• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    BLACKSOURCE: Mám jinou zkušenost, zrovna minulý týden jsem objednávala knihy a došly bez zastávky na celnici.
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    ZONICEK: jo to mas pravdu .. ja jen ze ne vsechno co najdes pres jyxo muzes realne dostat do ruky ..
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    PETER_PAN:
    Já už takhle nakupuju celkem běžně... A vzhledem k tomu že nám před 14ti dněma barákem proletěl blesk co vypálil 1/2 elektroniky tak jsem teď nakupoval celkem hodně krušně a vždycky ihned. Jako pokud čekáš na lednici 3,5 měsíce tak bude problém jinde. Beru jen to co mají skladem. Když se do 3dnů neozvou tak to zrušim.
    A co se počítačovejch komponentů týče tak mám stejnou zkušenost. Nenašel jsem nic co bych na netu nesehnal levněji než v kamenném obchodě.
    BLACKSOURCE
    BLACKSOURCE --- ---
    CYBERS: Amazon Ti na celnici stopnou automaticky vždy. Ale DPH je na knih yzatím pořád v pohodě a clo je nul nule nic. Ale s doplatkem počítej.
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    ZONICEK: ano, pres JYXO ano, ale ve finale to za tu cenu nemas .. parkrat jsem zkousel koupit nejlevnejsi pres JYXO a vzdycky bez uspechu - lednicku kterou meli v kamenych sopech skladem, nebo ji byli schopni dodat do 3 dnu tam resili 3,5 mesice a pak rekli ze nejsou ve skladech (tak clovek zvedl telefon, priplatil si 5 tisic a mel ji do 2 dnu)
    .. o pocitacovych soucastkach ani nemluvit !
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    ZONICEK:
    A bude tam i klasickej kabel a CZ manuál...
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    VIKULE:
    Tak já nevim... ale třeba hned na úvodní stránce ten samsung 559 se dá sehnat levnějš na netu i stou dopravou. Když použiješ Jyxo tak se pořád najdou levnější ...
    CYBERS
    CYBERS --- ---
    zdravim, mate zkusenosti s objednavanim knih z USA z amazonu.com (zasilka v hodnote cca 60 dolaru)...museli jste platit clo? A jak dlouho trvalo doruceni?
    VIKULE
    VIKULE --- ---
    ahojte, v patek jsem nahodou objevila eshop s elektronikou www.extra-store.cz. Maji tam vse tak o 2000 levnejsi nez vsechny priserny korunky a nakupky ci dalsi zlodeji, maji dopravu ZDARMA a ozvou se Vam hned.

Asi jsou novi, a uvidi se po case, ale jsou flexibilni, takze pokud chteji neco prodat, extra sleva neni vyjimkou a celkove jsem s nimi byla moc spokojena.

PS - Veci tahaji ze zahranici, takze moje LCD Samsung mela UK kabel s EU adapterem, a jen AJ navod, ale pokud valite anglictinu, tak to za ty usetrene tisice stoji.
    HANYZ
    HANYZ --- ---
    tak se mi potvrdilo, ze ceske shary jsou napicu (dalsi dva ani nebyly schopne prijmou soubor), takze klasika:
    http://www.megaupload.com/?d=ER65K6YE
    http://rapidshare.com/files/126539132/Tyden_eshop.zip.html
    ADAM
    ADAM --- ---
    tak na nahraj je archiv poskozen a z czshare (zatim) nejde stahovat
    ADAM
    ADAM --- ---
    jo, nascanuj prosim. přečetl bych si
    HANYZ
    HANYZ --- ---
    asi nic, co by uz nebylo zname, ale muzu kdyztak nascanovat
    HANYZ
    HANYZ --- ---
    16.6. threadless odeslal 10 trik za 200$
    vcera na poste, clo = 0kc, dph = 550kc, zvlastni pocty, ale nezlobim se ;]
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    Pripojuju se tady uz k jednomu negativnimu hodnoceni www.market-place.cz
    25.4. jsem objednaval knihu, po telefonu mi potvrdili ze je skladem, jeste ten den jsem poslal penize
    26.5. rusim objednavku, po mesici nedoslo ani zbozi, ani mail o odeslani, ani nic jineho, 1x jsem se dovolal, ale pan mi rekl, ze neni v kancelari a za pul hodiny se ozve zpatky - nikdy se neozval
    26.5. prichazi mail, zadaji me o cislo uctu kam maji byt vraceny penize, okamzite odpovidam
    6. a 11. 6. posilam mail, kdy urguju vraceni penez, volam skoro kazdy den, z ruznych cisel, telefon nikdy nikdo nezveda, ale vola se z nej (vlastne jsem se skoro vzdal nadeje, ze jeste nekdy od nich neco uvidim)
    30.6. prisli penize na ucet
    nestastna story se stastnym koncem (ale ta kniha mela byt darek k narozeninam)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    mate nejakej tip na levne eshopy v ramci EU? (na foto,objektivy..apod)...pixmanii znam..jde mi o to jestli to je nekde jeste levnejsi..:)
    HANYZ
    HANYZ --- ---
    http://aktualne.centrum.cz/ekonomika/evropske-penize/clanek.phtml?id=609072

Nejvyšší správní soud tak v precedenčním verdiktu vyhověl dvaceti stížnostem společnosti TV Products, která si stěžovala na postup Celního ředitelství v Českých Budějovicích.

Platí tak podle jeho výroku, že pokud nařízení Evropské unie nebylo řádně publikováno v českém jazyce, nemohou úřady fyzickým ani právnickým osobám na základě těchto nařízení ukládat žádné povinnosti, jako je například doměření a doplacení cla.
    KULA
    KULA --- ---
    Cus funguje vam PayPal?At delam co delam tak proste nemuzu zaplatit.BTW:je na neco ta polozka voucher co je na ebayi?
    HANYZ
    HANYZ --- ---
    ADAM: fajn, takze v pripade, ze zbozi mam pro osobni potrebu, doporucis mi optimalni postup, pokud to jde pres UPS? nejde mi ani tolik o cas jako o to neplatit UPS penize navic za sluzbu, kterou celni posta dela automaticky a zdarma (i kdyz treba s prodlevou)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam