• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    můžu doporučit

http://www.superbookdeals.com/cgi-bin/home.cgi

jako většina zahraničních eshopů prostě funguje.
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    PSYSBEE: neskoušel jsi jeden z nejstarších - horácův bikestore.cz?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ja sem si z hrnce.cz objednal sadu hrncu a nejak po tydnu nikde nejsou :D
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    btw: posledni dobou mam celkem prehrsel zkusenosti s cyklo eshopama a rozhodne varuju pred temahle dvema ::
    http://www.bike4you.cz
    NAKUP cyklobatohu za cca. 700
    ZAPORY - nepotvrzuji objednavku, komunikace z jejich strany v podstate 0 - na moje 3 maily odpovedeli v podstate jednou, hovory bud neprijmali, anebo tam nebyl majitel - slibeno, ze se mi ozve, no jak jinak nez ze se neozval.
    Ve finale sem uz ztratil trpelivost, takze ve finale storno objednavky (reakce opet nula)

http://www.x-bikes.cz
    NAKUP, cyklokomputer za cca.1000,-
    ZAPORY - nechodi potvrzovaci maily, z helplinky primo cisel nezajem o zakaznika (objednaval sem si cyklokomputer za cca.1000), platil sem jim predem na ucet (80,- postovne oproti cca. 180,- na dobirku!), na zbozi jeste cekam..

Oproti tomu sem spokojen s pristupem eshopu
    http://www.cykloexpert.cz (soucas mall.cz)
    Nakup cyklobryli za 750,-
    KLADY - okamzite mailove potvrzeni objednavky, moznost prevzeti na kameny prodejne tady v Budejovicich (0 postovne) - telefon, ze zbozi je na prodejne pripravene k prevzeti.
    ZAPOR - bryle byly lehounce skrable, nicmene nabidka bud vymena anebo sleva (80,- Kc)

Tj. jak sem zjistil, tak
    - hodne prodejcu kol je i na netu, nicmene vzhledem k tomu, ze eshopy maj vetsinou jako doplnek, vypadaj podle toho i sluzby.
    - drazsi postovny a balny nez ma naprosta vetsina cykloeshopu sem snad nevidel :/
    BECKO
    BECKO --- ---
    ENTENTYKY: a o jakej e-shop šlo?
    BECKO
    BECKO --- ---
    PSYSBEE: ten e-shop je na hovno, nenávidím ho, každopádně tam maj věci, který strašně nutně potřebuju;)) a bohužel tamtu věc sem nesehnala v žádným jiným e-shopu co sem zatím hledala.. sakra.)!
    ADAM: reklamaci, kterou sem tam řešila (nebo spíš vrácení zboží), to bylo bleskový, protože sem byla už dost vytočená a jak ve sluchátku zaznělo "tady Nová!" už byl z nich cejtit docela respekt.)
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    me teda nejvic bavi, ze jeste maj u kazdy veci specialni odkaz "zeptejte se nas" :D (jsem jim napsala, ze by tam meli spis mit "na nic se nas neptejte, neodpovime, jen ztracite cas")
    vzdala jsem to, kaslu na ne (aspon usetrim ;)
    ADAM
    ADAM --- ---
    kdyz nedokazou rychle odpovedet budoucimu potencialnimu zakaznikovi, jak resi reklamace -
    v tu dobu jim totiz uz zakaznik muze byt uplne putna - penize uz maji.
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    BECKO: moje taktitka je 3x a dost - tj. poslu prvniho maila - neodpisou behem jednoho dne - dalsi den poslu ten samej mail znova - a kdyz ne - to samy jeste jednou a kdyz nic - se.u na ne :)
    Zatim teda me vzdycky maximalne po druhym odepsali, ale kazdopadne uz samotnej fakt, ze nedokazou vcas (do 24 hod. max) zareagovat, je urcitou znamkou "kvality" toho eshopu.
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    no jako mam podobny problem ted (chtela jsem rozmery podrazky bot) a uz jsem psala dvakrat a nic - tak nevim, objednavat a pripadne vracet, pac nebudou, se mi moc nechce ...
    BECKO
    BECKO --- ---
    Mám dotaz, klidně mě smažte, ale jde mi o to, že když pošlu mejla se slušnou zádostí do e-shopu s hadrama, jestli by mi u dané věci neposlali rozměry a oni se na mě vyserou, tzn. ani neodepíšou, nic, má cenu se nějak rozčilovat? Přemejšlela sem, že bych jim napsala děkovnýho mejla (samozřejmě ironickýho) za ochotu, ale popravdě nevím co je běžná praxe, tak abych zbytečně neprudila.
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    aha....dneska karta rovnou prisla. Cekal sem nejake potvrzeni objednavky, ale potvrdila to az postacka s balikem...teda balik...obalka s paragonem a kartou:) ale je to tu
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    nejake zkusenosti s www.max-shop.cz? objednal sem v pondeli kartu a zatim se nikdo neozval...
    CIA
    CIA --- ---
    Absolutně negativní zkušenost s http://www.smartbaby.cz.

Zboží objednáno 29. dubna, potvrzovací email přišel hned, ale zboží nikde. Ani na emailové urgence nikdo nereaguje. Kontaktní telefon je hlásí, že "volaný účastník je dočasně nedostupný".
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    ALL: nevite nekdo nahodou jestil se neda srazit cena za dopravu u pixmania.cz ? .. treba kdyby to clovek platil dopredu prevodem na ucet ,, 251,- kc se mi nelibi ..
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    poradte mi pls nejakej eshop kde koupim varnou konvici..sadu hrncu apod..:)...Potrebuju neco do kuchyne.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    BECKO: no fakt ze jo :)
    BECKO
    BECKO --- ---
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    ad reklamace: musím pro uplatnění reklamace nutně vracet i příslušenství, nebo je to výmluva? Aneb - sluchátka k tomu mp3 přehrávači už dávno nemám.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    mozna spis dhl ne?..nevim :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam