• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    http://www.triko4u.cz/

uz nekolikrat bezproblemovy nakup, expedice asi tri dny (podle kvantity zbozi), dobra zkusenost s "reklamaci" (kdyz sem poprve neco kupoval, tak jsem neodhadl velikost, vymenili mi to bez problemu za vetsi)
    VOID
    VOID --- ---
    SHINCKEY: vltava a pridruzene pouzivam vyhradne, tam, kde ostatni nebyli schopni dodat vubec, nebo slibovali do 2 tydnu a za mesic napsali, ze neni a nebude, ve vltave expeduji do 4 dnu. kdyz neco kupuju, koukam jen na vltavu a datart.
    TABO
    TABO --- ---
    TDS: Z amozon jsem objednavala pasek a jak pise NYX, nasla jsem ho na amazonu a prodejce byl jiny, do CR posilal
    NYX
    NYX --- ---
    TDS: u veci z amazon marketplace (tj. ty neprodavane primo amazonem) je na kazdem prodejci aby urcil, kam posila...amazon s tim prakticky nema nic do cineni...
    TDS
    TDS --- ---
    máte někdo skušenosti s nakupováním na AMAZON.COM??? konkrétně knih??? podle mých informací posílají knihy do čr pouze ty, kterými je seller sám amazon.com. další antikvariátové kousky stejného titulu od jiných prodejců mi nechce nechat poslat na mojí adresu, ale nepodařilo se mi v dodacích podmínkách nalézt proč tomu tak je??? česká republika není na seznamu zemí kam amazon dodává ale přesto knihy kterými je prodejce sám amazon odeslat jdou... tak sem z toho jelen!!! nevíte někdo jak to je?
    BORUVKKA
    BORUVKKA --- ---
    MRTVY_KENNY: viď, tak si říkám!
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    tyhle nesmysly jsou jen reklamní akce...
    SHINCKEY
    SHINCKEY --- ---
    muze mi tohle nekdo vysvetlit? http://www.vltavastores.cz/obchodnikroku.htm
    vltava? ta ktera zbozi dodava az za rok po objednani? :-)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    BORUVKKA: asi malo skejtujes. :)
    BORUVKKA
    BORUVKKA --- ---
    NASTY: nechám, až budu vědět, že si jí vyzvednu :o)

ACIDQA: to asi ne.. já to sem házela protože s porovnáním s jinýma eshopama, kde jsem si třeba něco nestihla vyzvednout měli milejší reakci... jinak reklamací si užívám teď víc než dost a začínam zjišťovat, že největší svin* na reklamace jsou skateshopy.. ty neuznají snad nic...
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    MRTVY_KENNY: rychlici .. tem bych uz akorat rekl nashle..

Osobne na nakup spotrebniho zbozi do domacnosti preferuju www.eProton.cz - par let uz od nich odebiram zbozi (fenem na vlasy pro pritelkyni pocinaje, sirokouhlou TV pro rodice konce)
    Vzdy rychle, levne, zadarmo az do domu a diky PARTNERskymu programu embosovanych karet CSporitelny, tak jeste se slevou)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    ACIDQA: byli milí (jsem prase!)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Mně teď taky ne...
    BECKO
    BECKO --- ---
    ACIDQA: mě jejich stránky vůbec nefungujou..
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    BORUVKKA: mno, nejsem si jistá, jestli by byli milý i kdybys jí chtěla vrátit a chtěla po nich zpátky peníze :)) (stačí mrknout do diskuze na jejich stránkách:/)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    patro.cz
    NAKUP vysavace

8.10. objednan zaplacen primo kartou. ve stejny den prisla zmrsena konfirmace, mimo jine: "Zbo�� je objedn�no a o�ek�v�me jej 10. 10. 2007"

22.10. poslana urgence, protoze ve stavu objednavky viselo, ze maji na sklade, ale nic se nedelo, obratem odpovezeno "Toto zboží je skladem a bude dnes odesláno. "

29.10. prisla zprava o expedici zbozi

30.10. zbozi doslo
    NASTY
    NASTY --- ---
    BORUVKKA: A nechala sis ji poslat znova? Jako že bych přestal svým zákazníkům psát "už vám nikdy nic nepošleme" a vyzkoušel být pro změnu na lidi milý :-)
    BORUVKKA
    BORUVKKA --- ---
    ACIDQA: asi se uz napravuji. Objednala jsem si od nich mikinu a nestihla ji vyzvednout. Cekala jsem, ze mi prijde email jako- uz vam nikdy nic neposlem, platit muzete jen predem a spol. Nakonec prisel velmi mily email, jestli ji maji poslat znova. Byla jsem prekvapena...
    BOAR
    BOAR --- ---
    http://www.duchware.cz/
    nejaky zkusenosti ?
    THERESA
    THERESA --- ---
    www.brydova.cz - barvy na textil apod.-vse super, do peti dnu doma *****
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam