• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    nepocitala a krome ebay uz si z amikova nic neobjednavam ..
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    ENTENTYKY: jo, trvalo to mesic kvuli debilnim celnikum. Osud. S tim proste musis pocitat.
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    JENIIK: proclili a jeste to trvalo mesic .. ja never more
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    ja jen kupoval na ebay a na skate of america nebo jak se to menovalo. Ebay v cajku, boty ze skate of A. proclili, coz zamrzelo, ale nenasralo.
    TIKVIK
    TIKVIK --- ---
    nicmene stejne se preptam. nemate nekdo zkusenost s nakupama na zahranicnich eshopech? Konkretne treba nemecko, USA bo japonsko?
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    a ještě trochu off-topic: Nekupoval někdo v poslední době pračku? Potřebuju poradit jakým značkám se vyhnout, jaký vlastnosti jsou důležitý, a nakonec i dobrý shop :-) Díky!
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    kokůtci celničtí tam už třetí den prostě nezvedají telefony.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    JENIIK: jsem poučen.
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    LEFTY: tak co to ti curaci cli, kdyz je to z EU?

Jinak je to celkem zasadni chyba, posilat neco na firmu.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    SQUZZA: no, to bude asi komplikovanější. Nechal jsem si to poslat na firemní adresu, abych nemusel na poštu, a v tom bude asi zakopán pudlík, protože jim jde především o to, zda je zásilka "obchodního charakteru", nebo pro "osobní potřebu".
    Perličkou totiž je, že adresu odesilatele "New Castle, DE" (Delaware) interpretují celníci jako "DE - Německo" :-)
    DEIKSAC, CODE, místní S&H gurus, kde jste, když člověk potřebuje radu? :-)
    SQUZZA
    SQUZZA --- ---
    LEFTY: to je divny mam odtamtud knihy asi za stejnou cenu a nic...
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    CODE: luxus, dik za info.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    tak jsem si objednal věci z amazonu (US) za cca 40$, a včera mi přišlo oznámení z celnice. Marně se jim snažím dovolat, abyc hjim řekl, že zásilka "nemá obchodní charakter" - ať to znamená cokoliv.
    Máte někdo nějaký zkušenosti s procesem celního řízení pro ztakovýhle zásilky? Na co se mám připravit?
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    www.cybex.cz
    zatim v pohode
    dokonce vzali i zpatky vec(nerozbalenou) a vratili penize
    SQUZZA
    SQUZZA --- ---
    pckauf.cz

nakup fotaku za 8000,-
    ze zacatku problemy: nemohla jsem zkontrolovat asi tyden stav objednavky, protoze se neslo prihlasit. Volala jsem tam, rekli, ze predelavaji web. Kdyz uz byl web predelan, coz bylo ohlaseno na strankach, prihlasit jsem se stejne nemohla. Kdyz jsem tam zavolala, rekli mi, ze ztratili data z dvou dnu, tzn. zadnou objednavku ode me nemeli. Ztratu dat na webu nehlasili, coz mi prijde dost divny....
    Nicmene jsem objednala znovu s ostrejsim dopisem a fotak prisel druhy den.
    Takze nakonec hodnoceni spis kladne :))
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    CODE: díky, v poště už vyřešeno :)
    CODE
    CODE --- ---
    KETHAMINA: no tak to je pak kazda rada draha ,-)))
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    ADAM: to je tajný .)
    ADAM
    ADAM --- ---
    KETHAMINA: co to je za eshop?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam