• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    C00BA
    C00BA --- ---
    mall.cz resp. fotoexpert.cz:
    NAKUP: pred mesicem 2 fotaky + prislusenstvi v celkove hodnote kolem 20.000 Kc, zbozi udajne skladem (tedy alespon na webu to tak bylo avizovano), po objednani volaji, ze jeden z tech setu nemaji a tedy at si vybereme jiny (o 1000 Kc drazsi ale coz), ok menime objednavku a jdeme dal. Nakup uhrazen prevodem z uctu 3. den po objednani. Reakce na e-mailove dotazy po 14 dnech od objednani, jakze to tedy s dodavkou vypada, zadna. Pres telefonicke urgence (2x po 20! minutach cekani na zakaznicke lince) a sliby, ze se "nekdo ozve", jsem dnes objednavku zrusil neb dle sdeleni pracovnika zakaznicke linky: "kolegyne, ktera to vyrizovala uz tady neni, nabijecku na baterie by musel zaurgovat u nakupciho at ji objedna, jeden z tech fotoaparatu mame aktualne v Brne, asi do 2 dnu ho muzeme nechat prevezt k nam pro kompletaci objednavky" a navic jsem se minuly tyden, az na zaklade meho dotazku jestli se muzu dojit prubezne ptat do jejich pobocky kde jsem si mel zbozi vyzvednout, dozvedel, ze "provozovna v Budejovicich je zrusena" (nikdo se neobtezoval tuhle skutecnost oznamit, na webu je pobocka stale uvedena viz http://www.mall.cz/kontakty-mista )

Vim, ze reference jinak maji jejich obchody dobre. Z vlastni predchozi zkusenosti jsem byl take spokojen, ale po tomhle xtempore si rikam ze MALL.CZ uz nikdy vice.
    BECKO
    BECKO --- ---
    www.creative-cz.cz
    zatím mínus, objednávala sem si tam barvy, je to e-shop s výtvarnejma potřebama a docela mi přijde, že tam na to serou, 13. sem udělala objednávku, vybrala sem možnost platby na účet předem a čekám na pokyny v mejlu kam, kolik, jakej vs...přišlo mi co sem si objednala, za kolik a na jakou adresu mi to přijde...a pak nic, tak sem tam psala mejla s tím, že bych docela ráda bankovní spojení a variabilák, abych to mohla zaplatit a paní mi napsala, že byla na dovolený a ať vydržím a furt nic...zvláštní
    BORUVKKA
    BORUVKKA --- ---
    Nejspis to sem nepatri, ale kdyby nahodou- nemate prosim nekdo zkusenosti s tzv. escrow companies?
    ARZA
    ARZA --- ---
    BECKO
    BECKO --- ---
    LUSINKA: mě funguje..?
    LUSINKA
    LUSINKA --- ---
    BECKO: ten web brydova nefunguje:(
    JAKOUBEK
    JAKOUBEK --- ---
    ADAM: diky. mas pravdu, je to stejny pripad jako u holakace. tak jen nevim, jestli je to dobre nebo spatne :/
    JAKOUBEK
    JAKOUBEK --- ---
    ahoj. neobjednavali jste nahodou nekdy nekdo neco pres net z usa?? Chtel bych si nechat poslat kocarek (coz je dost velka vec), ale nemuzu najit zpusob, jak ho dostat pres ocean za nejaky rozumny peniz :( za pripadne info do posty samozrejme tisicery dik!
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    ENTENTYKY: jiz sem si diskuzi profiltroval, a nasel odpovedi na sve otazky, nejvic pomohl adamuv odkaz http://www.zasilkovasluzba.com/main.php , je to tam pekne popsane, konkretne zde: http://www.zasilkovasluzba.com/infocenter_customs.php

proste je to haluz :/

kazdopadne diky za odpovedi !
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    HOLAKAC: a i kdyz tam pujdes, tak se dozvis, ze to vicemene zalezi na tom, jak se celnik vyspi - zatim jsme neodhalili totiz zadna pravidla, na ktera se lze spolehnout ;)
    obecne - at to oznaci jako gift a pak muzes jen doufat, ze to projde bez povsimnuti (pripadne to zkusit poslat ve dvou zasilkach, at je na jednu mensi pocet)
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    ADAM: dik
    ADAM
    ADAM --- ---
    HOLAKAC: jdi do diskuse o aukcích a ebay
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    Potreboval bych objednat neco v USA (asi 20 kousku bryli Oakley, co jsou po Evrope bud hrozne drahy, nebo neni k dostani presne typ co chci), objednalo by se to na adresu kamarada, ktery tam momentalne studuje, a ten by to pak poslal postou do Cech. Jsou nejake problemy s clem a takovejhlema vecma ? Nemam s podobnym nakupem nejmensi zkusenost, a nejak se nemuzu dopatrat zadnyho clanku na podobny tema ://
    BECKO
    BECKO --- ---
    http://brydova.cz obchod s výtvarnými potřebami, objednávala sem barvy, komunikace skvělá, dodání cca týden (platba převodem), ale zabalený fakt tak, že se zboží nemohlo nic stát, ani ze strany neomalený český pošty, spokojenost
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    tak já kupuju zásadně podle ceny, protože je pravidelně ztrácím, rozsedám, propíjím, prostě to nemá cenu investovat.
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    JENIIK: ted na jare sem si od RELAXU kupoval pres Bartsport.cz tenhle model R5248B
    - chtel sem univerzaly na kolo i na normalni noseni..
    Cena tusim 650,-, lehoucky, solidne zpracovany, polarizacni skla, celkove spokojenost..
    Jako utracet vic jak litr za slun. brejle nehodlam, pac se moc dobre znam.. :)
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    a ro brýle značek jako relax a spol?

ty jsou kolem tří kil a s kvalitou to není nejhorší...
    ARZA
    ARZA --- ---
    zkusil jsi takový ty mega obchodní centra?
    muž si tam v nějakym takovym tom malym krámku koupil sluneční za cca 400.
    přes net bych to nedala, protože ti nemusej padnout (mam osobní blbou zkušenost)
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    thx ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam