• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    chtel bych si objednat kokove bonbony z boliviastores.com, bude s tim nejaky problem?
    NYX
    NYX --- ---
    MIZUKI: kdyztak si to preposli pres shipito - http://www.shipito.com/zasilani-baliku-usa
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    znate nekdo? naohodou jsem narazila v auditku CRL V
    SENIN
    SENIN --- ---
    BECKO: zajímavé :D já jsem taky několikrát nakupovala od nich a vždy v pořádku, naštěstí
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    BECKO: zly sen kazdeho kupujiciho :))
    BECKO
    BECKO --- ---
    BECKO: doplňuji zkušenost.. zboží sice do 2 dnů na stole, avšak jiné než bylo objednáno... spousta omluv, poslala sem jim ho zpátky s tím že mi pošlou správný.. zboží zase na stole a asi pro velký úspěch mi tam nacpali zase to samý co sem jim posílala zpátky .) vtipálci
    MIZUKI
    MIZUKI --- ---
    nevite o US web shopu co by shipoval do evropy a daly se tam sehant vsecky mozny duct tape? nasel jsem FindTape.com, ale shipujou jen US, Canada, Puerto Rico... a na ostrovech jsou drazsi a postovny by me vyslo na litr. mozna mi nakonec nic jinyho nezbude, ale kdyby nahodou...
    BECKO
    BECKO --- ---
    http://www.lekarna.cz

platba přes paypal, zboží do 2 dnů na stole, pohoda
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    znate nejaky EU eshop (anglicky,nemecky,rakousky)..etc...na fototechniku, ktery je velky /maj tam toho hodne/..a pritom celkem levny /samozrejme ne jako usa eshopy/..a shipuje do cr?...
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    MIZUKI: dík :) tak doufám, že mi hlavně zavolaj, až s tim budou stepovat před barákem a zvonit na zvonek
    KULA
    KULA --- ---
    BOAR: Invia je jen CA cili cestovni agentura.tudis nesmi vytvaret zajezdy.To znamena ze vse co prodava jsou zajezdy CK, cestovnich kancelari.Ber tedy Invii jen jako zprostredkovatele.Kazdopadne, s Invii by se nemelo stat ze nejaka CK nebude pojistena proti upadku(i kdyz by meli byt vsechny no ale....)
    Jinak moji rodice jeli loni prave od invie do 5* v Tunisu a vratili se nadseni, vse co pry bylo v infu pocinaje vzdalenostmi, vybavenim, sluzbami bylo OK.
    SHM8
    SHM8 --- ---
    hm.. tak novinka v mé věci.. zboží se má reklamovat do dvou, max tří dnů u dopravce, jinak je to pase :(
    MIZUKI
    MIZUKI --- ---
    AHASVER: si to jeste den dva povozi po rebublice. me dostalo kdyz zasilka z brna do brna jela pres ppl depo v nejake prdeli kde prenocovala :D
    BOAR
    BOAR --- ---
    nejaky zkusenosti s
    http://www.invia.cz/
    ?
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    "Arrival at local delivery office in the Country of Destination"
    to mi píše dhl z dnešního rána. co se bude dít teď? zatim mě nikdo nekontaktoval a nic
    SHM8
    SHM8 --- ---
    ENTENTYKY: už jsem se informoval u čoiky a prej jim to mám poslat zpět, ať si to řešej sami.. tak snad neskončim jak bez zboží, tak bez peněz..
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    SHM8: blby, zes jim to uz rekl - mels repraky poslat obratem zpet jakoze vracis ve 14 denni lhute a cernej petr s prasklym reprakem by si museli vyresit sami
    ale jinak mas samozrejme pravo na vraceni penez, maj to balit poradne
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Musím po několikáté velmi dobré zkušenosti doporučit http://www.biosfera.cz

Balíčky chodí kompletní + navíc dárečky, max. jsem na balíček čekala 3 dny...
    SHM8
    SHM8 --- ---
    prosím o radu.. doufám že triviální.. týká se REKLAMACE či možná VRÁCENÍ
    přes jeden interentový obchod jsem si koupil dva reproduktory+další zboží asi za třitisíce korun.. zboží sice s prodlevou, ale došlo..jenže jeden reprák je prasklej, jak kdyby ho někdo upustil. pravdou je, že repráky byly v krabičkách jen tak, bez polystyrenu, ten byl až ve velký bedny se zbožím a to dost laxně, takže repráky nejspíš stály "na zemi" ..jelikož pár kil vážej, dovedu si představit tu přepravu, kdy každej počítá s dobrym balením..
    každopádně jsem se hned po mailu ozval obchodu a ten se ohradil, že chyba je na straně přepravce a ať se obrátim na něj, že mi pošle kontakt..ten ještě nepřišel a já se bojim nějaký hry na schovávanou a zajíce v pytli..
    jde o firmu mastersound

díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam