOHA DOKAZALI... to ty projektory kradou z kamionu nebo CO ????
    DVORIN
    DVORIN --- ---
    čaues, pokud Vám můžu doporučit vyzkoušejte server www.poptavej.cz, mám s nimi dobré zkušenosti, jak když jsem se poptával, tak jako firma, která si poptávky nechává posílat ;)
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    www.datart.cz
    nákup do 10 000,- Kč
    hodnocení kladné

Kupoval jsem tam pračku, model v akci cca o 2k levnější než na bilemzbozi, korunce atd. Eshop udělanej docela dobře, při objednání pračky je nabídnuto vhodné příslušenství, dobrej formulář pro dopravu atd, široké platební možnosti.
    Nemilé překvapení byla týdenní dodací lhůta, ale prý je to tak všude. Pračku přivezli, donesli a připojili, předvedli, bez problémů.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    s knihama problém nebyl, ale jsou věci, na které se vztahují exportní regulace, třeba na zbraně a šifrovací programy :-)
    ADAM
    ADAM --- ---
    PSYSBEE: do 22eur to clit nesmi v praxi cca do usd40 ti to necli. zavisi to taky na velikosti baliku.

vice viz auditko o ebay.
    JAMES_DICK
    JAMES_DICK --- ---
    LEFTY: jak je to na amazonu s dopravou? jednou jsem si tam chtel neco koupit a sdelilo mi,ze ziju v zemi, kam tenhle druh zbozi neposilaj...
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    JENIIK: cena cocek je na aclensu.com cca. polovicni oproti cenam v mistnich optikach ci opto-eshopech..
    Diky za info, nejak uz to udelame :)
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    PSYSBEE: v tom se neorientuju, sorry. Obecne by to melo byt levnejsi aspon o 30% aby clovek mohl na 100% pocitat s tim, ze neprodela (neplatis jen clo, ale i DPH (19%)). Idealni je koupit to pres ebay a nechat oznacit jako gift, nebo jako used goods.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Ok, tak kompletní zkušenost
    www.amazon.com
    NÁKUP do 2000,- Kč, knihy, vše in-stock, platba kartou, nejpomalejší shipping:
    hodnocení kladné s výhradami.

Týden jim trvalo, než vyexpedovali "in-stock" věci, další týden to šlo do ČR, zásilka zadržena celnicí, po vyjasnění emailem uvolněno do oběhu, vyměřeno DPH 5% z deklarované ceny jako dobírka.

Jinak mají samozřejhmě te nejpromakanější shop ze všech, o tom žádná. Výhrady mám kvůli výše uvedenýmu "zpomalení" expedice, a potom kvůli drahýmu handlingu do Evropy.
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    JENIIK: hele nevis pls od jaky castky mi budou chcit proclit zasilku z eshopu v USA? Pripadne jak velkym clo mi na to prirazi?
    Chystam se nakoupit kont. cocky pres eshop (PSYSBEE) a tohle by je mohl malicko prodrazit.
    Diky, staci posta
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    ok, tak celníci sice nezvedají tlefony, ale na mail reagují. Jinak s americkým Amazonem zkušenost spíš špatná - u položek které mají "in stock" trvalo týden, než to vůbec vyexpedovali.
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    TIKVIK: ja nakupoval asi pred 2 rokama odtud - http://www.aclens.com/, platba pres VISA kartu, moznost sledovani zasilky, ani ne za tyden doma (EMS zasilka).
    V klidu, no prob :)
    ADAMH
    ADAMH --- ---
    LEFTY: ja bych poradil jen ten na kterym sem delal a bezi pod mym systemem :)
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    nepocitala a krome ebay uz si z amikova nic neobjednavam ..
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    ENTENTYKY: jo, trvalo to mesic kvuli debilnim celnikum. Osud. S tim proste musis pocitat.
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    JENIIK: proclili a jeste to trvalo mesic .. ja never more
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    ja jen kupoval na ebay a na skate of america nebo jak se to menovalo. Ebay v cajku, boty ze skate of A. proclili, coz zamrzelo, ale nenasralo.
    TIKVIK
    TIKVIK --- ---
    nicmene stejne se preptam. nemate nekdo zkusenost s nakupama na zahranicnich eshopech? Konkretne treba nemecko, USA bo japonsko?
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    a ještě trochu off-topic: Nekupoval někdo v poslední době pračku? Potřebuju poradit jakým značkám se vyhnout, jaký vlastnosti jsou důležitý, a nakonec i dobrý shop :-) Díky!
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    kokůtci celničtí tam už třetí den prostě nezvedají telefony.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam