• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    SHINCKEY
    SHINCKEY --- ---
    muzu blbej dotaz? :-)
    kdyz chci vratit zbozi - tak vim, ze musim do 14 dnu od doruceni zbozi... ovsem neni mi jiz jasne, co s fakturou. Kdyz ji vratim se zbozim, nemam prakticky zadnej doklad o zaplaceni... na druhou stranu, kdyz jim tu fakturu nevratim, tak se s tim asi prodejci nesmiri, ze? :-)

resp. jak se da dokazat, ze jste dane zbozi vratili?
    BOAR
    BOAR --- ---
    Nekdo zkusenosti s http://domacitechnika.cz/
    ANDY
    ANDY --- ---
    LEFTY: dik za info, pokud dnes nebo zitra nesezenu tady, objednavam z britanie.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    ANDY:
    PEEDIA:

Objednávám z americkýho amazonu, páč je imho výrazně levnější. Zaručenou dobu žádnou nemají, a ještě se do toho pokaždé nasrali čeští celníci, a vyměřili aspoň na část DPH, takže jsem na zásilku čekal jednou 5 týdnů.

Pokud budete objednávat z americkýho, tak bych se na dělání společné objednávky vykašlal , protože ušetříte každej dva dolary, a větší zásilku si celníci spíš podají. yay.
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    nema nekdo zkusenost s http://www.dvd24.cz ??

Pred necelym mesicem sem obednaval dvd, zaplatil prevodem, dodneska neprislo. Navic mam problem se zobrazenim jejich stranek.
    PEEDIA
    PEEDIA --- ---
    ANDY: jestli budes objednavat z co.uk, tak bych do toho sla s tebou, taky potrebuju asi tri knizky..
    ANDY
    ANDY --- ---
    rad bych objednal jednu knihu z amazonu, je celkem jedno z kteryho. mate nekdo zkusenosti, za jak dlouho to dojde z .com nebo .de? chtel bych to do vanoc a to ty normalni postovny nezarocujou. z co.uk to ma byt vcas, ale zase je to nejdrazsi. diky za postrehy.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Potrebuju rychly tip, shanim obchod s mobily v Praze, kvalitni, tzn. zadne mobilky.cz. A kde budou mit skladem Ericsson W880i . Kazda rada vitana. Diky
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    dovoluji is upozornit na nové audítko, co jsem založil [ obálky dopisů, balíků (fotek), co vám došly z ebaye ]
    ADAM
    ADAM --- ---
    pokud to má být výrazně levnější než běžně, tak mi tam chybí pro srovnání běžná cena
    WEN
    WEN --- ---
    KOUDY: na mě to působí dobře..fungující, přehledný, jednoduchý..
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Predelal sem http://www.dellshop.cz na http://www.dstore.cz
    heslo je: vip

Muzete tam kdyztak nekdo vlezt a rict mi nejaky prvni postrehy ze strany zakaznika?...diky
    JIXIPEN
    JIXIPEN --- ---
    Diskuse k produktu případně FAQ mě napadlo už o víkendu - zkusím to nadhodit vedení.

Jinak díky moc - i díky vašim diskusím se celý web předelal. Možná i proto teď působí lépe.
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    JIXIPEN: Na me to pusobi moc vlezle, tak trochu poutove a ne moc duveryhodne.
    Nevim kdo ma byt cilovka, ale k reklamnim zvastum vetsinou pristupuji hodne kriticky a podezirave, za vsm tim jasavym NEJ hledam nejake ALE.
    Kdyz vyburam elektroniku nebo jine veci, juknu do FAQ a pak procitam diskuse uzivatelu. Tim si udelam obrazek o tom na co se lidi ptaji, tedy co je trapi a kde mohu cekat problemy.
    Tady to neni asi typicky pripad komercniho produktu, ale nejaka diskuse k produktu, pripadne FAQ mohla pomoci dodat vice duveryhodnosti.
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    nevíc to na první poled i díky tupě prvoplánové doméně vypadá jako reklama na letadlo, nebo jako nějaký šmejd typu hdc, nebo jak se to jmenovalo.

Ale já asi nejsem cílovka, takže to ber jen jako "just my two cents"...
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    JIXIPEN: americký "vesele jednoduchý" marketing v česku nefunguje, protože lidi se snaží číst mezi řádky.
    JIXIPEN
    JIXIPEN --- ---
    ADAM: No, ono už se to jednou celé kompletně předělávalo "znova a jinak" (na můj popud). Ona je otázka zda třeba těch webů nemít víc s různými cílovými skupinami osob (to napadlo mne - třeba pro reklamu přes realitní kanceláře tam více zmínit financování nemovitostí, pro reklamu mezi finančními poradci je toto zdá se skoro optimální - reagují nejlépe ale možná jen proto, že firmu znají, pro reklamu mezi běžnými klienty to udělat ještě jinak).

Pokud to "znova a celé jinak" překračuje tuto diskusi, klidně do pošty - uvítám. Pokud je na toto téma někde nějaká vhodná literatura/linky, taktéž. Zatím jsme našli nějaké věci v Americe, ale ukazuje se, že tamní zkušenosti jsou pro český trh nevhodné. :-(
    ADAM
    ADAM --- ---
    taky to na mě vůbec dobře nepůsobí. proč, to je na delší povídání.

je-li na to ale chut a prostředky, tak bych navrhoval "znova a celé jinak..."
    JIXIPEN
    JIXIPEN --- ---
    NYX: Hrubky nevidím :-( kde?
    JIXIPEN
    JIXIPEN --- ---
    NYX: A nějaký nápad či inspirace na téma "jak by to mělo být"? Šéf se v tomto designově dosti inspiroval v Americe, kde jsou podobné produkty sice ne běžné, ale normální - a asi špatně :-(.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam