• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    velice kladna reference na eshop www.arcifoto.cz

Jel jsem neco fotit o vikendu do rakouska..a potreboval jsem tokinu 12-24 pro nikon..(cca 15 tisic cena)...Naprosto nikde ji nemeli...volal sem do skody atp...vsude mi rekli ze nakej brezen,duben...

sehna jseml posledni kus v arcifoto...hned tam volam (asi v 6 vecer) jestli je volnej, typek rika ze jo, ze maj posledni..ja ze ho potrebuju ve ctvrtek nejpozdejc..pac odjizdim pryc...typek ze to je nerealny, ze mu ho posta uz nevezme a ze celou stredu je pryc...nakonec mi rekl ze to nejak zkusi...uz v 10 cecer mi poslal cislo baliku od cesky posty atp, ze to dal nekam v praze na nonstop postu, vcera uz sem ho mel na svy poste, dneska mi ho rano dorucili....Takze arcifoto naprosto luxusni zkusenost
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    www.kontaktnicocka.cz
    NAKUP
    - ruzne - od 300,-(roztok) do 2.500 (cocky a roztok)
    Hodnoceni: KLADNE

+ oproti klasickym optikam vyrazne levnejsi sortiment cocek a roztoku
    + levne postovne (platim predem na ucet)
    + objednavka nejpozdeji druhy den dana k vyrizeni - celkova doba vyrizeni vcetne dodani 3-5 dni maximalne
    + o veskerych zmenach stavu objednavky okamzite informovani mailem, pri predani baliku s objednavkou CPoste zaslan mail s cislem baliku pro on-line sledovani zasilky

Celkove - jen ty nejlepsi zkusenosti, jednou kdyz sem akutne potreboval nove cocky telefonicke zaurgovani zasilky s prosbou o prednosti vyrizeni - velmi ochotna a mila pani (nejspis majitelka) slibila, ze to zkusi co nejrychleji - tusim do 3 dnu sem mel cocky doma
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    PSYSBEE: copak se ti stalo na cybex.cz ? .. ja tam mam ted na vyrizeni reklamaci, tak doufam, ze me nevyfaknou :....
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    FND: presne .. ten eshop - jako ostatne vetsina eshopu - nema vlastni sklady (aspon predpokladam) a timpadem je zavislej na dodavatelich..
    no a ten kdyz ji nema u sebe na sklade, tak ji holt nema ani ten eshop..

Imho to co ty popisujes je naprosto normalni vec a oproti treba tomu co pise BECKO o skateshop.cz je tohle imho naprosto cajk
    - jejich jednani me prijde jako solidni a vuci tobe vice nez ferovy - telefon, mail z jejich strany, omluva, sleva na dalsi objednavku..

(kdyby se takhle feer chovali treba na cybex.cz ... grrr, jeste ted se mi svira ruka v pest, kdyz si vzpomenu na svoji posledni objednavku z tohohle "obchodnika roku 2006" :)
    BECKO
    BECKO --- ---
    FND: ale aspoň ti daj slevu a ne jenom díkyčaukámo..
    FND
    FND --- ---
    PSYSBEE: no ja mam zase zkusenost s http://www.xride.cz takovou,ze nekdy na zacatku prosince sem si obejdnaval bundu v pondeli rano (po dotazu jestli prijde jeste ten stejny tyden, mi odpovezeno,ze prijde nejpozdeji v patek,spis drive). ve ct mi prisel mail,ze uz nemaji moji velikost a ze mam 10% slevu na dalsi obejdnavku. tak sem si v nedeli objednal jinou a situace se opakovala akorat s tim rozdilem, ze mi ve ctvrtek misto mailu zavolali jakoze se omlouvaji,ale ze uz zase neni moje velikost.

- na to ze ve ctvrtek melo byt zbozi uz u dopravce a oni teprve dali vedet,ze neni. jedine stesti,ze letos neni skoro zadna zima, jinak bych sjizdel svahy ve vetrovce
    + 10% sleva na dalsi objednavku
    BECKO
    BECKO --- ---
    ROUMEN: bych si ho doma přeprala, o to by nešlo;)
    PSYSBEE: píšu si, ale de o to, že na skateshop.cz maj proklatě hezký věci...momentálně za docela proklatě nízký ceny... a taky doplním...to, co popisuješ, tak o to sem se tam taky pokoušela a sice šlo o to, že sem je tam prosila, až budou objednávat jednu značku bot, jestli by mi nevzali ten a ten typ tu a tu velikost...přehazovali si mě z kamennýho obchodu do eshopu a zpátky, tam popírali to, co mi tvrdili onde, no prostě zákazníku poser si záda a kup si to kde chceš...přístup totálně na hovno...takže značím si xride, dávám si do záložek.)
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    BECKO: ze skate eshopu doporucuju http://www.xride.cz - viz. muj prispevek tady : [ PSYSBEE @ E-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky ]

Jen male doplneni - co se tyce reakce na dotazy, myslim, ze se kluci polepsili - reagujou hned ten den + vychází vstříc i ohledně koupení zboží, který nemaj v nabídce
    (chci si koupit perovou vestu, kterou normálně nenabízej - dle jejich slov není pro ně problém ji speciálně pro mě objednat a v případě nepadnoucí velikosti samozřejmě vyměnit)
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    BECKO: Treba ten kluk opravdu "pohonil", ale zrovna na to tricko pro tebe :-)
    Takze pak uz nebylo tricko, ale byl ten kluk (hotovej) a tricko se musi vyprat :-)
    BECKO
    BECKO --- ---
    SATOO: že se člověk při takovým nákupu rozhodně nenudí
    BECKO
    BECKO --- ---
    skateshop.cz opět mínus .))) proč já tam vůbec nakupuju :D

objednala sem 2 věci , triko, mikinu...pokaždé mi ti, kdo tam zvedaj telefon tvrdí, že to, co je na internetu je SAMOZŘEJMĚ i na skladě...což samozřejmě OPĚT nebylo..

navíc mají objednávky potvrzovat telefonem, což OPĚT neudělali, takže sem si tam pro jistotu zavolala a poté, co mi jeden kluk slíbil, že to "pohoní", tak mi volala slečna, že triko už na skladě není...

co si o tom myslet? sice ušetřím...ale už se nerozčiluju, už se jenom směju.)
    BECKO
    BECKO --- ---
    www.tunnels.cz

pozitivní, na mejl odpověděli ihned, i když na webu uvádí do 2 dnů a zboží přišlo okamžitě a ještě s odznáčkem navíc, takže +++
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    ALL: nevite nejakou firmu v praze, nebo e-shop s moznosti objednat si bezproblemu treba 1ks nejake malickosti - - co by mel(a) stejnej sortiment jako http://www.obalcentrum.com/ ? .. jde mi hlavne o plechovky na barvy apod. ..
    NASTY
    NASTY --- ---
    NYX: Na skveleceny.cz jsem slyšel víc podobných referencí.
    ADAM
    ADAM --- ---
    INOE: mam. super. velmi doporucuju. (i kdyz posl. moje zkusenost je rozporuplna).

vice viz klub o ebay
    INOE
    INOE --- ---
    Mate nekdo zkusenosti se zasilkovasluzba.com? Potreboval bych v americe nakoupit v jednom obchode co neposila do CR zbozi za cca 40k, a docela nerad bych potom mel zly sny kdo a jak zije z mych penez :) Diky.
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    ADAM: termostat u toho neni, je to jen panel s dratama do site :)

jsem to chtel vyzkouset jaky to je vytapeni, nejradsi bych krb s vlozkou, ale nemam misto, je to kancl .)
    ADAM
    ADAM --- ---
    ZATAMOKO: mimochodem. ten eshop dělal bratranec (margot) a majitel fenixu je rodinnej známej.
    ADAM
    ADAM --- ---
    ZATAMOKO: pak napiš za kolik tejdnů ti odejde u toho panelu ten termostat :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam