• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    HANYZ
    HANYZ --- ---
    KULA: reklamovat to samozrejme muzes, bat se dusledku nemusis, spis naopak aby sis nestezoval, tak uberou vic nez musi (mam zkusenost ja teda)
    vyse cla je pristupna na jejich strankach, uz tu link minimalne jednou probeh, mozna je i v zahlavi (nebo by mel byt)
    KULA
    KULA --- ---
    Aha, takze z toho vyplyva...opicak na celnici si rekne: fotak, s velkym objektivem....hmm treba treba 600 dolaru...a ted jeste clo...treba treba 30%....To se me pochopitelne libit nebude.Muzu to teda reklamovat jo?Teda to jsem vubec netusil ze neco takoveho je mozne.A nenapariti just jeste vetsi clo?
    HANYZ
    HANYZ --- ---
    CHE_GUEVARA: tak to ti nepovim, ja prohlasil, ze to mam pro sebe, soupli mi tam clo a dph, ale protoze jsem zaroven reklamoval drivejsi vypocet na jinou zasilku, bylo to cca 10% dohromady, takze uplny brajgl jako obvykle, podle mne strelene od boku
    CHE_GUEVARA
    CHE_GUEVARA --- ---
    HANYZ: jako kdyz jim napises ze ten jeden kousek co ti poslali chces prodat dal tak te sedrou na kuzi a kdyz reknes ze to mas pro sebe tak se usmejou a nebudou to resit a kydz reknes ze to mas mamince k narozeninam tak ti napari darovaci dan? :-)
    HANYZ
    HANYZ --- ---
    CHE_GUEVARA: rek bych osobni uziti vs. komercni
    CHE_GUEVARA
    CHE_GUEVARA --- ---
    HANYZ: LOL...to by mě zajímalo jaké jsou varianty :-)
    HANYZ
    HANYZ --- ---
    KULA: mi treba prisel dopis, ve kterem mne vyzvali, at jim oznamim (mailem), k jakemu ucelu zbozi bude slouzit
    KULA
    KULA --- ---
    HANYZ: ja se hrozim cla na darek...Tomu se rika buzerace.Mam tam kamarada a chci iPhone a nejakou fajn zrcadlovku(D80 za 450baku? neberto)pochopitelne to nechci pozdeji prodavat a na takovem tom prohlaseni bude napsano ze jde o darek k narozeninam.Dam ruku do ohne za to ze ty opicaci na to napari aspon 30% dan.Asi neexistuje neco jak se tomu da vyhnout kdyz to nechci pozdeji prodavat co?
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    ENTENTYKY: vydis to a ja cekal kratkou a slusnou odpoved ..
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    PSYSBEE: a co jsi cekal na odpoved? ja bych teda necekala zadnou ;) koneckoncu je to informace z tve strany

jinak kdyz neco vracim, vytisknu si oznameni o tom, ze vyuzivam lhuty k vraceni, pripojim moje cislo uctu a vlozim to do baliku
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    ACIDQA: njn
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    PSYSBEE: objednané!:oDD (promiň, ale neudržela jsem se:)
    ADAM
    ADAM --- ---
    samozřejmě. jak má asi obchodník vědět, proč mu to zboží posíláš? kdyby mi přišlo zboží jen tak, dokud by se k tomu zákazník nevyjádřil, pokládal bych to za dar :-)
    LOO
    LOO --- ---
    kdyz posilate zbozi zpet do 14 dnu pripojujete k tomu nejaky vase vyjadreni (jako posilam zbozi z5..bla bla,poslete mi penize),nebo to jen poslete tak jak vam to prislo?
    (sem si zatim vzdycky vsechno nechala;))
    dik
    NOA
    NOA --- ---
    NOA: dnesni odpoved na muj mejl:

Dobrý den,
    omlouvam se za chybu ktera se stat muze. ale je mi ted divne ze kvam dosli XXL protoze sem to ted kontroloval jak
    u sebe v objednavkach tak i na fakture od meho dodavatale a vsude mam 2x XL takze si myslim ze sme poslali trika spravne! ale pokud opravdu mate 2ks XXL prosim poslete mi je zpet na adresu:

xxx (adresu sem smazla, nebyla ani firemni)

vratime penize bud na ucet nebo slozenkou!
    ADAM
    ADAM --- ---
    také vždy platím předem.

nejhorší varianta, která se stane, je, že ti pošlou pár peněz zpět na účet, nebo přímo v balíčku. z toho se nepo...
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    Hlavni vyhoda placeni predem je, ze u vetsiny eshopu se pak dostanu na cenu postovneho a balneho 30-50,- max.

www.kontaktnicocka.cz
    - platim vzdy predem, behem dvou dnu doma

http://www.shopnet.cz
    - to same

http://www.velotrade.cz/
    - platba predem, no problem, asi do tydne doma.

http://shop.bike4u.cz/
    - to same

a tak dale, tech eshopu je mnohem vic
    (holt nejsem gotik ale psyckar, takze spoustu veci nevydim tak cerne :)
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    ADAM: to neni zadna blbost - cesky kramy vetsinu zbozi vubec nemaj na sklade (ackoli to kolikrat i pisou) a pokud nekdo zaplati predem a pak ceka treba 3 tejdny milostive na to, jestli mu teda vubec neco poslou/ozvou se je dost neprijemny - a pripadny tahacky o penize zrovna tak
    a zvlast u malejch a neznamejch kramu bych se tomu vyhla tuplem
    ADAM
    ADAM --- ---
    protože to ENTENTYKY je pěkná blbost. platba předem nebo na dobírku nepředstavuje naprosto žádnej rozdíl pro možnost podvádění obchodu.

jediné, čím by si dobírkou pomohla by bylo, že by peníze nebyly zaslané zpět v zásilce. to by si teda pomohla...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam