• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    ADAM
    ADAM --- ---
    pixmania - curaci. nevim, jestli mam byt nasranej, ze jsou neschopní, nebo jestli mám mít radost z neschopné konkurence.

4.12 jsem objednal foťák, protože byl o několik set kč levnější než jinde.

dnes mi přišlo oznámení o expedici - říkám si budiž... bylo to levné, tak pár dní to mohlo trvat...

ale náhodu jsem se do emailu začet více a vidím, že mi poslali jen pamětovou kartu!!!
    fotak prý pošlou později.

tak to jsou čuráci maximální. já bych si vživotě nedovolil ihned neodeslat předem zaplacné zboží. navíc evidentně to nemají skladem, i když byla na webu uvedena dostupnost "ihned"...
    ADAM
    ADAM --- ---
    jde o to, jenom to umět posloat.

samozřejmě si eviduju, jak spolehlivě pošta doručuje, abych včas mohl přejít na expresní způsoby dodání.

objednávky odeslané ve středu večer přišly v pátek (i na druhý konec republiky). objednávky, které jsem expedoval včera už mi dnes ráno v 8 dva lidi potvrdili, že je obdrželi...

samozřejmě, pokud to někdo pošle jako R nebo BX, tak se pak nesmí divit, že to jde týden.. :-)
    ARZA
    ARZA --- ---
    mě taky, běžně se mi stalo že doručení trvalo přes týden a to nebylo ani zdaleka před vánocema:)
    případně jako tento shop [ ARZA @ E-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky ] který to projistotu i podruhé poslal na jinou adresu, přestože jsem v poznámce velmi jasně uvedla kam a jak si přeju to zaslat :-)
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    no me to prijde jako docela pochopitelna obava .))
    posta nestiha
    ADAM
    ADAM --- ---
    chtěl bych si dát sám sobě kladnou referenci - včera ve 23.30 objednal člověk sluchátka a že na to spěchá - zavolal jsem mu ještě večer, nabídl mu nejrychlejší způsob přepravy co znám, v 01.00 jsem to odvezl na hlavák a poslal kurýrem českých drah do český lípy - ráno, než šel do práce, tak si v 9 vyzvedával na českolipském hlavním nádraží sluchátka na dobírku :-)

musím se pochválit :-)

(nejvíc mě baví lidi, co mi píšou do komentářů "prosím o dodání do vánoc" atp...)

přičemž s dodáním před štědrým dnem naprosto samozřejmě počítám u všech objednávek, které mi příjdou do pátku, 21.12. do 19.00 (vě větších městech i sobotní objednávky).

týden před vánoci by mě skutečně nenapadlo, že někoho může napadnout, že by to neměl doručený včas... :-)
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    rozhodne doporucuju e-shop http://www.designbyhumans.com/shop/browse/mens/ - objednavka v patek navecer, ve ctvrtek uz to mame doma.. kvalitni tricka, pekny potisk (jen jsem se trochu netrefila s barvama potisku, ale to neni jejich chyba)
    LOO
    LOO --- ---
    kupoval sem fotak za desitku z pixmax.cz a spoko
    EFIK
    EFIK --- ---
    diky.. ja to cetla, jen sem potrebovala vedet, za jak dlouho od doby, co jim to poslu mi poslou prachy, abych mohla objednat neco jinyho...;)
    LOO
    LOO --- ---
    EFIK: jo taaak,ja prave myslela,ze uz na to cekas dyl.tak presne tak,jak pise ententyky.nekdy neuskodi kouknout na ten nakupni rad :)
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    EFIK: normalne to posli zpatky tak, jak maj v nak. radu (vetsinou chtej pridat nejakej papir, kde se napise, ze vec vracis a chces penize zpet + cislo uctu, kam to maj poslat), volat tam ani nemusis .)
    EFIK
    EFIK --- ---
    LOO: jj, nebylo mi to...poslu to hned zejtra a brnknu tam, dik..
    LOO
    LOO --- ---
    joo ted koukam vraceni zbozi...
    kdyz byl nejakej problem,tk mne se vetsinou osvedcila domluva po telefonu
    BEEBOY
    BEEBOY --- ---
    máte někdo nějakou zkušenost s nakupováním z ThinkGeek.com? jde mi především o clo...
    LOO
    LOO --- ---
    EFIK: jj,mam.a to mas to vraceni do 14ti dnu?ze ti to nebylo bo se jedna o reklamaci jako poskozenou vec?to totiz musis reklamovat trikrat a az po treti ti vratej penize (rekl.rad) a nebo to mui bejt neopravitelny,tzn ze mas narok na vec novou nebo ty prachy.reklamovala sem boty.uz je to dyl,ale myslim,ze to do tech 30ti dnu stihli
    EFIK
    EFIK --- ---
    nemate nekdo zkusenost s vracenim zbozi u metalshop.cz za jak dlouho vam poslu penize zpet?dik
    BORUVKKA
    BORUVKKA --- ---
    www.cuteshop.cz znáte někdo tento shop?
    DRON
    DRON --- ---
    nenakupovali jste nahodou nekdo nekdy na www.thinkgeek.com? podarilo se vam realizovat platbu? zkousel jsem e-kartou od KB (mastercard), neproslo. zkousel kamarad, ktery uz na svou e-kartu nakupoval a neproslo, zkousel pak i klasickou embosku a taky nic. vzdycky hlaska at si zkontrolujeme adresu a telefon asociovanou s uctem... uz fakt nevim :-(
    BECKO
    BECKO --- ---
    SHINCKEY: ne voe, máš si to okopírovat.)
    NASTY
    NASTY --- ---
    www.kasa.cz, nákup do 50 000,-, kladně
    Rychlost, informace o vyřizování přes SMS, příjemné ceny.
    SHINCKEY
    SHINCKEY --- ---
    ADAM: falsovani? :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam