• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    HANYZ
    HANYZ --- ---
    M4LL0RY_KN0X: pocitej, ze zaplatis CLO + DPH, ale furt to zrejme vyjde znatelne levneji
    vypocet vyse viz. http://www.cs.mfcr.cz/CmsGrc/Clo-online/tariccz.htm
    M4LL0RY_KN0X
    M4LL0RY_KN0X --- ---
    kdyz na amazon.co.uk ty moje boty nemaj :) a z ameriky me vyjdou dvoje na 100 dolaru, coz je nejakejch 1600, z anglie z shopu kde je prodavaj me vyjdou jedny na 2500, tak to uz se mi asi vyplati si to koupit pres amazon.com a zaplatit i to DPH, furt to bude min nez z ty anglie :)
    jinak diky moc za odpoved.
    BLACKSOURCE
    BLACKSOURCE --- ---
    Jo jasně, je to bez problémů, jen počítej, že ti to automaticky zadrží na celnici a napří 19% DPH. Takže spíš doporučím amazon.co.uk, tam nic takového nehrozí. Zboží mi z UK chodí do dvou dnů a ceny se celkem srovnají.
    M4LL0RY_KN0X
    M4LL0RY_KN0X --- ---
    prosim, mate tu nekdo zkusenosti s nakupem na amazon.com? :)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    www.pcexpert.cz

V úterý večer objednáno, ve středu sms, že mám rezervaci ve skladu, ve čtvrtek sms, že posílají, v pátek doma (na mejlu faktura)...spokojenost.
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    WILLOW: no zalezi za jakych okolnosti ti dali NEW .. pokavad ti dali NEW jinou nez tvoji puvodni (jinej model) namisto vraceni penez (kdyz nedostanes stejne zbozi) moc necaviky to neni ..
    WILLOW
    WILLOW --- ---
    co se tyka alzy stavel jsem znamymu pocitac a po pul roce mu vyhnila grafika odnes jsem ji na reklamaci ... nechaly si ji tyden a pak jsem dostal new ... a zadny caviky stim nedelaly

jinak jsem tady tim stavenim zaposledni rok u nich nechal asi 200 tisic a musim rict ze ve vetsine pripadech naprosta spokojenost...
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    ja proste kupuju vetsinu soucastek v SOFTCOMu (jsou fer ve vetsine ohledech, delaj casovy obstrukce s vracenim do tech 14 dnu, ale to ja vetsinou nepotrebuju vyuzivat) a sestavy v CZECHCOMPUTERu (pohodove reklamace, sestaveni a zahoreni zdarma, doprava bezproblemova, komunikace na vybornou) ..

.. ALZA - nejhorsi zkusenosti s obchodem vubec .. jako radsi u zida chtit slevu nez alzu
    ..
    HANYZ
    HANYZ --- ---
    no s alfou mam tedko zajimavou zkusenost, v utery kolem 15 jsem nadatlil dily na low-end pc pro kamose za 7.5kkc, z toho polovina byla jakoze 'na ceste', druhy den kolem 11 uz bylo vsecko ready na prodejne(Ova), poslali mi o tom sms, prisel jsem si pro to o par hodin pozdeji, a prodavac se na mne zubi, ze dily od vcera zlevnily o 500 (a tedy mi to za novou cenu taky prodava)... tendle pristup jsem moc nepobral ;)
    HONZIG
    HONZIG --- ---
    KAJJAK: ja vim;)
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    HONZIG:

alfacomp je imho daleko levnejsi ;-)
    HONZIG
    HONZIG --- ---
    MRTVY_KENNY: hele precti si to jeste jednou...nevybuchuju pri prvni vete....kdyz mi rikaj ze se mi ozvou a uplne na me serou....kdyz jim tam 2x reknes ze si beru prachy a o ni ti po 3. reknou uplne neco jinyho (v jejich prospech aby mi nemuseli vracet prachy), kdyz tam musis kvuli jejich chybe furt chodit a prochazet reklamacnima procesama pri kterejch z tebe delaj uplnyho debila tak pak vybuchuje kazdej.....chtel bych videt tebe kdybys prosel tim co ja......a ja jsem hodne klidnej clovek
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    HONZIG: ja nevim, dik stylu, jakym to popisujes, je otazka, jestli si za to nemuzes trochu sam, pokud po prvni vete od obchodnika fungujes ve stylu "vybuchuju vzteky a řvu a toho dementa jestli to myslí vážně nebo jestli si dělá prdel" tak se jim moc nedivim.
    ale je kazdy at si to dela jak mu to vyhovuje, samo ;)
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    chtel bych objednat par veci z USA, je tu nekdo kdo ma schranku na zasilkovasluzba.com?
    HONZIG
    HONZIG --- ---
    KETHAMINA: ja mam taky od nich 2 dobry veci....ale to je o vyrobku jako takovym...me na nich sere ten pristup k lidem....pokazdy kdyz jsem neco reklamoval tak se ke mne chovali jak ke zmrdovi kterej je uplne bezduvodne otravuje a delali ze me fakt debila....a tim u me skoncili....nehodlam ze sebe delat curaka jen proto ze jsou nejlevnejsi,zeano:)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    HONZIG: :) já mám teda zkušenosti jenom dobrý, kupuju pravdelně příslušenství v podobě myší, klavesnic, bedýnek, zvukovek, do kanclu jsem is od nich nechala postavit kompa, šef má od nich dual mobil na 2 simky, notebooka - vše v pho, plně funční a za příjemný ceny.
    To je asi o náhodě .)
    HONZIG
    HONZIG --- ---
    jeste dodam k Alze ze kolega z prace si tam koupil NOVEJ monitor,prisel dom,zapnul a uprostred tecka...sel ho vratit a pri reklamaci se prokecli ze je uz pouzitej....co se delo dal nemusim popisovat:)
    KILLERT
    KILLERT --- ---
    s alza mam taky zajmavy zkusenosti. Muj bratr tam minuly tyden koupil 2x desku, 2x ram 2x procesor. Vsechno stejne. Neni treba popisovat znacku ci cenu. No tak ze to zamontuje do skrini. 1. PC v pohode za pul hodiny ale u 2. PC nastaly problemy. Pripoji vse stejne jako u 1. PC a a nejde nastartovat. Tak hledame v cem je chyba. Zamenime vsechny soucasti a dospejem k tomu ze nejde deska. Tak ji jdu reklamovat a v poho mi hned daji novou. Vecer to zapojime a porad nic. tak zkusime zamenit grafiku a jde to. zapojime Hdd atp. Nic nenajede. Tak jsemtoh pln nastvani. Kor kdyz na velikonoce jedem pryc. Bracha to sel pak reklamovat po 2. nechal si to u ich primo na miste otestovat a cirou nahoddou uz asi dostal tu funkcni. Proste sranda. Je to nekdy desne si tam neco kupovatale to se mi stava tak u 1 veci z 10. Ohledne toho vraceni za penize. Kolikrat si to ani nezapisou a vzdycky kdyz tam dojdete osobne tak mluvite uplne s nekym jinym nez jste s nim mluvili po telefonu, ale takovyhle blbosti maji skoro vsude.-)
    HONZIG
    HONZIG --- ---
    Alza.cz

...cca před půl rokem jsem si u alza.cz koupil Set-Top-Box (dále jen STB).Po týdnu mi začal vykazovat poruchu jako že se sám začal vypínat/zapínat a vypadával signál tak jsem ho odnesl na reklamaci-v poho a že se mi ozvou...za 2dny přišel mail že STB je v pohodě a ať si ho vyzvednu=reklamace neuznána že STB je naprosto v pohodě....přijdu domů,zapojím STB a do 5min začal dělat přesně to samý co před reklamací.Tak jim tam volám a bylo mi řečeno STB prošel 48.hodinovou zkouškou a chyby se nevyskytly...tak jim říkám že bych těl mluvit s tim technikem kterej na to 48hodin čuměl=to mě "vyfákli"....takže reklamace po 2. ...STB vyměněn.....za měsíc STB přestal fungovat uplně=3.reklamace a že se mi ozvou...čekám týden,14dní,měsíc...volám a jak to tedy vypadá s mym STB a oni že během pár dní už bude hotovej,tak jim říkám že já už nebudu čekat ani pár minut a že odstupuji od smlouvy a že CHCI PENÍZE zpět a operátor jakože v poho takže mi vypíše dobropis a že se mi do pár dnů ozvou mailem...tejden čekuju maila,projíždim spamový filtry jestli někde neuvízl mail od alzy...nic...tak jim tam volám a oni že jasný že teda ať si přijdu pro novej STB...rudnu vzteky...opakuji že nechci novej že chci PENÍZE ZPÁTKY!! a že 2.den tam prostě jdu...oni že OK a že mi vypíšou dobropis...následující den tam přijdu,prokážu se reklamačním papírem a oni že OK a že jsem si teda dohod tu výměnu za novej STB.....to už vybuchuju vzteky a řvu a toho dementa jestli to myslí vážně nebo jestli si dělá prdel.......tak teda že mi teda vypíše dobropis.....omdlívám.......pak teda ať jim pro ten STB dojdu a posílá mě vedle do skladu (nechápu ale už to neřeším=jsem nervově i psychicky na dně),přijdu vedle k reklamačnímu automatu,zadám údaje a pc na mě vyplivlo že zboží už bylo vyzvednuto....to už se jen směju....vracím se k technikovi,říkám mu co mi řekla mašina načeš on se zvedl,zalez za dveře (vedoucí do skladu) a za pár vteřin se vrací s mým STB....nechápu proč mě teda pro něj posílal když ho měl za zadkem.....nakonec prachy v ruce a od tý doby se Jateční vyhejbám obloukem
    NYX
    NYX --- ---
    DED: amazon sam prodava afaik jen nove...ty pouzite jsou v ramci amazon marketplace, coz jsou uplne jini prodejci...a pokud koupis ty knizky od ruznych prodejcu, logicky to nemuzes mit na jedno postovne :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam