• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    kdyby bylo ferrari za cenu skodovky, tak ho ma kazdej, to si bud jistej
    a tohle co do ceny ferrari fakt neni - tedy nechapu, proc ho nemit, pokud je vyjimecne uzasna
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    protoze je nema kazdej...ferrari taky nema kazdej :D..si je kup na http://www.dstore.cz ;D
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    dell mi cpala komercka tuhle ;)
    zvlastni, ale notebook tyhle znacky jsem u nikoho zatim nevidela (a to si prubezne vsimam)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    mela sis vzit dell! :)
    AMAZONIA
    AMAZONIA --- ---
    ve ctvrtek jsem si objednala notas. dnes tam volam a rikaji mi ze tak v patek a mozna az o tyden si jej muzu vyzvednout :-( hlavne ze na webu pisou dodani do 3 dnu :-(
    a to jsem ho pro jistotu objednavala u dvou eshopu a v obou stejne dodani :-(
    BLACKSOURCE
    BLACKSOURCE --- ---
    No mě zásilky co nejsou z Amazonu taky vcelku prochází, ale Amazon ještě nikdy..
    HANYZ
    HANYZ --- ---
    ENTENTYKY: Tak to mam smulu asi... muzu vedet odkud za za kolik to bylo?
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    ale drogy mi nikdo neposila, tak to je mozna tim
    :p
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    z usa minulej tejden dva

HANYZ
    HANYZ --- ---
    ENTENTYKY: kdy ti naposledy neco prislo?
    ja mam pocit, ze ted striktne vsechno zadrzujou, byla i nejaka reportaz, ze import drog v nejakem prekvapive vysokem procentu probiha vlozenim do zasilek v malem mnozstvi
    BLACKSOURCE
    BLACKSOURCE --- ---
    U krabic z Amazonu je alespoň pro mě 100% zásilek které odchytnou. amazon prostě hlídají a navíc je všude na krabici napsáno amazon.com a po tom jdou.
    M4LL0RY_KN0X
    M4LL0RY_KN0X --- ---
    ENTENTYKY: praveze posilaj, ja sem to tam nasla, postovny 35 dolaru, coz se mi stale vyplati, a asi se mi to stale vyplati i se clem a dph, tak to risknu, ale diky vsem za odpovedi :)
    HANYZ: dekuji :)
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    M4LL0RY_KN0X: hele, clo a dph neni nevyhnutelny ;) zalezi jak moc budes mit smulu - me uz bot par prislo a nic
    otazka spis je, jestli ti to k nam z usa amazonu poslou
    HANYZ
    HANYZ --- ---
    M4LL0RY_KN0X: pocitej, ze zaplatis CLO + DPH, ale furt to zrejme vyjde znatelne levneji
    vypocet vyse viz. http://www.cs.mfcr.cz/CmsGrc/Clo-online/tariccz.htm
    M4LL0RY_KN0X
    M4LL0RY_KN0X --- ---
    kdyz na amazon.co.uk ty moje boty nemaj :) a z ameriky me vyjdou dvoje na 100 dolaru, coz je nejakejch 1600, z anglie z shopu kde je prodavaj me vyjdou jedny na 2500, tak to uz se mi asi vyplati si to koupit pres amazon.com a zaplatit i to DPH, furt to bude min nez z ty anglie :)
    jinak diky moc za odpoved.
    BLACKSOURCE
    BLACKSOURCE --- ---
    Jo jasně, je to bez problémů, jen počítej, že ti to automaticky zadrží na celnici a napří 19% DPH. Takže spíš doporučím amazon.co.uk, tam nic takového nehrozí. Zboží mi z UK chodí do dvou dnů a ceny se celkem srovnají.
    M4LL0RY_KN0X
    M4LL0RY_KN0X --- ---
    prosim, mate tu nekdo zkusenosti s nakupem na amazon.com? :)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    www.pcexpert.cz

V úterý večer objednáno, ve středu sms, že mám rezervaci ve skladu, ve čtvrtek sms, že posílají, v pátek doma (na mejlu faktura)...spokojenost.
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    WILLOW: no zalezi za jakych okolnosti ti dali NEW .. pokavad ti dali NEW jinou nez tvoji puvodni (jinej model) namisto vraceni penez (kdyz nedostanes stejne zbozi) moc necaviky to neni ..
    WILLOW
    WILLOW --- ---
    co se tyka alzy stavel jsem znamymu pocitac a po pul roce mu vyhnila grafika odnes jsem ji na reklamaci ... nechaly si ji tyden a pak jsem dostal new ... a zadny caviky stim nedelaly

jinak jsem tady tim stavenim zaposledni rok u nich nechal asi 200 tisic a musim rict ze ve vetsine pripadech naprosta spokojenost...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam