• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    cau
    chci si koupit fotak na pixmania.cz ale sem z tech stranek dost nervozni. reklamace mi pride dost komplikovana a bojim se aby me nevobrali. co tu tak procitam tak asi 50 na 50 je nadseni a vztek... tak nevim nevim
    ARZA
    ARZA --- ---
    Čistě nááhodou s obchodema Zvířena http://www.zvirena.cz/ někdo zkušenost nemá?
    Chci objednat klec za bez koruny 1.800,- , ale nějak mě trochu zaráží že nereagují na e-mail s dotazem ohledně zboží... :\
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    UNDERDOOR: v ramci eu se ti v tom nemaj co vrtat
    co se pojisteni apd. tyka, tak to by si mel amazon ohlidat sam, aby to bylo v poradku a nehrozila kradez bez nahrady
    UNDERDOOR
    UNDERDOOR --- ---
    dotaz na amazon.co.uk: chci si objednat nejakej stuff od applu (konkretne 160GB iPod) a kvuli lepsi cene a nenutnosti platit clo jdu na amozon.co.uk, ovsem mam trochu strach... ze se mi v zasilce bude nekdo vrtat a nebo ze mi kluci z cesku posty zasilku ukradnou uplne. Nevim, kde se ve mne vzalo tolik paranoie, ale vzalo. Mate nekdo ykusenosti se zasilanim z amazon.co.uk do CR??? (v minulosti jsem si nechal posilat pouze knihy a posilat do Norska, kde jsem toho casu pobyval, a vse bylo v poradku a pomerne rychle, i kdyz sly vsechny knihy vlastne z USA). diky diky
    T_O_M
    T_O_M --- ---
    T_O_M: tak ledničku přivezli dva, dokonce přijeli přesně na čas, a odvezli starou, potvrdili i záručák atd. :) oproti velkým krámům typu electrowolrd aspol. sme ušetřili 2500 :) takže nakonec to proběhlo ok :)
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    jo aha uz vim softcom diky :))
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    LAAZI: mozna to bylo na jiraskove -.-
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    hele pls kdo je z brna nevite nahodou kterej e-shop ma (nebo aspon v cervnu mel) provozovnu na Capkove?
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    T_O_M: fajn obchod, uz jsem tam objednavala nekolikrat (hlavne to mame blizko na os. odber)
    T_O_M
    T_O_M --- ---
    no včera sem to objednal u elektro-partner :D tak sem zvědavej...
    televize mně bude za čas čekat ...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    T_O_M: ja neco podobnyho resil s plazmou...velka telka..objednana z kasa.cz..jeste sem jim tam do poznamek psal ze ji potrebuju pomoct vynest do prvniho patra..typek prijel..vylozil sedesatikilovou krabici velkou jak krava..a odjel..:)
    T_O_M
    T_O_M --- ---
    Tak nakonec takhle:
    Datart: běžně maji závozníka ale v čechách už dráž spotřebič nekoupíte, v ceně ale máte již vše :) -
    takže v mém případě lednička AEG Electrolux S75398KG38
    http://www.aeg-electrolux.cz/node146.asp?ProdID=15929
    Datart - 22490Kč
    Maximshop.cz - 21960 Kč (lednice samotná taky dražší) ale mají závozníka po celý ČR
    možná maj závozníka i Okay spotřebiče, ovšem přivezou vám ledničku z nějaké prodejny v ČR :) což je vůbec síla :D cena byla 20900 nějak tak :)

a pak teda sem objevil náhodou při hledání tyhle dva obchody:
    Azobchod.cz
    kde mají dvě ty samé lednice jednu za 17830 a druhou za 18550, nicméně závozníka maji za příplatek, celkem s poplatky za 19475
    (rozvoz se závozníkem jen praha)

a
    Elektro-partner.cz
    18590Kč a se všemi poplatky okolo 19189 Kč...
    závozník taky a taky jen Praha

ještě jsem našel http://www.elektro-kuchyne.net/ kde to vypadá, že jezdí se závozníkem taky po celé ČR
    cena 20340 ... poplatky všechny v ceně

Hodně obchodů používá externí PPL, Toptrans a ty maj jen. jednoho řidiče, takže nějak tak :)
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    T_O_M: my jsme tedy kupovali nedavno pracku, koupily jsme ji pres net v datartu, privezli novou, zapojili a odvezli starou, bez priplatku, mozna to bylo drzsi nez v jinym e-shopu, ale byli jsme spokojeny.
    T_O_M
    T_O_M --- ---
    ADAM: napsal sem jim... jinak tu poznámku tam maj... a i cena za tuhle službu má odpovídající cenu 1500 Kč :D

si snad zřídím závoznickou společnost, evidentně na trhu je díra :D
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    T_O_M: nj, ja vim ... ta lednice je pomerne nova zalezitost ;) hlavne to s tim jedim zavoznikem me nasralo, pac co to jako je za extra sluzbu - kdyz jsem doma sama, tak bych cekala, ze sluzba bude spocivat ve sluzbe a ne v tom, ze budu jeste honit nekoho dalsiho at prijde ridici pomoct - za to by ani nemeli chtit zaplatit ...
    T_O_M
    T_O_M --- ---
    ENTENTYKY: nemá strávil sem nad tím už 7 hodin prolez snad vše možné... ale oni ani kamenný obchody na tom nejsou dobře mimo teda těch největších... takže jeden sem našel - Datart pak asi electrowolrd to samý ... vtip je v tom že zatímco internetový obchod má cenu od 17500 do 19 900, Datart má 22500 ... to už je opravdový hnus... ! Vypadá to, že dneska na internetu chce každej jenom rychle podnikat a vydělat... člověk se hned na úvodní straně doví jak špičkové a profesionální služby poskytujou a pak když to zkoumám do detailů nestačím se divit.
    Odvoz starýho spotřebiče: tak každej čtvrtej obchod a z toho každej druhej chce aby starý spotřebič byl už za prvními zamykatelnými dveřmi... Na jinejch stránkách dokonce napsali, že je ze zákona povinost recyklovat starý spotřebič mimo standartní odpadkové koše... následně sem se dočetl že přepravu starého spotřebiče si musím zajistit sám do sběrného dvora a byly vyjmenované adresy... to si mám jako ledničku strčit na auto nebo jak :D
    tak sakra... myslel sem si, že tohle bylo na netu běžný před 8 lety... dlouho sem nic nekupoval :D ale chci běžnou službu, zaplatil bych si ji, jenže ji nikdo neposkytuje... arghh!
    Stejně tak sem omylem narazil na stránky s nábytkem :) Už se vidím jak táhnu do 3 patra 135kg skříň :D lednice má jen 74kg...
    ADAM
    ADAM --- ---
    teď mě napadá - s maximshop.cz se určitě za nějakej rozumnej příplatek na extra člověku domluvíš. zkus to
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    T_O_M: myslim, ze to nema na netu nikdo - taky jsme mely od obchod.cz jen jednoho, vic jsem nikde nenasla a to jsem se snazila

vim jen, ze mama kupovala lednici normalne v kam. krame a privezli jim to dva lidi (bez priplatku)
    ADAM
    ADAM --- ---
    aha. tak jsem o něco chytřejší a víc nepomůžu
    T_O_M
    T_O_M --- ---
    ADAM: zřejmě už nemaj
    Komfort@MALL
    U těžkých výrobků a při složitější manipulaci je třeba počítat s dopomocí řidiči. Komfortní doručení zajišťuje vždy pouze jeden řidič :) a je to :D
    a nemaj odvoz starýho spotřebiče :) což se tak trochu divim :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam