• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    LOO
    LOO --- ---
    kupoval sem fotak za desitku z pixmax.cz a spoko
    EFIK
    EFIK --- ---
    diky.. ja to cetla, jen sem potrebovala vedet, za jak dlouho od doby, co jim to poslu mi poslou prachy, abych mohla objednat neco jinyho...;)
    LOO
    LOO --- ---
    EFIK: jo taaak,ja prave myslela,ze uz na to cekas dyl.tak presne tak,jak pise ententyky.nekdy neuskodi kouknout na ten nakupni rad :)
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    EFIK: normalne to posli zpatky tak, jak maj v nak. radu (vetsinou chtej pridat nejakej papir, kde se napise, ze vec vracis a chces penize zpet + cislo uctu, kam to maj poslat), volat tam ani nemusis .)
    EFIK
    EFIK --- ---
    LOO: jj, nebylo mi to...poslu to hned zejtra a brnknu tam, dik..
    LOO
    LOO --- ---
    joo ted koukam vraceni zbozi...
    kdyz byl nejakej problem,tk mne se vetsinou osvedcila domluva po telefonu
    BEEBOY
    BEEBOY --- ---
    máte někdo nějakou zkušenost s nakupováním z ThinkGeek.com? jde mi především o clo...
    LOO
    LOO --- ---
    EFIK: jj,mam.a to mas to vraceni do 14ti dnu?ze ti to nebylo bo se jedna o reklamaci jako poskozenou vec?to totiz musis reklamovat trikrat a az po treti ti vratej penize (rekl.rad) a nebo to mui bejt neopravitelny,tzn ze mas narok na vec novou nebo ty prachy.reklamovala sem boty.uz je to dyl,ale myslim,ze to do tech 30ti dnu stihli
    EFIK
    EFIK --- ---
    nemate nekdo zkusenost s vracenim zbozi u metalshop.cz za jak dlouho vam poslu penize zpet?dik
    BORUVKKA
    BORUVKKA --- ---
    www.cuteshop.cz znáte někdo tento shop?
    DRON
    DRON --- ---
    nenakupovali jste nahodou nekdo nekdy na www.thinkgeek.com? podarilo se vam realizovat platbu? zkousel jsem e-kartou od KB (mastercard), neproslo. zkousel kamarad, ktery uz na svou e-kartu nakupoval a neproslo, zkousel pak i klasickou embosku a taky nic. vzdycky hlaska at si zkontrolujeme adresu a telefon asociovanou s uctem... uz fakt nevim :-(
    BECKO
    BECKO --- ---
    SHINCKEY: ne voe, máš si to okopírovat.)
    NASTY
    NASTY --- ---
    www.kasa.cz, nákup do 50 000,-, kladně
    Rychlost, informace o vyřizování přes SMS, příjemné ceny.
    SHINCKEY
    SHINCKEY --- ---
    ADAM: falsovani? :-)
    ADAM
    ADAM --- ---
    SHINCKEY: kopirka
    SHINCKEY
    SHINCKEY --- ---
    muzu blbej dotaz? :-)
    kdyz chci vratit zbozi - tak vim, ze musim do 14 dnu od doruceni zbozi... ovsem neni mi jiz jasne, co s fakturou. Kdyz ji vratim se zbozim, nemam prakticky zadnej doklad o zaplaceni... na druhou stranu, kdyz jim tu fakturu nevratim, tak se s tim asi prodejci nesmiri, ze? :-)

resp. jak se da dokazat, ze jste dane zbozi vratili?
    BOAR
    BOAR --- ---
    Nekdo zkusenosti s http://domacitechnika.cz/
    ANDY
    ANDY --- ---
    LEFTY: dik za info, pokud dnes nebo zitra nesezenu tady, objednavam z britanie.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    ANDY:
    PEEDIA:

Objednávám z americkýho amazonu, páč je imho výrazně levnější. Zaručenou dobu žádnou nemají, a ještě se do toho pokaždé nasrali čeští celníci, a vyměřili aspoň na část DPH, takže jsem na zásilku čekal jednou 5 týdnů.

Pokud budete objednávat z americkýho, tak bych se na dělání společné objednávky vykašlal , protože ušetříte každej dva dolary, a větší zásilku si celníci spíš podají. yay.
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    nema nekdo zkusenost s http://www.dvd24.cz ??

Pred necelym mesicem sem obednaval dvd, zaplatil prevodem, dodneska neprislo. Navic mam problem se zobrazenim jejich stranek.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam