• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    CODE: hodinu a neco sem tam cekal kvuli trem zkurvenym vecem a protoze si alzasoft..obchod s obratem jako krava..neni schopnej ani normalne pred vanocema zmanagovat logistiku..najmout o tri lidi vic..rozsirit sklad apod..achjo proste..ani kuryri uz dneska nejezdili..
    CODE
    CODE --- ---
    KOUDY: A to byal dneska pekelan zima ... te lituju i za me, maciku ,-(
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    CODE: presne tohle se mi stalo dneska!..fakt peklo

LOO
    LOO --- ---
    ja ted resim reklamaci u obchodniho domu lyra,kde se behem roku zmenil majitel,tze s tim nechce mit ani jeden nic spolecnyho.nska mi pani na coi rikala at to zkusim zitra,ze tam bude nekdo povolanejsi kdo mi rekne po kom to mam pozadovat,tk sem zvedava
    NASTY
    NASTY --- ---
    Já poslal 13. 12. zákazníkovi taky jeden Obchodní balík.
    K dnešnímu dni nemá Česká pošta tušení, kde se zásilka nachází a proč ještě nebyla doručena adresátovi.

Hned první pracovní den pro Novém roce jdu podepsat smlouvu s PPL. Kdoví, jestli si tím pomůžu :-).
    SILVERINE
    SILVERINE --- ---
    Drogerie Diamant: objednávka cca 1500 - naprostá spokojenost
    http://drogerie.shop.jednorozec.cz/
    zboží nebylo skladem, dostupnost uvedena do 7 dnů - došly dva maily - 5.12. potvrzení objednávky, 13.12. potvrzení expedice - 15.12. pošta dodala obchodní balík
    CALCULON
    CALCULON --- ---
    Už asi potřetí se mi stalo tohle v MIRONETU: objednal jsem věc, která byla podle on-line dostupnosti na skladě DANÉ PRODEJNY. Ok, objednám s tím, že vyzvednu osobně, čekám do večera na email, pak to radši pohrotím, načež mi řeknou, že to nemají a mít nebudou. Pro jednou se to stát může, navíc před Vánoci, ale tohle se mi stalo fakt už potřetí bez ohledu na dobu a objednanou věc. Jejich databáze sucks.
    CODE
    CODE --- ---
    Takze ALZA.cz take FUCK na skladniky kokotary
    CODE
    CODE --- ---
    ja minulej patek cekani pred skaldem na vydani v te zime 52 minut ... na blbou mechani, kterou sjem potreboval nutne jeden model, co meli jen oni
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    dalsi brutalne spatna zkusenost z ALZA.CZ .. jsou to curaci .. objednam x veci za x penez a oni mi tam schvalne propasujou uplne jinou vec s ohodne horsima parametrama a dotycnej PC neodbornik to pri prevzeti uz nema sanci poznat, .. je to banda svini, ale tuhle vec jsem musel vzit od nich .. svine svine svine .. jsem k vuli nim bez monitoru ..

.. a az to tam pujdu vratit, tak vidim jak reknou - ale pan to podepsal ze to prijima .. curaci curaci curaci .. !!!!!!!!!!!!!!!!§§

.. je to jednoznacna schvalnost, pac objednavka je spravne, blokace, taky a na fakture uz je trosku neco jineho a tesne pred vanocema to vyradili z nabidky aby mohli prodat horsi shity .. FUCK .. alza.cz naposled ..
    TAKAK
    TAKAK --- ---
    nemate nekdo zkusenost s timto eshopem http://obchod.foto.cz ?jestli jsou duveryhodny a tak ... diky
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    chci koupit nakou vetsi plazma telku..
    doporucte nakej eshop krome kasa,megaobchod.hifishop...atp..
    znate nekdo nakej?..dobrej a spolehlivej?..a aby toho meli dost skladem?
    LOO
    LOO --- ---
    ADAM: nam se s pixmanii stalo v podstate to samy.taky nam nikdo nezavolal a docela jim trvalo nez ty prachy vratili na ucet
    ADAM
    ADAM --- ---
    jestli neumi anglicky, tak si tam na ne fakt dojedu

(dnes ráno jsem tam vyplnil svoje cislo na call-back. na výběr tam měli "zavolat za 1minutu, 5minut, 10mint a ihned) - zvolil jsem ihned a doted nikdo nevolal... :-)
    klauni
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    ADAM:

clovece oni jsouz francie, to si s tim vedoucim pokecas :-)
    ADAM
    ADAM --- ---
    prosimte, co uvedes na webu neni naoristi nicim regulovany. navic teda samozrejme jejich adresu do parize tam uvedenou maji, ale sory - nepojedu tam. vic by se mi hodil telefon...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    coze?..pixmania?...eshop bez kontaktu?..tyve sem myslel ze to je snad protizakonny nebo neco :)
    ADAM
    ADAM --- ---
    KOUDY: nikde nemaj na webu žádnej konatk. chci mluvit s vedoucím a říct mu, že jsem opravdu rád, že jsou takhle neschopní :-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    bych jim napsal ze chci vratit prachy a nazdar..
    ADAM
    ADAM --- ---
    pixmania - curaci. nevim, jestli mam byt nasranej, ze jsou neschopní, nebo jestli mám mít radost z neschopné konkurence.

4.12 jsem objednal foťák, protože byl o několik set kč levnější než jinde.

dnes mi přišlo oznámení o expedici - říkám si budiž... bylo to levné, tak pár dní to mohlo trvat...

ale náhodu jsem se do emailu začet více a vidím, že mi poslali jen pamětovou kartu!!!
    fotak prý pošlou později.

tak to jsou čuráci maximální. já bych si vživotě nedovolil ihned neodeslat předem zaplacné zboží. navíc evidentně to nemají skladem, i když byla na webu uvedena dostupnost "ihned"...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam