• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    a koukam ze maji nejake divne velikosti...co je YXLarge?
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    ja platila asi 300 za jedny boty
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    RENDALF: na 3000 asi 700 nebo tak nějak...
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    JENIIK: co to znamena? kolil navic?
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    o takovou poctivost ja fakt nestojim :)
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    označují to poctivě, no...
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    prave no - opruz - tohle byl jedinej balik z tech kvant, co mi zatim prisly, na kterej jsem musela neco doplacet
    blbe to oznacujou
    a taky to kvuli tomu prislo za 5 tejdnu
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    ENTENTYKY: já tam nakoupil a podařilo se celkem OK. Akorát to vydeklarujou a chytěj to celníci...
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    skateamerica.com - ale jak uz jsem tady jednou psala, spis nedoporucuju
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    diky snad tam neco vyberu...nebyla by i nejaka emerika?
    BECKO
    BECKO --- ---
    RENDALF: skateshop.pl, blackleaf.com ...jinak asi ebay..
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    nevite nekdo prosim o nejakym zahranicnim eshopu s oblecenim (nejspis skateshop), kterej posila do CR? vim ze uz se to nekde resilo ale nejsem schopnej to najit :o/
    TIMA
    TIMA --- ---
    Ahoj, chtela bych se zeptat, jestli nekdo nevite, co se stalo s e-shopem www.ideon.cz? Pred par lety jsem u nich nakupovala, ale ted je na tech strankach neco uplne jineho... Existuje treba nejaka jina firma, ktera zprostredkovava nakup pres amazon? Dik
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    JENIIK: no vida - zkusim :) dik
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    ALL: je nejakej propracovanejsi e-shop na naradi (ne jen elektricke, ale vse od pilniku a sroubovaku pres ruzny pilky merila az po teda ty elektricke vrtacky atd.) .. nejlepe s fotem - vim presne co chci, ale "pilnik pricny A85" mi nic nerekne .. nejlepe s moznosti vyzvednuti v PHA osobne bez postovneho ..
    CIA
    CIA --- ---
    KOUDY: Tak při takovýhlech cenách je to naprosto jasný. To bych do dobírek nešel ani náhodou - to mám svoji peněženku až příliš rád :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    CIA: jenze ja posilam veci treba za padesat tisic a nejdriv je musim koupit...Parkrat sem se takhle dost spalil kdyz nekdo rekl...jasne..chci tu vec..ja sem ji za svy penize koupil a clovek mi potom rekl..tyjo hele ja sem si to rozmyslel...prisel sem takhle o desitky tisic kacek takze uz na nic jinyho nez na platbu predem/proforma fakturu nepristupuju
    CIA
    CIA --- ---
    ADAM: To máš recht.

KOUDY: To jsem taky praktikoval, ale dost lidí mi psalo, že mi posílat peníze dopředu nebude. Tak jsem holt dobírku přidal.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ja ve svem eshopu dobirku vubec nemam..jen platbu predem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam