no, ja mam s oznamenima taky sve zkusenosti, nekdy nedoslo ani jedno upozorneni, jednou jsme nasli ve schrance jenom "2. vyzva" pritom rodice nonstop doma, jednou jsem uz iniciativne lezl preventivne na postu ja, balik vyzvedl a druhy den mi hodili do schranky, ze nezastizen a ze si ho mam vyzvednout na poste...
je fakt, ze tedka nechavam posilat do prace, tady to nonstop nekdo prebira i kdybych byl treba na dovolene a problem nemam.
ALE! s balikovou sluzbou je to nekdy o dost horsi, jednou jsem si posilal repro a zavolal mi dopoledne kuryr, ze bude u me v urcity cas, ja tam cekal, nic, pak nezvedla telefon, pak ho po 10min zvedl a ze nestiha, uz tam byl a nevidel me, ze jestli chcu, tak bude cca 300m ode me za minutu, nejake zdurazneni, ze adresa doruceni je tam, kde stojim, nezajimala, ze nemam jak odtahnout dve velke tezke krabice 300m taky nezajem a nakonec mi normalne ujel, ze nema cas! takze jsem zbytecne promrhal pauzu na obed, ze nasledovala destova prutrz, zaplavil se jeden prujezd, cimz vznikl dopravni kolaps a ja misto obyklych 10min jel zpet v zacpe MHD plnych 60minut do prace nemluve...
taky me pobavili nabidkou, ze si to muzu vyzvednout kdykoliv v depu.
takze dalsi den repete, ten uz alespon zastavil 50m od baraku a byl ochotny jednu bednu odnest ke vchodu.