• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    BECKO
    BECKO --- ---
    http://brydova.cz obchod s výtvarnými potřebami, objednávala sem barvy, komunikace skvělá, dodání cca týden (platba převodem), ale zabalený fakt tak, že se zboží nemohlo nic stát, ani ze strany neomalený český pošty, spokojenost
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    tak já kupuju zásadně podle ceny, protože je pravidelně ztrácím, rozsedám, propíjím, prostě to nemá cenu investovat.
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    JENIIK: ted na jare sem si od RELAXU kupoval pres Bartsport.cz tenhle model R5248B
    - chtel sem univerzaly na kolo i na normalni noseni..
    Cena tusim 650,-, lehoucky, solidne zpracovany, polarizacni skla, celkove spokojenost..
    Jako utracet vic jak litr za slun. brejle nehodlam, pac se moc dobre znam.. :)
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    a ro brýle značek jako relax a spol?

ty jsou kolem tří kil a s kvalitou to není nejhorší...
    ARZA
    ARZA --- ---
    zkusil jsi takový ty mega obchodní centra?
    muž si tam v nějakym takovym tom malym krámku koupil sluneční za cca 400.
    přes net bych to nedala, protože ti nemusej padnout (mam osobní blbou zkušenost)
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    thx ;)
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    CODE
    CODE --- ---
    PETER_PAN: ebay.com nebo ebay.co.uk pripadne ebay.de ,-)
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    ALL: shanim bud e-shop nebo kamenak na slunecni nedioptricke brejle .. v optice je vse za 2-6kkc pricemz drtiva vetsina pres 5kkc a u vietcongu sice za 99,kc ale z 800 kusu ani jeden co by se mi libil ..

.. kua to neexistuje stredni trida ve slunecnich brejlich ??
    .. kdyz se podivam na plavecke tak v poho mezi 400 az 800 kc fakt pekny se vsim vsudy, i 3 nekdy 4 roky zaruka k tomu ..
    .. stejne tak cyklisticky bez problemu ..
    .. a vyrobne jednodussi nez vyse zminene, ve vyrobnich seriich o rad vetsich neexistuje neco kolem petistovky ??
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    velmi dobra zkusenost s http://www.saldera.cz/
    .. v nedeli vecer jsem objednal a do poznamky napsal, ze na to chvatam a jeste nejakej dotazek navic ..
    .. v pondeli dopoledne mi volali, dotazek zodpovedeli a rekli ze kdyz na to chvatam posilaj hned .. a tak jsem to v UTERY dopoledne mel doma
    .. postovne jsem neplatil
    .. s vyrobkem jsem spokojeny {mam kresilko 614E, hneda} a s cenou taky
    STAVITEL
    STAVITEL --- ---
    ahoj, dáte někdo tip na e-shopy, který nejsou dělaný úplně tou klasickou strukturou? třeba jako www.vitaminfashion.com nebo www.freshlabels.cz? Díky moc!
    BEEBOY
    BEEBOY --- ---
    nastavil jsem, aby byl tento klub veřejně přístupný pro čtení, takže od této chvíle by měl jít linkovat i bez přihlášení...
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    www.cyklomax.cz
    NAKUP CYKLOHELMY
    2.100,-

HODNOCENI jednoznacne KLADNY
    - odpovedeli na vsechny moje vsetecny maily (a ze jich bylo) a to velice prijemnym a ochotnym tonem
    - ve finale mi ten kokos typek VYFOTIL! abych zhruba videl jak to vypada v realu a ne jen na tech tovarnich fotkach, co sou na eshopech.
    - konecna cena vcetne postovnyho je o cca. 150,- levnejsi nez je na v cykloeshopech obvykly (oni sou totiz v podstate velkosklad (s maloobchodnim prodejem) + vyhradni distributor firmy, co tu helmu vyrabi)
    - zkratka celou dobu sem mel pocit, ze se mi OPRAVDU nekdo venuje a ze MAJ zajem mi to zbozi prodat..

Zkratka - po veskrze negativnich zkusenostech s cykloeshopama z minulych mesicu mi tohle dokonale zpravilo naladu.. :)
    ANTTOSH
    ANTTOSH --- ---
    pridavam kladnou zkusenost s 123shopem ( http://www.123shop.cz ), kupoval sem spacak, sam mi pak jejich dopravce zavolal, kdy mi to muze privezt. ++
    CIA
    CIA --- ---
    http://www.babyexpert.cz/ - absolutné v pohodě, žádné problémy, dodání podle obch. podmínek a taky přibalili dárek - 2x bryndáček a propisku ;) Doporučuju, pokud budete chtít něco pro mimčo.
    NASTY
    NASTY --- ---
    Minulý týden mi napsala paní, jestli jsem jí už odeslal objednané zboží. Za pět minut přišel automatický mail s její objednávkou. Nejdřív jsem si myslel, že se mi někde zatoulala nějaká její předchozí objednávka. Po zdvořilém dotazu mi s omluvou odpověděla, že se nějak unáhlila a nejdřív se zeptala, jestli posílám a pak teprve objednala.
    ADAM
    ADAM --- ---
    coz mi mimochodem pripomina, ze muj eshop je presnej opak. majaorita navstevniku je firefox - takze jsem zamerenej spis na pokrocile uzivatele :-))

Firefox 42.21%
    Internet Explorer 40.72%
    Opera 14.80%
    ADAM
    ADAM --- ---
    RENDALF: jj. taky jsem musel vypnout operu a objednat v iecku.

halt firma, zamerena na kancelarsky slecinky...
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    ADAM: no...a ty stranky se mi zobrazujou nejak spatne....opera....rozhozenej styl a misto ovladacich prvku text "false"
    ADAM
    ADAM --- ---
    ADAMH: nahovno. zkus v techdle vedrech poslat poštou čokoladu. bylo videt, že byla patnactkrat roztavena a zase ztuhnuta.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam