• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    ADAM
    ADAM --- ---
    KOUDY: klidne to muze jit dyl. 3-4dny je na dobirku minimum
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Reference na http://www.fitness.cz
    7.12 jsem objednal cross manažer kterej má být skladem... Volal jsem jim že to potřebuju do vánoc jestli ho opravdu mají... Řekl že to není problém.
    Po týdnu 14.12 jsem psal E-mail že mě nikdo nekontaktoval jestli mi to pošlou.
    Napsal že ať se nebojim.
    17.12 - Volám a ptám se a říkám že je to dárek k vánocům že bych to opravdu potřeboval. Prý žádný problém do poloviny týdne to tam mám.
    19.12 - píšu email že se fut nic neděje
    Dneska : Píšu email a prý mám zavolat nějaký ženský. Tak tam volám a ta mi řekne že tyhle kross manažery skladem nemaj a nevědi kdy přijdou. Možná v lednu.
    Fakt super chování.

a další
    http://eshop.kak.cz - objednám si flashku a kartu, zaškrtnu platbu převodem, pošlou mi fakturu, zaplatim, píšu tam že jsem zaplatil a za 4dny to už muselo dojít (servis 24) odepsali mi že ne. TAk tam volám celkem naštvanej a von, jooo teď.. teď to přišlo a koukám nato. No ale kolega to zboží prodal, tak ho objednal a bude v lednu..... FAKT SUPER TYHLE VÁNOCE
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    ADAM: nebranim se ;) ale musis o to pozadat nekoho kompetentniho
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ADAM: v pondeli sem posilal za sto litru dva baliky na dobirku..v utery mi vola typek z ty firmy..ze baliky dorazily..dobirka zaplacena, zadny problem..Dneska je ctvrtek a prachy nikde../chodi mi smska vzdycky den predem z banky..zitra vam bude pripsano na ucet tolik a tolik/..dneska nic neprislo..takze smska prijde zitra a prachy ve stredu...skvely proste.
    ADAM
    ADAM --- ---
    ENTENTYKY: založme auditko o poštách.

já jsem podával obchodních balíků včera asi 20 a bohužel většina z nich asi opravdu nedorazila :-((

budu to aspon reklamovat, no..

KOUDY: s dobírkama jsou v poho, vrátí ti to rychle, když to reklauješ.
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    ;))))

od vltavy z brna

tak je taky muzu pochvalit, ze mi reklamaci vyridili za 14 dnu, kdyz uz jsme tady ...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    to si posilala neco z prahy9 na prahu14 ne? :)
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    me nska prisel obchodni balik podavanej vcera .... .)

nevim, na co si stezujete porad :P
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    me hlavne posta jeste neposlala prachy za dobirku..coz me sere trosku vic.
    ADAM
    ADAM --- ---
    s tou poštou to až taková pravda není - jde jen o to, umět to normálně poslat.

že BX šlo od 11.12 není žádnej div - i normálně to chodí min. 4 dny. a že se vsadím, že to je BX (podací číslo), že jo?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    LOPIK: ale visco..me treba typek z kasy rekl ze fakt posilujou lidi..najmuli vic kuryru a pojedou celej vikend proste..zatimco alza udelala ty samoobsluzny pokladny..coz je supr..pak tam sedej asi ctyri obchodnici,.ktery hrajou vetsinou bombermana nebo solitaire a tvarej se hrozne busy...a ten sklad by imho meli prodlouzit tak na 7 - 8 vydeju..ne na pet..a to ze tam v utery bylo asi 300 lidi a obsluhovali u vydeju tri z peti lidi..povazuju celkem za - ..jinak jo...sou vanoce..je toho dost..ale tyjo tak kdyz mam trzby jako prase..tak se neposeru kdyz na mesic najmu o dva lidi vic na vydej zbozi...

jinak sem jeste nekdy v utery objednaval phone od vodafounu...tak sem na ceskou postu celkem zvedavej no...zitra telka a foun...vysavac sem radsi dneska osobne zajel koupit do datartu..ale i tak peklo..vsude lidi jak much
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    KOUDY: Pošta teď vůbec nestíhá... nám přišel do firmy včera balík někdy z 11. 12. a když jsem se bavil s borcem co to rozváží, tak vůbec nestíhaj vozit..kurýři jsou na tom možná o trochu líp, ale spoléhat se na to, že dojte balík co se objedná čtyři dny před vánocema včas je dost velikej optimizmus..
    Mě spíš dneska zarazilo, že když jsem sháněl pro kolegu GPS navigaci, tak je dost velkej problém v záplavě E-shopů (rozuměj překupníků) najít nějakej normální obchod, kde by měli něco skladem a šlo si tam pro to zajít..
    No a nadávat na obchod, že jim tam chodí moc lidí je taky takový divný.... v tý Alze to lítá hodně rychle, zákazníka odbavěj do půl minuty (byl jsem tam v sobotu, lidí o trochu míň než na tom obrázku, ale stihnul jsem akorát vypít čaj co mi tam zadarmo dali a šel jsem na řadu..) - nevím jak by to měli dělat ještě rychlejc..
    NASTY
    NASTY --- ---
    KOUDY: Ja tam kupoval LCD telku před 14ti dny a vše proběhlo perfektně.

Jinak můj Obchodní balík z 13. 12. Česká pošta pořád nenašla. Paráda :-((
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ja si z kasa.cz objednal velkou plazmovou telku..nekdy v pondeli to tam jel osobne zaplait (pokladna,dane)..zatim nedorazila..tak zacinam bejt trosku..jak to slusne rict..konsternovanej..jejich pristupem..doufam ze dorazi zitra, jinak budou mit kluci problem.
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    jinak uz muzu zhodnotit vanocni nakupy:

agen.cz
    czechcomputer.cz
    elektropartner.cz

vse ok u vsech tri, mela jsem osobni odber, ale i pres mnozstvi lidi jsem cekala tak tech 10-15 minut

akorat ten EP me udivuje tim, ze kvuli objednavce volaji (po prijeti, po dorazeni zbozi), ackoli je uveden email - ze se jim to vyplati .)

ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    KOUDY: tak princip eshopu je, ze ti to prijde postouu - osobni odber je jen bonus na vic
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    podle me to uplne popira princip eshopu proste..neco si objednam a chci to mit asap doma..coz oni proste nedoakzou zajistit..tak si tam musim jit vystat jak curak frontu..
    LOO
    LOO --- ---
    tk to je mazec!!!
    este horsi nez na poste a v lekarne :DD
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    CODE: hodinu a neco sem tam cekal kvuli trem zkurvenym vecem a protoze si alzasoft..obchod s obratem jako krava..neni schopnej ani normalne pred vanocema zmanagovat logistiku..najmout o tri lidi vic..rozsirit sklad apod..achjo proste..ani kuryri uz dneska nejezdili..
    CODE
    CODE --- ---
    KOUDY: A to byal dneska pekelan zima ... te lituju i za me, maciku ,-(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam