KOUDY: myslim ze jsem to napsal celekm dost jasne (a bral jsem to jako pohled nezaujateho cloveka) porad si to zbytecne ty vztahujes osobne.... ja rozhodne nerikam ze nekoho ookradas, je to proste business, nekdo si to koupi nekdo ne, obecne jsme tady celkem predmetnou debatou resili proc bych jako clovek "z ulice/resp z webu" koupil ci nekoupil.... v dstore.cz
takze jeste znovu a snad naposled, a zdruraznuji ano je to muj subjektivni nazor, ale naprosto odprosten od moji averzi/sympatii vudci tobe (a znalosti rekneme distribucnich kanalu dell, cen atd.)
1) presne tak, nebudu si objednavat u nejakyho zivostnika notes za 50 litru, a pak se strachoval, ze to nedorazi apod, jsem zvyklej platit pri prevzeti (to jakou dell politku v tyhle veci ma vsichni vime - naopak z hlediska tebe to zadnej problem neni, taktez chapu ze brat veci na sklad se ti nevyplati - cili ano: tento financni aspekt/prodejni politka dellu - tomuhle typu prodeje pres web o kterej se pokusi tvuj eshop proste neprospiva - tot ciste muj nazor)
2) cloveku z webu/z ulice jsou mi reference na draka, prvotni dojem, oznacme to za verohodnost, to posuzuji jinak viz. zvinostik atd, jak jsem psal
3) o tom bych dost polemilozoval, ale sem to nepatri, nebudu tady dal nekoho ovlivnovat....je to tvuj business
4) viz vyse...