• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    NYX
    NYX --- ---
    SULINAR: kazdopadne imho staci se domluvit s nekym, kdo tu kartu ma at ti to zaplati a necha to poslat k tobe. prevedes mu penize predem na ucet, prihodis par drobaku za namahu a to by bylo, aby se nekdo takovy nenasel :)
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    SULINAR: zasilkovasluzba.cz

ADAM: to je ale neco jinyho, maestrem nic takovyho nejde
    NYX
    NYX --- ---
    SULINAR: www.zasilkovasluzba.com
    SULINAR
    SULINAR --- ---
    ENTENTYKY: eee, nekde jsem narazil na stranky spolecnosti, ktera vlastni v americe nejakej p.o.box a umoznuje kupovat i veci, ktere jinak mimo ameriku neposilaji. Ale uz jsem zapomnel jak se to jemnuje nebo zda umoznuji i jine druhy plateb.

ADAM: jo? a jak se ti to podarilo? neni to nejaka spesl urcena pro platby po netu?
    ADAM
    ADAM --- ---
    SULINAR: to neni tak uplně pravda. visou electron taky platit jde a není to ani kreditka ani embosovaná. (aspon myslím, že jsem jí nedávno platil na amznu)
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    SULINAR: jak zprostredkovanyho? jestli myslis, aby ti to nekdo koupil, tak jde, pokud se s nim dohodnes, ze jo
    SULINAR
    SULINAR --- ---
    ADAM: to neni kreditka, potrebujes embosovanou kartu.

ENTENTYKY: a vyuzit nejakyho zprostredkovanyho nakupu nelze?
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    ani nahodou
    ADAM
    ADAM --- ---
    maestro by jit mohlo
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    nelze
    SULINAR
    SULINAR --- ---
    Lze nakupovat na Amazonu i bez kreditni karty? Mam obycejnou Maestro a nechci si ji zrizovat kvulil jednomu nakupu. Bohuzel jinde tu knizku nesezenu.
    Lze to koupit treba bankovnim prevodem nebo jinym zpusobem?
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    nakup elektromedia.cz

zatim nej profi jednani, co mam zkusenost, vzhledem k tomu, ze zbozi s dopravou nejlevnejsi, co jsem nasel, tak jsem prekvapeny. eshop taky pekny.

11.1. objednavka + telefonat, ze se objednavkou zabyvaji, zbozi je na sklade atd
    15.1. email + SMS, ze zbozi prepravuje PPL a cislo baliku pro sledovani
    16.1. klasika PPL rano overil, ze jsem doma a v poledne doruceno
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    nakup hifimarket.cz

takovy sverazny shop, viz
    Adresa skladu v Ostravě pro osobní odběr : přesnou adresu sdělíme po obdržení Vaší objednávky
    v "O Nás" mají napsany sklad, kde uz davno nejsou.. ale to je jedno.
    Objednate, prijde mail s timto:
    --------------------------------------------------------------------
    Predtim si Vas vsak dovolime pozadat o AUTORIZACI OBJEDNAVKY - staci
    odeslat tento e-mail ZPET na nasi adresu a pripsat SOUHLASIM.
    --------------------------------------------------------------------

:) potvrdite a pak uz to jde vice mene standartne.

Takze az na to, ze jsem pocital, ze si zbozi jednoduse vyzvednu osobne trochu jinde, nez jsem nakonec musel, v pohode.

9.1. objednano, 15. k vyzvednuti
    LEXONE
    LEXONE --- ---
    mate nekdo zkusenosti s http://www.fagor-shop.cz ???
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    jinak ad zahlavi, libi se mi sluzba http://www.heureka.cz je to klasika ala hledejceny, uvedene zbozi.jyxo.cz apod. ale maji to pekne filtrovatelne, clovek si jednoduse bez znovunacitani natlaci zajimave zbozi do srovavace, diskuze, vyvoj ceny, atd..
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    nakup eta.cz

5.12. objednana zehlicka, dodnes zadne info ani z posty, ani z shopu
    7.1. napsan email na kontaktni adresu zasilkove sluzby eshopu, dodnes bez odpovedi

clovek usetri, nastesti to bylo na dobirku, obvykle platim kartou hned :)
    TOMSONE
    TOMSONE --- ---
    ADAM: PIXMANIA - naprosto souhlasim, sracka nejvetsi. Minule vanoce se mi stalo to same! Objednal jsme tam tablet, kterej jinde meli zhruba o 500 levnejsi. Trvalo to zhruba 2 tydny a prisel balicek a v nem... PROJEKTOR! A to nejlepsi nakonec - ten tablet jsem dostal za dalsi mesic!!!
    ADAM
    ADAM --- ---
    a ještě pokračování k tématu chybnému zaúčtovní dobírkek jsem napsal tady: [ ADAM @ obálky dopisů, balíčků, krabiček,kuriozity z pošt, pošta, dhl, ems, ppl ]
    ale jak říkám - takovádle chyba nastane 1x na tisíc správných. možná i víc než tisíc.
    ADAM
    ADAM --- ---
    DRAGON: trvá to cca 4 dny od převzetí zásilky odesílatelem - takže to je určitě na reklamaci - zkusil bych to reklamovat s tou nalepkou, kterou ma prijemce (pokud to je ems - tak to je identicky jako podaci listek)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam